coupe Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Valaki avasson már be, hogy milyen játék is ez, és hogy hogy tudnék én is player lenni...mi kell hozzá??? Kell egy cod2 DVD...Pehitől el kell kérni...Kell egy asztali gép,mert szerintem a laptop nem jó.Meg kell egy xfire program.KB ennyi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Ez a kutya nagyon kicsi,szinte mindenhol elfér......Haverom kutyája nem bírja a hideget,mindíg bekönyörgi magát a lakásba :) :) :) Ez okés...de hogy én fel nem kelek reggel, hogy kivigyem szarni az hétszenség a...majd kiengedem a kertbe, azt tárgyázzon a lelkem...de sétáról reggel szó sem lehet... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Kell egy cod2 DVD...Pehitől el kell kérni...Kell egy asztali gép,mert szerintem a laptop nem jó.Meg kell egy xfire program.KB ennyi. és azt ne felejtsd el hogy 50eFtot át kell utalni a számládra hogy eláruld a pass meg is IP címet. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 És emiatt miért vagy szomorú?????? :) Lehet kicsit be van lassúlva az agyam,keveset aludtam. :) hát mert ha visszem fel a cuccot tali előtt akkor gond van... aztán a spórolt pénem el is úszott amit a talira tetem félre Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Kell egy cod2 DVD...Pehitől el kell kérni...Kell egy asztali gép,mert szerintem a laptop nem jó.Meg kell egy xfire program.KB ennyi. Asztali gépem nem mai darab...1.7 GHZ, 1 GB ram, valami gforce mx440-es kártya...azt csókolom...futni fog ezen? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Ez okés...de hogy én fel nem kelek reggel, hogy kivigyem szarni az hétszenség a...majd kiengedem a kertbe, azt tárgyázzon a lelkem...de sétáról reggel szó sem lehet... :) Elmondom hogy nálunk mi a szitu: Detti felkell mert nem bír aludni....Aida persze mellettem alszik...A Detti elkezd unatkozni és felkelt engem,az Aidának meg könyörögni kell hogy lemenjünk sétállni.Régen mikor még vendéglátoztam levittem este 11körül és másnap simán aludtunk délután 1ig..... :D :lol: :lol: Mondjuk ebböl a szempontból szerencsém van,mert az Aida tényleg nagyon sokáig tud aludni :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 hát mert ha visszem fel a cuccot tali előtt akkor gond van... aztán a spórolt pénem el is úszott amit a talira tetem félre Értem...Rossz az autó??????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 mert az Aida tényleg nagyon sokáig tud aludni :) :) Megveszem...mennyi??? :) :D :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Asztali gépem nem mai darab...1.7 GHZ, 1 GB ram, valami gforce mx440-es kártya...azt csókolom...futni fog ezen? Talán 640x480ba,de az is lehet hogy ha már 10 fent vagyunk egyszerre akkor szaggattni fog. :) Viszont egy próbát simán megér. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Értem...Rossz az autó??????? Ja dadog neki össze vissza...szerintem csak eltekergették, vagy a gyújtás körül nincs rendben valami...pikk-pakk dolognak kell lennie... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Megveszem...mennyi??? :) :D :lol: :lol: Sose adnám el.... :D :) :) :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Értem...Rossz az autó??????? 0.8nál durrog,ma meglesi a szerelő ha nem bír vele mihelyt megjön a csentó 10fele irány Attila Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Talán 640x480ba,de az is lehet hogy ha már 10 fent vagyunk egyszerre akkor szaggattni fog. :) Viszont egy próbát simán megér. :) Akkor gyorsan elbújok, amig sokan meg nem halnak...aztán majd csak akkor jövök elő, ha 5-6-an maradunk már csak... :) :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Akkor gyorsan elbújok, amig sokan meg nem halnak...aztán majd csak akkor jövök elő, ha 5-6-an maradunk már csak... :) :) :D Ki kell próbálni.....Ha ennyien leszünk tényleg bővíteni kell a szervert :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 0.8nál durrog,ma meglesi a szerelő ha nem bír vele mihelyt megjön a csentó 10fele irány Attila Azért a tali még messze van...Addig simán összejön a pénz a talira :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Éredekelhet benneteket EZ A VALAMI ha esetleg igen szóljatok! :) Kezdhetsz imádkozni, hogy amit holnap hoznak légszűrőházat az nagy motoros kocsiból származzon :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Ja dadog neki össze vissza...szerintem csak eltekergették, vagy a gyújtás körül nincs rendben valami...pikk-pakk dolognak kell lennie... apám babrál vele mert nem nyugszik a vére,ordítok vele mint az állat akkor se jut el az agyáig ne piszkálja :) az angel lámpát is addig állítota míg elbaszta a menetett benne..,multkor még a xenonhoz is hozzá nyult nem is világított :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 apám babrál vele mert nem nyugszik a vére,ordítok vele mint az állat akkor se jut el az agyáig ne piszkálja :) az angel lámpát is addig állítota míg elbaszta a menetett benne..,multkor még a xenonhoz is hozzá nyult nem is világított :) B@sszál rá a kezére.... :) :D :lol: vagy kérd meg az Attilát hogy hasson rá....nekem ez mindíg bevált mikor turbót tervezgettem a kocsiba.Hip-hop lebeszélt róla :D :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 apám babrál vele mert nem nyugszik a vére,ordítok vele mint az állat akkor se jut el az agyáig ne piszkálja :) az angel lámpát is addig állítota míg elbaszta a menetett benne..,multkor még a xenonhoz is hozzá nyult nem is világított :) hát ilyen az igazi turbós vér...nem nyuxik...csak tekerget, tekerget...aztán kopppp... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Azért a tali még messze van...Addig simán összejön a pénz a talira :) remélem de ahogy ismerem apámat.. :) ,mihelyst 1 kis pézhez jutok 1ből lenyul...vegyek már neki csokikát,kolát fizesem be a kocsi biztosítást stb stb :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 B@sszál rá a kezére.... :) :D :D vagy kérd meg az Attilát hogy hasson rá....nekem ez mindíg bevált mikor turbót tervezgettem a kocsiba.Hip-hop lebeszélt róla :) :) :D rávágnék a kezé bevágna 1et.. utánna meg vér folyna :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 rávágnék a kezé bevágna 1et.. utánna meg vér folyna :) :) :) Jönnének a kutyák a vérszagra miii??? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 hát ilyen az igazi turbós vér...nem nyuxik...csak tekerget, tekerget...aztán kopppp... :) annyira nem érdekli h áááááááááh,mikor meg majd 6számjegyű lesz a baj és nem 1es fog kezdődni sír majd a szája Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Jönnének a kutyák a vérszagra miii??? :D amugy kajak arra mennek.. multkor össze kapott 2 szét is mentek,az 1iknek vérzet valamilye aztán ráment a másik :) hajnal 2kor :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Skacok...nincs valakinek egy külső c20xe AC pumpenje??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts