kiskecso Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Törzskönyvel 60.000 legalább is a kollégám aki tenyésztette a bullteriert anyiért adtta! törzskönyv nélkül 50viszi a felvásárló... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 ferenc kölykeitt 45-50 szokták elkapkodni volt 1 kis sárgám azt 80ért nem adtam :D nekem Bernáthegyim volt nem hasznos kutya de legalább jó haszontalan :) A kan, Döme oan kis picike volt 127kg a szuka meg 90kg sziszike :) Télen szánkóztunk és nemvolt gond ha nem volt hó az úton :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 ferenc kölykeitt 45-50 szokták elkapkodni volt 1 kis sárgám azt 80ért nem adtam :) Csak kiváncsiságból kérdeztem...Egyenlöre még van kutyám,és most azt mondom hogy sose többet.De ha esetleg mégis akkor vagy ilyet vagy :) Kicsi,de mégis kegyetlen :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 törzskönyv nélkül 50viszi a felvásárló... :) Azthiszem 50 ért könyvnélkül ő is eladott párat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Az jó csak a fene enné meg az éjaszkás műszakot 21:00 kor lépnem kell :-/ Lehet hogy lesz fent valaki,sajnos Én most nem vagyok otthon :) . Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Lehet hogy lesz fent valaki,sajnos Én most nem vagyok otthon :) . Mire hazaérsz énmeg már nem leszek itthon de jövőhéten 4 nap phim lessz .... hála... Sztem Coup és Lanti lesznek ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Mire hazaérsz énmeg már nem leszek itthon de jövőhéten 4 nap phim lessz .... hála... Sztem Coup és Lanti lesznek ... Holnap 2körül egész jó kis játék van készülöben...Elméletben 10ember már jellentkezett hogy holnap ráér :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Csak kiváncsiságból kérdeztem...Egyenlöre még van kutyám,és most azt mondom hogy sose többet.De ha esetleg mégis akkor vagy ilyet vagy http://www.kennels.co.uk/images/Ter.Staffo...BullTerrier.jpg :) Kicsi,de mégis kegyetlen :) :) a kutyák közt a pittbullnak csak 2. a harapása viszont a tüdelye a legnagyobb a testéhez késet Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 coupe lehet már 10.környékén oda tom adni a cumott:):) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Holnap 2körül egész jó kis játék van készülöben...Elméletben 10ember már jellentkezett hogy holnap ráér :) 2 kor még itthon vagyok és ha jut hely megyek :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 coupe lehet már 10.környékén oda tom adni a cumott:):) Mit???????Akarok töled venni valamit? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Csak kiváncsiságból kérdeztem...Egyenlöre még van kutyám,és most azt mondom hogy sose többet.De ha esetleg mégis akkor vagy ilyet vagy http://www.kennels.co.uk/images/Ter.Staffo...BullTerrier.jpg :) Kicsi,de mégis kegyetlen :) :) Én is ilyet szeretnék...iszonyat jó kiállású "kutyuska"...de én megvárom a kertesházprojektet...a panelbe nem hiszem, hogy jól érezné magát... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 a kutyák közt a pittbullnak csak 2. a harapása viszont a tüdelye a legnagyobb a testéhez késet A rottival az a baj hogy mindenki fél tőle,hozzáteszem nem ok nélkül....Viszont van egy ismerösöm akinek bull terierje van és szinte mindenki babusgatni akarja....Utána jön a megdöbbenés,hogy mégse olyan aranyos amilyen kicsi :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Éredekelhet benneteket EZ A VALAMI ha esetleg igen szóljatok! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 A rottival az a baj hogy mindenki fél tőle,hozzáteszem nem ok nélkül....Viszont van egy ismerösöm akinek bull terierje van és szinte mindenki babusgatni akarja....Utána jön a megdöbbenés,hogy mégse olyan aranyos amilyen kicsi :) :) :) Az én palotapincsi+takcsó keverékem lenyeli keresztbe. :lol: :D :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Én is ilyet szeretnék...iszonyat jó kiállású "kutyuska"...de én megvárom a kertesházprojektet...a panelbe nem hiszem, hogy jól érezné magát... Ez a kutya nagyon kicsi,szinte mindenhol elfér......Haverom kutyája nem bírja a hideget,mindíg bekönyörgi magát a lakásba :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Ez tényleg így volt.Utána jöttek vissza 4x annyian :) lehet nem 1 helyen voltunk :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Az én palotapincsi+takcsó keverékem lenyeli keresztbe. :lol: :) :) :) Hozzad,úgy is túl sok a feszültség mostanában Aidában..... :P :lol: :lol: :D :D Amúgy meg nagyon utálom hogy állandóan kötözködik :D ,pedig fiatalon nem volt ilyen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 lehet nem 1 helyen voltunk :) Miért is????Nem köröztek körülöttük????utána elmentek és vissza jöttek ugyanazok egy skoda meg egy teli transporter :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Mit???????Akarok töled venni valamit? :) a magnóhoz teeee Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Valaki avasson már be, hogy milyen játék is ez, és hogy hogy tudnék én is player lenni...mi kell hozzá??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 a magnóhoz teeee És emiatt miért vagy szomorú?????? :) Lehet kicsit be van lassúlva az agyam,keveset aludtam. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Hozzad,úgy is túl sok a feszültség mostanában Aidában..... :D :) :D :lol: :lol: Amúgy meg nagyon utálom hogy állandóan kötözködik :) ,pedig fiatalon nem volt ilyen. Én kutyám is nekiment minden Pitbullnak meg bernáthegyinek... Persze akkor amikor kerítés választotta el őket egymástól... Nemtom mi lett volna ha az a pitbull pl kitöri a kerítést és kiszabadul. Asszem akkor én sem maradtam volna életben. "te vagy ennek a kis mitugrásznak a gazdája??!! HAMM." :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Én is ilyet szeretnék...iszonyat jó kiállású "kutyuska"...de én megvárom a kertesházprojektet...a panelbe nem hiszem, hogy jól érezné magát... Régen egyik barátom közelében volt egy kutya. Mindent megvett és megivott, amit odaadtak neki. Ritka értelmes állat volt :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Éredekelhet benneteket EZ A VALAMI ha esetleg igen szóljatok! :) hőőőj ez jó az én MTS lámpámba? :) :D :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts