coupe Elküldve Január31, 2008 Megoszt Elküldve Január31, 2008 Asszem ha nem zavarok akkor én is gamingolnék majd. Persze azt nem tudom mikor vagytok fent. Én elméletileg pénteken meg vasárnap érek rá mert szombaton Dinyvel vagy bontunk vagy építünk. Pénteken viszont valoszíü ti nem lesztek mert akkor meg hajogyáriztok mi? Miért zavarnál????Püben elküldöm az adatokat :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január31, 2008 Megoszt Elküldve Január31, 2008 Miért zavarnál????Püben elküldöm az adatokat :) Nekemis, nekemis. CoD2 partyban én is bennelennék. De majd csak péntek délután körül. Most megyek dolgozni. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január31, 2008 Megoszt Elküldve Január31, 2008 Meg keresed nekem? Vagy egyáltalán megválnál tőle? Tudok adni érte(persze értékegyeztetésel) autódszinű jobbos tükörházat pölö. :) Azt nem értem, hogy mit akarsz egy tükörlappal csinálni :) Nekem ugyan nem kell, tükrökből asszem túlkinálat van :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január31, 2008 Megoszt Elküldve Január31, 2008 Nekemis, nekemis. CoD2 partyban én is bennelennék. De majd csak péntek délután körül. Most megyek dolgozni. :) küldöm :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január31, 2008 Megoszt Elküldve Január31, 2008 BaccaMeg! Bajusz... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január31, 2008 Megoszt Elküldve Január31, 2008 Azt nem értem, hogy mit akarsz egy tükörlappal csinálni :) Nekem ugyan nem kell, tükrökből asszem túlkinálat van :) A régi astra tükör lapja jó a Kadett tükörbe. A jobboldalra már szereztem fűthető tükörlapot és szeretnék a baloldalra is egyet,hogy be lehessen végre kötni. A jobbos ház onnan maradt,hogy átraktam a tükörlapot . Érted? Anno balost vettem de jobbost küldtek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január31, 2008 Megoszt Elküldve Január31, 2008 A régi astra tükör lapja jó a Kadett tükörbe. A jobboldalra már szereztem fűthető tükörlapot és szeretnék a baloldalra is egyet,hogy be lehessen végre kötni. A jobbos ház onnan maradt,hogy átraktam a tükörlapot . Érted? Anno balost vettem de jobbost küldtek. Áhááám háááááám. Na majd azért lefotózom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január31, 2008 Megoszt Elküldve Január31, 2008 Borbet gumival 90ért :) Nem is tünik rossznak Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január31, 2008 Megoszt Elküldve Január31, 2008 egyébként meg kimegyek ma lurdyhoz, hozzatok ajándékokat :) Szóljál, hogy adjam oda, amit HIC küldött :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január31, 2008 Megoszt Elküldve Január31, 2008 Szóljál, hogy adjam oda, amit HIC küldött :) :D amikor láttam, hogy te írtál utoljára valami nyulas képet vártam :) majszolok :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január31, 2008 Megoszt Elküldve Január31, 2008 Borbet gumival 90ért :) Nem is tünik rossznak Ez sose volt borbet szerintem....De gsikadétt a gsidevils fórumon azt hiszem hogy 70ért árulja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Január31, 2008 Megoszt Elküldve Január31, 2008 Borbet gumival 90ért :) Nem is tünik rossznak Nekem is ilyen volt a hondán ugyan nem borbet hanem Brock csak a hülye fejemmel eladttam a kocsival együt pedíg az is 4*100 volt :) KÉP Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Január31, 2008 Megoszt Elküldve Január31, 2008 Miért zavarnál????Püben elküldöm az adatokat :) Lehet én is beszállnék.. még sose nyomtam neten vagy hálóban :) Már töltöm is a gamét.. remélem megy majd.. mert pl a MOHA Airbone-ből sajnos csak a "biztonsági másolatom" találtam meg, és az pl a hivatalos EA szerveren nem megy.. már reggelt serial :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január31, 2008 Megoszt Elküldve Január31, 2008 Ez sose volt borbet szerintem....De gsikadétt a gsidevils fórumon azt hiszem hogy 70ért árulja. Nemrossz :) Majd ha hazajövök és még meglesz megnézem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Január31, 2008 Megoszt Elküldve Január31, 2008 Lehet én is beszállnék.. még sose nyomtam neten vagy hálóban :) Már töltöm is a gamét.. remélem megy majd.. mert pl a MOHA Airbone-ből sajnos csak a "biztonsági másolatom" találtam meg, és az pl a hivatalos EA szerveren nem megy.. már reggelt serial :) Majd az 1.3 as patchet is szedd le mert kell hozzá :lol: Tegnap csihipuhiztunk egy kicsit :) Jó buli az biztos :D 1.3 Ptach inenn le is tudod szedni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január31, 2008 Megoszt Elküldve Január31, 2008 Nekem is ilyen volt a hondán ugyan nem borbet hanem Brock csak a hülye fejemmel eladttam a kocsival együt pedíg az is 4*100 volt :) KÉP óóóóó....neked rexed volt? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Január31, 2008 Megoszt Elküldve Január31, 2008 Majd az 1.3 as patchet is szedd le mert kell hozzá :lol: Tegnap csihipuhiztunk egy kicsit :) Jó buli az biztos :) Valami ilyesmi is gyün már le.. még 3 perc :D maga a játék még kicsit több.. mert DC-n jön.. igaz, helyet is kellene neki csinálnom :lol: Na de ez kezd OFF lenni.. GSi GSi.. ON :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Január31, 2008 Megoszt Elküldve Január31, 2008 óóóóó....neked rexed volt? :) Igen Imádttam csak beteges volt :D Viszont utána csak is GSI tetszett erre volt pénzem :) Nem akartam lejjebb adni A Lóerőt :) 4 évig volt nálam a kicsike. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Január31, 2008 Megoszt Elküldve Január31, 2008 redline ha esetleg érdekel:) video crx-ről nameg mégegy kép : kép2 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Január31, 2008 Megoszt Elküldve Január31, 2008 Hali Lanti ma lessz COD2 party? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január31, 2008 Megoszt Elküldve Január31, 2008 Hali Lanti ma lessz COD2 party? :) Lurdy van :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január31, 2008 Megoszt Elküldve Január31, 2008 Hali Lanti ma lessz COD2 party? :) hát ma nem igazan hiszem mert lurdy van :| Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január31, 2008 Megoszt Elküldve Január31, 2008 Lehet én is beszállnék.. még sose nyomtam neten vagy hálóban :) Már töltöm is a gamét.. remélem megy majd.. mert pl a MOHA Airbone-ből sajnos csak a "biztonsági másolatom" találtam meg, és az pl a hivatalos EA szerveren nem megy.. már reggelt serial :) Elküldöm neked is a kódot meg leírom mi is kell hozzá pontosan :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január31, 2008 Megoszt Elküldve Január31, 2008 Valami ilyesmi is gyün már le.. még 3 perc :lol: maga a játék még kicsit több.. mert DC-n jön.. igaz, helyet is kellene neki csinálnom :lol: Na de ez kezd OFF lenni.. GSi GSi.. ON :) Sose off....A szerver neve is meglepő modon GSi Club Hungary lett :D :) :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Január31, 2008 Megoszt Elküldve Január31, 2008 hát ma nem igazan hiszem mert lurdy van :| Ja igen nektek Ma lurdy ..... mévagyok ilyen messze..... :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts