Atommanó Elküldve Február1, 2008 Megoszt Elküldve Február1, 2008 Tegnap. :D Gyanítom egy hét alatt többet megyek vele (gyorsabban (mondjuk ezzel nem mondtam nagyot...:lol:)), mint Te fél év alatt...:lol: :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február1, 2008 Megoszt Elküldve Február1, 2008 Gyorsan ki lehet cserélni és meghallgatni, hogy tényleg az-e a gond. Emiatt kár újat venni. Vagy elvinni egy ultrahangos tisztításra (1000huf/darab). Új verzióban szerintem olyan 20-25e forint lenne a 4 darab. Jójó de mit teszek bele? Egy másik 16 éves autó cuccait? :) Ez az ultrahangos tisztítás ér valamit? Nincs benne olyan mechanikus alkatrséz ami el tud kopni/tönkre tud menni? :) Mert akkor jobban járnék egy új szettel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február1, 2008 Megoszt Elküldve Február1, 2008 Bitang nagy világítós hátsószárnnyal... :) És lábtérneonnal...:) (Este foci? :) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február1, 2008 Megoszt Elküldve Február1, 2008 És lábtérneonnal...:) (Este foci? :) ) Inkább most már kinézek este a srácokkal, mert vagy másfél két hónapja nem voltam...majd kedden... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február1, 2008 Megoszt Elküldve Február1, 2008 Tegnap. :) Gyanítom egy hét alatt többet megyek vele (gyorsabban (mondjuk ezzel nem mondtam nagyot...:D)), mint Te fél év alatt...:lol: youtube-ra vele vagy nem történt meg :lol: :) tegnap is ott parkolt f12-kor a ház előtt :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február1, 2008 Megoszt Elküldve Február1, 2008 Jójó de mit teszek bele? Egy másik 16 éves autó cuccait? :) Ez az ultrahangos tisztítás ér valamit? Nincs benne olyan mechanikus alkatrséz ami el tud kopni/tönkre tud menni? :) Mert akkor jobban járnék egy új szettel. Nem, nem mindenképpen új szett szerintem eBayről, ha tényleg van baja. De az hogy van egy kis hangja, az normális. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február1, 2008 Megoszt Elküldve Február1, 2008 youtube-ra vele vagy nem történt meg :lol: :) tegnap is ott parkolt f12-kor a ház előtt :) Mert mire elindul valahova már vissza is ér...ez egy ilyen gyors verda...bár neked ez igencsak meseszerű Redi... :D Majd egyszer lehet megtapasztalod... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február1, 2008 Megoszt Elküldve Február1, 2008 youtube-ra vele vagy nem történt meg :D :) tegnap is ott parkolt f12-kor a ház előtt :) Most is ott parkol, mivel 320 méterre dolgozok tőle, oda meg azért még elmegyek gyalog is. (Ma este is) Este meg lesz járatva, abban nem lesz hiba... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február1, 2008 Megoszt Elküldve Február1, 2008 Hallhatod az injektorokat is. Mondjuk ez teljesen normális szerintem. Ha viszont már cserélnéd őket, akkor szerezz bele kékeket egy DIS-es XE-ből. Kicsit nagyobbak és négysugarasak, tehát szebben porlaszt. Nekem is azok voltak a Corsában. Utána egy pucolás féktisztítóval és mehet is vissza. Mondjuk nem hiszem, hogy sokkal halkabb lenne. :) Valaki mostmár tényleg fülelje meg :) Ha viszont már cserélnéd őket, akkor szerezz bele kékeket egy DIS-es XE-ből. Diiiiiinnnyyyyyy hooooollvaaagy :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február1, 2008 Megoszt Elküldve Február1, 2008 Majd egyszer lehet megtapasztalod... :) Ha egyszer majd beülhetsz az Anti mellé. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február1, 2008 Megoszt Elküldve Február1, 2008 Inkább most már kinézek este a srácokkal, mert vagy másfél két hónapja nem voltam...majd kedden... :) Menjünk ki utána. És akkor én is megyek. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február1, 2008 Megoszt Elküldve Február1, 2008 Ha egyszer majd beülhetsz az Anti mellé. :) Nem, kösz nem vágyom arra a "gyorsulásra" amit egy dízelkombi mutat :) Olyat anyum nz-je is tud :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február1, 2008 Megoszt Elküldve Február1, 2008 Menjünk ki utána. És akkor én is megyek. :) Fáradt vagyok...de mindjárt kitalálom... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február1, 2008 Megoszt Elküldve Február1, 2008 Fáradt vagyok...de mindjárt kitalálom... Jól van, nem erőszak a móka. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Február1, 2008 Megoszt Elküldve Február1, 2008 én is én is én is... fociiiii :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február1, 2008 Megoszt Elküldve Február1, 2008 Ki emlékszik arra Gsi-re, ami a használtautón volt, piros, újrafényezve, NE, irmscher cucokkal, Golf 2 Gti pirelli felnikkel ? Tegnap asszem pont előttem jött ki a Lurdy parkolójából, cép :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február1, 2008 Megoszt Elküldve Február1, 2008 én is én is én is... fociiiii :) Ennyire hiányzik a nutella életérzés?:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Február1, 2008 Megoszt Elküldve Február1, 2008 :) hát lebuktam :) "laci vagyok és szeretem ha tökön rugnak" :) Ennyire hiányzik a nutella életérzés?:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február1, 2008 Megoszt Elküldve Február1, 2008 Lacee, ha jöttök ketten, akkor menjünk... :) Írj, hogy mivan... Ja tök boldog lettem...találtam trélert...írtam neki emailt, és válaszoltak is...4.000 HUF / 24 óra...ez elég baráti dolog... kicsit gagyettó, de a célnak pont megfelel...1000 kg össztömeg, 800 kg szállítható vele... Már csak Piiistát kell megfűznöm, hogy hurcolásszon le a versenyekre...a csodakék Caravannal...vagy bárki akinek van vonóhorga...sajna az Audin ki kéne vágni a hátsó lököst...ha lenne rá vonó...bár mondták már hogy meg lehet csinálni kivágás nélkül is...már csak erre keresek megoldást...ráadásul a Kerepesi úton lenne a futó...5 percre tőlem... :) Neccesen de elvileg ráfér... 2395 a gyári tengelytávja a verdának, és 2600 a plató felülete... az autó hossza meg 4124...Szal másfél méternek a levegőben kell lógnia... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február1, 2008 Megoszt Elküldve Február1, 2008 Vedd meg a Redi GSi-jét és szúrjál egy vonóhorgot. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Február1, 2008 Megoszt Elküldve Február1, 2008 Neccesen de elvileg ráfér... 2395 a gyári tengelytávja a verdának, és 2600 a plató felülete... az autó hossza meg 4124...Szal másfél méternek a levegőben kell lógnia... Hát, szerintem nem nagyon fog elférni... :) Nagyon kíváncsi leszek, mert lesz ott azért buktató. A kocsi mélysége leginkább. De szerintem ez a futó nagyon kicsi, lehet mégis inkább Cityt kellett volna építeni. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február1, 2008 Megoszt Elküldve Február1, 2008 Lehet egyik nap elhoznám...azt kivinném Fótra...ha lenne mivel... :) Akkor ki lehetne próbálni...azt csókolom...Autókat szoktak vele vinni...szal valami azért csak felfér rá... :) A flex-szel meg már amúgy is spanba vagyok...egy kis rövidítés itt, egy kis rövidítés ott...és kettő is felfér... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február1, 2008 Megoszt Elküldve Február1, 2008 De szerintem ez a futó nagyon kicsi, lehet mégis inkább Cityt kellett volna építeni. :) Flex? A "csomagtartó" úgyis csak súly... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február1, 2008 Megoszt Elküldve Február1, 2008 Tegnap PetiGSI (vagy PetiHGT vagy whatever :lol: ) beletette a bogarat a fülembe...most hogy elméletileg a hidrotőkéknek nem kellene, hogy legyen hangjuk elképzelhető, hogy az injektorok hangját hallom?? Tud annak egyáltalán hallható hangja lenni? Mennyi lehet a csere? :) Van alapból hangja, de csak magas cicergő. Teljesen más, mint a tőke :lol: Itt van mociszállító, de teliplatós... :D Hátha ráfér a verda... :lol: 2,6m x 1,6m Össtömeg 1000kg max szállíítható 800kg Ja tök boldog lettem...találtam trélert...írtam neki emailt, és válaszoltak is...4.000 HUF / 24 óra...ez elég baráti dolog... kicsit gagyettó, de a célnak pont megfelel...1000 kg össztömeg, 800 kg szállítható vele... Már csak Piiistát kell megfűznöm, hogy hurcolásszon le a versenyekre...a csodakék Caravannal...vagy bárki akinek van vonóhorga...sajna az Audin ki kéne vágni a hátsó lököst...ha lenne rá vonó...bár mondták már hogy meg lehet csinálni kivágás nélkül is...már csak erre keresek megoldást...ráadásul a Kerepesi úton lenne a futó...5 percre tőlem... :) http://utanfuto.eu/smart4.jpg Neccesen de elvileg ráfér... 2395 a gyári tengelytávja a verdának, és 2600 a plató felülete... az autó hossza meg 4124...Szal másfél méternek a levegőben kell lógnia... Nem akarok tényleg vészmadárkodni, de erre szerintem pont nem fog felférni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február1, 2008 Megoszt Elküldve Február1, 2008 Vedd meg a Redi GSi-jét és szúrjál egy vonóhorgot. :) jo-jo, de ha megveszi a _RETTENET_ -et akkor minek épít külön gyorsulós autót? :) :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts