Atommanó Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 :D Oké meg is lesem mert erre spórolok a szabikkal :) Nekem az asszonykának is van jogsija már szoktatom a vashoz a multkor már sikerült rávennem hogy menjen egy karinyát az autóval első mondata aaaa miylen jó ezt vezetni de szeretem ezt az autót :) Szal én sörözhetek van sofőröm :lol: király életed van...na jó én sem szólhatok egy szót sem... :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Dis-es 95-ös moci 110e Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Sonique! Tomnál nincs AC...az amire gondolsz az Lalinál van...vagyis hát állítólag így alakult... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Ez abból is erősen látszik, hogy ahol 7. lettem, ott 5. legjobb a célvonali sebességem, ahol meg 9. Lacházán, ott meg 6. legnagyobb sebeséget értem el... Azért sajnálom, hogy soha nem mentem Slcikel...kiváncsi lettem volna...azt mondják kb 0.5 sec minusz lett volna...de hát ez a mendemonda...menni nem mentem annyit... És a benyó az milyen oktánszámú? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Dis-es 95-ös moci 110e Én a duenen láttam 150 ért egy C20XE-T 160Le-t meghkeressem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 És a benyó az milyen oktánszámú? 98-as vagy 100-as volt...mikor mit tankoltam...nem igazán foglalkoztam vele... Most viszont felmerült a lehetőség, hogy 106 oktánosra íródjon valami progi...vagy akár 108-ra...de lehet elég ha 100-ra...meglátom még... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Én a duenen láttam 150 ért egy C20XE-T 160Le-t meghkeressem? Annyiért úgy is drága...bár most hogy sorbanállnak érte a srácok...bármi lehet... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Tényleg Anti azt beszéltük Ervinnel hogy E85től 15-20% teljesítménynövekedés érhető el... :) csak kell hozzá egy kütyü 40e ért... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 copue... akkor a képek Jobb oldal Bal oldal Hézag És alul 4 db bepattanó fülvan rajta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 A saab honlapján van bővebb infó erről....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 copue... akkor a képek Jobb oldal Bal oldal Hézag És alul 4 db bepattanó fülvan rajta. Leszedve jobban lehetne látni....De ha 4 bepattanó fül van akkor nem valószínű hogy eredeti :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Leszedve jobban lehetne látni....De ha 4 bepattanó fül van akkor nem valószínű hogy eredeti :) Sztem sem eredeti, nade teljesen mindegy milyen jól áll neki :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Sztem sem eredeti, nade teljesen mindegy milyen jól áll neki :) Pont az a lényeg hogy szép :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Pont az a lényeg hogy szép :) Szerintem is :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Tényleg Anti azt beszéltük Ervinnel hogy E85től 15-20% teljesítménynövekedés érhető el... :) csak kell hozzá egy kütyü 40e ért... hát nem tudom...jó az nekem, ha zöldségesnél tankolok??? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 hát nem tudom...jó az nekem, ha zöldségesnél tankolok??? :) Tesco kúton lehet kapni....megkérem az Ervit hogy keresse meg ahol lemérték a két üzemanyag közti LE különbözetett... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Nemtalálom a linket a C20XE ét pedíg kép is volt hozzá :) Viszont láttam ott egy szép GSI-t ezüst/kék festéssel 1,15 millióért hmmm szép is.. Ja és olvastam hogy keres valaki trélert is .... asszem tudom ki ő :) :D :) Szépautó Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 E85 üzemanyaggal töltve a Saab 9-5 2.0t BioPower motor 180 lóerő teljesítmény mellett 280 Nm nyomaték leadására képes, szemben a benzines üzemmód 150 lóerejével és 240 Nm nyomatékával. Figyelemre méltó 20 százalékkal nagyobb a maximális erő, és 16 százalékkal több a nyomaték, ami még sportosabb menetteljesítményt jelent. Nulláról 100 kilométeres óránkénti sebességre 8,5 másodperc alatt robban, 80-ról 120 km/h-ra pedig ötödik sebességben 12,6 másodperc alatt gyorsul, szemben a kizárólag benzines üzemmód 9,8 és 14,9 másodperces értékeivel. Itt is van róla infó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Nemtalálom a linket a C20XE ét pedíg kép is volt hozzá :) Viszont láttam ott egy szép GSI-t ezüst/kék festéssel 1,15 millióért hmmm szép is.. Ja és olvastam hogy keres valaki trélert is .... asszem tudom ki ő :) :D :) Szépautó A sokadik fúúújúkfelesbeagsit volt...ismerjük amúgy szegről végről... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Ismeritek ezt az autót? EZT Láttam GSI Devils matrinyó van neki.... Csakmert majdnem ezt az autót vettem meg csak mikor mondta a srác hogy ők fújták le flakonból a kocsit majd hanyatt estem. Meg a kipufiról ítélve nem veti meg a motor az olajatsem :) Bár akkor 600 ért árulta,aztán hívogatott hogy 550 mag iylesmi alig tudttam... levakarni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Tegnap és ma egy kadett C20XE GSi-vel mászkáltam, Misu elvitte az omegát költözni :) Kicsit előbb odaértem mindenhova, mint terveztem :) Csak holnapra izomlázam lesz, mert nem kis küzdelem volt úton tartani, annyira szar az első futómű :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 E85 üzemanyaggal töltve a Saab 9-5 2.0t BioPower motor 180 lóerő teljesítmény mellett 280 Nm nyomaték leadására képes, szemben a benzines üzemmód 150 lóerejével és 240 Nm nyomatékával. Figyelemre méltó 20 százalékkal nagyobb a maximális erő, és 16 százalékkal több a nyomaték, ami még sportosabb menetteljesítményt jelent. Nulláról 100 kilométeres óránkénti sebességre 8,5 másodperc alatt robban, 80-ról 120 km/h-ra pedig ötödik sebességben 12,6 másodperc alatt gyorsul, szemben a kizárólag benzines üzemmód 9,8 és 14,9 másodperces értékeivel. Itt is van róla infó Kecskeméten már ketten hsználják, ha nem olvastad volna :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Ismeritek ezt az autót? EZT Láttam GSI Devils matrinyó van neki.... Csakmert majdnem ezt az autót vettem meg csak mikor mondta a srác hogy ők fújták le flakonból a kocsit majd hanyatt estem. Meg a kipufiról ítélve nem veti meg a motor az olajatsem :) Bár akkor 600 ért árulta,aztán hívogatott hogy 550 mag iylesmi alig tudttam... levakarni :) Szerencse hogy nem ezt vetted meg :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 A sokadik fúúújúkfelesbeagsit volt...ismerjük amúgy szegről végről... Nekem nagyon tetszenek ezek a festések a Tiéd az meg különösen fekete/királykék hmm Etalon autó :) :) nemtom nem majmolás e ha tavasszal olyasmire fujatom... de veszettül teccik :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts