warwolf Elküldve Május24, 2005 Megoszt Elküldve Május24, 2005 Hétvégén családdal bevásárlás, Auchannál parkolóba beállok, elém gördül egy szép piros GSÍ.3 arc kipattan belőle, mereven nézik az én gépem orrát, én meg az ő gépüket.Jópofa volt.Négy tökigbamba!Aztán összesomoly, és mentünk a dolgunkra.A gép finoman szólva is gyári volt.TECCETT!! :supz: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május24, 2005 Megoszt Elküldve Május24, 2005 ujjonan lenne vennék fel hitelt és megvásárolnám az autót. Nálunk itt a parkolóban van egy piros 5 ajtós gsi (f astra) nagyon szép és nagyon ujnak tünik :idea: 5 ajtos gsi? :shock: f astrábol? :shock: sztem ilyen nem nagyon volt :roll: ujonnan ha lehetne kapni akkor a gsi ára az egekben lenne, viszonyíts más márkák hasonló kategóriáju autóihoz! Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOMC Elküldve Május24, 2005 Megoszt Elküldve Május24, 2005 Volt. Ugyan csak keveset csináltak és rövid ideig. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május24, 2005 Megoszt Elküldve Május24, 2005 1 volt ugye Goofynak :lol: meg max a caravan, a többi kétezer tizenhat szelep és csóóók :wink: Redi sztem sok a 140 főleg így nyár közepén... Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Május24, 2005 Megoszt Elküldve Május24, 2005 Majd csinálok róla fényképet. Olyan mint az optikája mint Laci4-é és csak picivel van felira az ajto elején a díszlécre : GSI . Még a felni is ua. csak az a fura,hogy 5 ajtós és meglepően új vagy nagyon jó a plasztikai sebésze........ :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Május24, 2005 Megoszt Elküldve Május24, 2005 Tud valaki egy linket,hogy hol tundék utánna nézni a gsi gyári specifikációjának? Egész pontossan arra lennék kiváncsi,hogy melyik autó gyorsul jobban? Astra GSI 16V vagy VW Scirocco 16V (139lovas). Astra 1150kg ,Scirocco 850kg, :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május24, 2005 Megoszt Elküldve Május24, 2005 Tud valaki egy linket,hogy hol tundék utánna nézni a gsi gyári specifikációjának? Egész pontossan arra lennék kiváncsi,hogy melyik autó gyorsul jobban? Astra GSI 16V vagy VW Scirocco 16V (139lovas). Astra 1150kg ,Scirocco 850kg, :wink: katalogus.hasznaltauto.hu? vay a gyari kézikönyv? (imho sztem amugy a scirocco...az a 300 kilo nagyon sok) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Május24, 2005 Megoszt Elküldve Május24, 2005 én is ettől félek. Attól a 300kg-tól. Egyik haveromnak nemsokára elkészül a kocsija (VW) és nem szeretnék tőle kikapni........ Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOMC Elküldve Május24, 2005 Megoszt Elküldve Május24, 2005 Tud valaki egy linket,hogy hol tundék utánna nézni a gsi gyári specifikációjának? Egész pontossan arra lennék kiváncsi,hogy melyik autó gyorsul jobban? Astra GSI 16V vagy VW Scirocco 16V (139lovas). Astra 1150kg ,Scirocco 850kg, :wink: Ez a 850kg elég kevésnek tűnik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve Május24, 2005 Megoszt Elküldve Május24, 2005 http://www.scirocco.org/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május24, 2005 Megoszt Elküldve Május24, 2005 én is ettől félek. Attól a 300kg-tól. Egyik haveromnak nemsokára elkészül a kocsija (VW) és nem szeretnék tőle kikapni........ szarban leszel öcsse :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május24, 2005 Megoszt Elküldve Május24, 2005 agr und pill szelep tisztitásban ki érintett, ki csinált már? pill szelepet már bombáztam szét más autón, gondolom az nem lehet nagy móka.... viszont agr :roll: :oops: mielött nemtudásomról itt tanúbizonyságot tettem volna végiglapoztam szereld magadot és benne nem találtam utalást... Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Május24, 2005 Megoszt Elküldve Május24, 2005 Aztec : fosok is rendessen :toimonster: Pedig szép lassan elkerülhetetlen lesz a megméredtetés mert ezidáig mindíg mosolyogtam rajta és a 8szelepes mociján ami jó ha volt 100lóerő. Deh most érzem vesztem.............bízom azé a C20XE-ben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Május24, 2005 Megoszt Elküldve Május24, 2005 c20xe-ben van egyáltalán agr? Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Május24, 2005 Megoszt Elküldve Május24, 2005 szerintem csak X20XEV-ben van AGR Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Május24, 2005 Megoszt Elküldve Május24, 2005 nem tuggya vki, hogy kész van-e már sonique cartárs c20letje??? úgy beülnék egy ilyen gsibe.... :wink: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május24, 2005 Megoszt Elküldve Május24, 2005 szerintem csak X20XEV-ben van AGR akkor a pillangón kivül mit lehet még tisztogatni rajt' :roll: :?: nomeg a kartergáz visszavezetést ami like dat mint a kis dsz azt hova tudom helyesen feltenni? Mert Gabi már párx Lmondta az ő stílusában de nekem nem jött át :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Május24, 2005 Megoszt Elküldve Május24, 2005 én pillangón kívül másról nemtok... Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Május24, 2005 Megoszt Elküldve Május24, 2005 Újpesten még mindig eladó egy turbós gsi. Állitólag futómű problémája van. 800000Ft de szerintem 600000Ft cash-ért ellehetne hozni......picit leharcolt a jármü...........nem is mennek vele állítólag. Elég kockázatos :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május24, 2005 Megoszt Elküldve Május24, 2005 Peti ezt a kommentet töröld ki gyorsan és mondj elérhetőséget :lol: :wink: de komolyan báz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mezo Elküldve Május24, 2005 Megoszt Elküldve Május24, 2005 Újpesten még mindig eladó egy turbós gsi. Állitólag futómű problémája van. 800000Ft de szerintem 600000Ft cash-ért ellehetne hozni......picit leharcolt a jármü...........nem is mennek vele állítólag. Elég kockázatos :shock: Peti! Tényleg megmondhatnád, hogy Újpesten hol van ez a GSI!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Május24, 2005 Megoszt Elküldve Május24, 2005 Ha gondolod megkérdezhetem mi az ábra. Biztos,hogy épített kocsi és szerintem ha a futómű tropa attól még a motor lehet jó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május24, 2005 Megoszt Elküldve Május24, 2005 Ha gondolod megkérdezhetem mi az ábra. Biztos,hogy épített kocsi és szerintem ha a futómű tropa attól még a motor lehet jó. nem gondolom, hanem kérem töki! PLZ minél elöbb mert akkor szakítok asszonnyal, bukom a nyaralásokat, hacsak 75%át visszakapom már csak 100 hiányzik és megvan a c20let :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Május24, 2005 Megoszt Elküldve Május24, 2005 ujpest központ után ahol a 14es villamos egy 90fokos kanyart tesz ott mellette van egy lakótelep. Nah ott van. Már hívtam a haverom,hogy adja meg a tulaj számát de még nem vette fel a telefont. De ahogy megtudom közzéteszem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május24, 2005 Megoszt Elküldve Május24, 2005 ott a lebstück környékén? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts