Demó Elküldve Január31, 2008 Megoszt Elküldve Január31, 2008 Micsoda rimek :) Mi a gond, pont passzolt az összes rím! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Január31, 2008 Megoszt Elküldve Január31, 2008 Demó.. Egy kis HELP kellene,,, Van a termosztát... C20XE motor Azon van 2 db gomba az egyikre stekker meg 2 polusú a másikra csak egy sima saru. Szerénymegítélésem szerint amelyikre a saru megy az lehet a hőfokérzékelés ami a hűtőfolyadék hőmérséklet szenzor. A hűtőfolyadék hőmérsékletjeladó egy hőmérsékletfüggő ellenállásból áll. Alacsony hőmérsékleten magas, magas hőmérsékleten kicsi az ellenállása. A vezérlőegység a szenzoron mért feszültségből tudja meghatározni a levegőhőmérsékletét. Jólgondolom? a kérdés az hogy beleszól az alapjáratszabályozásba? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január31, 2008 Megoszt Elküldve Január31, 2008 A kétpólusú szenzor a motorvezérlőnek adja a hőmérséklet jelet, az egypólusú a műszeregységnek :) És igen, befolyásolhatja az alapjáratot, ha rossz az érték :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Január31, 2008 Megoszt Elküldve Január31, 2008 A kétpólusú szenzor a motorvezérlőnek adja a hőmérséklet jelet, az egypólusú a műszeregységnek :) És igen, befolyásolhatja az alapjáratot, ha rossz az érték :) Nagy THX az infóért :)az egypolusun kicseréltem a sarut és most megen jó az alapjárat,,, de sztem megintcsak véletlen volt jó :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január31, 2008 Megoszt Elküldve Január31, 2008 Nagy THX az infóért :)az egypolusun kicseréltem a sarut és most megen jó az alapjárat,,, de sztem megintcsak véletlen volt jó :) Az biztos nem befolyásolja. Csak a kétpólusú :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Január31, 2008 Megoszt Elküldve Január31, 2008 Az biztos nem befolyásolja. Csak a kétpólusú :) Na igen erre voltam kiváncsi hogy megen csak a vakszerencse hozta rendbe, a kétpulusun is leszedttem a stekit néztem azon semmi ilyesmi nem volt. Visszatettem... valami kis apróság lehet olyan mint a mesében hol jó hol meg nem Demó még anyit mondott hogy a pillangószelepen van egy poti lehet az is hogy azzal van baj! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január31, 2008 Megoszt Elküldve Január31, 2008 Na igen erre voltam kiváncsi hogy megen csak a vakszerencse hozta rendbe, a kétpulusun is leszedttem a stekit néztem azon semmi ilyesmi nem volt. Visszatettem... valami kis apróság lehet olyan mint a mesében hol jó hol meg nem Demó még anyit mondott hogy a pillangószelepen van egy poti lehet az is hogy azzal van baj! Ja, az esetek nagyobb részében amikor alapjárati motort pucolnak, a potival van gond. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január31, 2008 Megoszt Elküldve Január31, 2008 Akár lehet az is. De van kb 1% esélye az általad vizslatott szondának is, bár akkor többet is fogyasztana. Meg még kb 1000 dolog :) Pl fals levegőt nem kap? Át kéne nézni a vákumrendszert :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Január31, 2008 Megoszt Elküldve Január31, 2008 Ja, az esetek nagyobb részében amikor alapjárati motort pucolnak, a potival van gond. :) Még az alapjárati mocinak nem álltam neki kintről megyek befelé :) De megkérdeztem a poti árát hát jesszusom.... 22000 ft :-/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Január31, 2008 Megoszt Elküldve Január31, 2008 Akár lehet az is. De van kb 1% esélye az általad vizslatott szondának is, bár akkor többet is fogyasztana. Meg még kb 1000 dolog :) Pl fals levegőt nem kap? Át kéne nézni a vákumrendszert :) Na majd akkor az is meglessz nézve ,,, Gondoltam még valamelyik gyújtókábelre is hogy kivan repedezve amit szabadszemmel nemlátok és átível valahol,, de nappal azt úgysemlátom :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január31, 2008 Megoszt Elküldve Január31, 2008 sötétben jól látszik, ha ez van :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Január31, 2008 Megoszt Elküldve Január31, 2008 Akár lehet az is. De van kb 1% esélye az általad vizslatott szondának is, bár akkor többet is fogyasztana. Meg még kb 1000 dolog :) Pl fals levegőt nem kap? Át kéne nézni a vákumrendszert :) Szóval akkor ha jólértelmezlek akkor kicsi az esély arra hogy az a kis gomba lenne roszz ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január31, 2008 Megoszt Elküldve Január31, 2008 Szóval akkor ha jólértelmezlek akkor kicsi az esély arra hogy az a kis gomba lenne roszz ... Ja. A kis gombának semmi köze hozzá, inkább a nagyobbnak, de ezt Gabi is írta már. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Január31, 2008 Megoszt Elküldve Január31, 2008 Ja. A kis gombának semmi köze hozzá, inkább a nagyobbnak, de ezt Gabi is írta már. Mármint úgyértem hogy amire a stekker megy.. szal azzal nemnagyon szokott gondlenni :) Na majd ha nem bírok vele ami 90% ha nem villamosság gondja van akkor úgy is rádvár ez a feladat :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Január31, 2008 Megoszt Elküldve Január31, 2008 És megkérdeztem a Légszűrőházat Újba mennyi hát b..ki 23000 ft :) Akó asszem amég nem lessz más marad a direktszürő ---- Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január31, 2008 Megoszt Elküldve Január31, 2008 És megkérdeztem a Légszűrőházat Újba mennyi hát b..ki 23000 ft :) Akó asszem amég nem lessz más marad a direktszürő ---- Én inkább a sportbetétszűrőre szavaznék......amihez kell a légszűrőház.A direktszűrőt már sokszor kitárgyaltuk ebben a témában. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január31, 2008 Megoszt Elküldve Január31, 2008 Én inkább a sportbetétszűrőre szavaznék......amihez kell a légszűrőház.A direktszűrőt már sokszor kitárgyaltuk ebben a témában. Ő is azért keres légszűrőházat, mert nem kell neki a direktszűrő. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január31, 2008 Megoszt Elküldve Január31, 2008 Tök jóóóó! Giltner (Futam.hu) közölte, hogy aki elindul más versenysorozaton, pl Ring, Lacháza, Nyíregyh., Rábaring, Kunmadaras...az nem mehet az ő versenyén...Hát ez mekkora... :) Úgyhogy a tervezett Tököli "edzés"futamok elmaradnak, hacsak nem neve valaki más a verdával... :) Végigolvastam timeslip utolsó 2 oldalát.....ez nagyon nevetséges és elég dilettáns hozzáállás....ezután vagy végleg bezárnak a gyorsulási futamok és maradak a bohóckodások, vagy csak az egyik csapat zár be mert mindenki a másikhoz megy. Hülye itt mindenki csak én vagyok villamos :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január31, 2008 Megoszt Elküldve Január31, 2008 egyébként meg kimegyek ma lurdyhoz, hozzatok ajándékokat :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Január31, 2008 Megoszt Elküldve Január31, 2008 Én inkább a sportbetétszűrőre szavaznék......amihez kell a légszűrőház.A direktszűrőt már sokszor kitárgyaltuk ebben a témában. na igen úgy én is csak hát nekem nincs légszűrőház :-/ így a másik sptlégszűrőt kell használnom ..... Azt a topikot meg nemszoktam olvasni..és nemtudttam hogy ott erről is ment diskura :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január31, 2008 Megoszt Elküldve Január31, 2008 És megkérdeztem a Légszűrőházat Újba mennyi hát b..ki 23000 ft :) Akó asszem amég nem lessz más marad a direktszürő ---- 23K egy légszűrőház? :lol: Mennyire örülök, hogy nem dobtam ki anno amikor ráléptem a magnumtuning-karsztajling-lóerőgyár-howto útjára :) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január31, 2008 Megoszt Elküldve Január31, 2008 Nekem asszem van. Meg keresed nekem? Vagy egyáltalán megválnál tőle? Tudok adni érte(persze értékegyeztetésel) autódszinű jobbos tükörházat pölö. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Január31, 2008 Megoszt Elküldve Január31, 2008 23K egy légszűrőház? :lol: Mennyire örülök, hogy nem dobtam ki anno amikor ráléptem a magnumtuning-karsztajling-lóerőgyár-howto útjára :) :) :) Igen szinte aranyárban van, egy bontott 8000,de azmeg nincs:-/ így muszáj várnom még lessz! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január31, 2008 Megoszt Elküldve Január31, 2008 Igen szinte aranyárban van, egy bontott 8000,de azmeg nincs:-/ így muszáj várnom még lessz! :) Ha muszáj akkor muszáj :) De nemhiszem, hogy Dinynek sincs.....ha már neki sincs akkor nemlétezik :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
astradoki Elküldve Január31, 2008 Megoszt Elküldve Január31, 2008 Bontóban sincs?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts