Atommanó Elküldve Január30, 2008 Megoszt Elküldve Január30, 2008 Azért valahogy csak összehozta Lanti hogy menjen a Krisziánnak is :) És van türelme a játékhoz is??? Vagy már szétverta a gépet is... :) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január30, 2008 Megoszt Elküldve Január30, 2008 És van türelme a játékhoz is??? Vagy már szétverta a gépet is... :lol: :lol: :lol: Ugyan csak fél órát játszottunk....de addig bírta :D csak a feladat nem ment anyira :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január30, 2008 Megoszt Elküldve Január30, 2008 Tök jóóóó! Giltner (Futam.hu) közölte, hogy aki elindul más versenysorozaton, pl Ring, Lacháza, Nyíregyh., Rábaring, Kunmadaras...az nem mehet az ő versenyén...Hát ez mekkora... :) Úgyhogy a tervezett Tököli "edzés"futamok elmaradnak, hacsak nem neve valaki más a verdával... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január30, 2008 Megoszt Elküldve Január30, 2008 Tök jóóóó! Giltner (Futam.hu) közölte, hogy aki elindul más versenysorozaton, pl Ring, Lacháza, Nyíregyh., Rábaring, Kunmadaras...az nem mehet az ő versenyén...Hát ez mekkora... :) Úgyhogy a tervezett Tököli "edzés"futamok elmaradnak, hacsak nem neve valaki más a verdával... :) Azt hiszem ez nem lehet probléma :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január30, 2008 Megoszt Elküldve Január30, 2008 Azt hiszem ez nem lehet próbléma :) :) :) :D gondoltam, hogy lesz jelentkező... :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január30, 2008 Megoszt Elküldve Január30, 2008 :) :) :) gondoltam, hogy lesz jelentkező... :D :lol: :lol: Akkor meg hol van a gond??????? :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január30, 2008 Megoszt Elküldve Január30, 2008 Attila biztos kitalál erre is valamit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január30, 2008 Megoszt Elküldve Január30, 2008 Attila biztos kitalál erre is valamit. Rendszámot le kell venni,fényezve még nem lesz így simán lehet azt mondani hogy másik autó :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január30, 2008 Megoszt Elküldve Január30, 2008 Attila biztos kitalál erre is valamit. Persze...ujjlenyomatot vesz nem??? :) :) :) :D Különben is, lassan úgy néz ki, hogy senki nem fog menni a versenyeire...legalább is a "nagy" nevek...az meg azért elég cinkes lesz, hogy EB meg minden...aztán az ő "profi" versenyzői, még a 8-as döntőbe se fognak beférni... :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január30, 2008 Megoszt Elküldve Január30, 2008 Rendszámot le kell venni,fényezve még nem lesz így simán lehet azt mondani hogy másik autó :) Ráadásul kitalálta, hogy aki profi akar lenni, annak teljesíteni kell a 14 sec-es időt... Erre jött a felháborodás...mert A1-ben (1550 ccm alatti szívó) csak 1 autó tudja ezt...erre jött az Attila válasza, hogy lehet kölcsönkérni autót, menni egy 14 alatti időt, és máris nincs gond...na azóta meg meg az ökörködés...már Kori is, meg Zoli is felrakták az autójukat a timslipre hírdetni, hogy bérbeadják a Barkas illetve a mergát... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január30, 2008 Megoszt Elküldve Január30, 2008 Ez így egyre nevetségesebb :) .Mennyiért kiadó a barkas??????Lehet egy kört megérne,de csak nitroval :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január30, 2008 Megoszt Elküldve Január30, 2008 Ez így egyre nevetségesebb :) .Mennyiért kiadó a barkas??????Lehet egy kört megérne,de csak nitroval :) 10 a merga...(S600 brabus) erre írta Kori, hogy gyorsabb is a barkas, és csak 4.900... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Január30, 2008 Megoszt Elküldve Január30, 2008 Egyben nem érdekel az egész? Amennyiért szokták vesztegetni a motort váltót annyiért oda adom neked az egészet, mit szólsz? Csak vidd el az egész roncsot! Árat mondjál légyszi,akár Pü-ben is. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január30, 2008 Megoszt Elküldve Január30, 2008 10 a merga...(S600 brabus) erre írta Kori, hogy gyorsabb is a barkas, és csak 4.900... :) Kiváncsi vagyok hány ember fogja kibérelni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január30, 2008 Megoszt Elküldve Január30, 2008 Árat mondjál légyszi,akár Pü-ben is. :) A hiénák...mondjuk itt a lehetőség Lanti és Laci elött is... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január30, 2008 Megoszt Elküldve Január30, 2008 Árat mondjál légyszi,akár Pü-ben is. :) Még mit nem. Licitáljatok egymásra szépen :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január30, 2008 Megoszt Elküldve Január30, 2008 Ha nem lenne ilyen messze... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január30, 2008 Megoszt Elküldve Január30, 2008 Mi van messze ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január30, 2008 Megoszt Elküldve Január30, 2008 Csabi roncsa. Nekem legalábbis messze van, így Dinyé lesz. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január30, 2008 Megoszt Elküldve Január30, 2008 Csabi roncsa. Nekem legalábbis messze van, így Dinyé lesz. :) Meg kell kérni Gabit kikölcsönöz egy futót / :) / és elráncigálja hozzád. Túl kézenfekvő megoldás ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január30, 2008 Megoszt Elküldve Január30, 2008 Meg kell kérni Gabit kikölcsönöz egy futót / :) / és elráncigálja hozzád. Túl kézenfekvő megoldás ? :) Ja. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január30, 2008 Megoszt Elküldve Január30, 2008 Meg kell kérni Gabit kikölcsönöz egy futót / :D / és elráncigálja hozzád. Túl kézenfekvő megoldás ? :) Asse éppen egy olcsó megoldás :) (napi díja a trélernek, plusz benga) Meg aztán sokan kellenénk ahhoz hogy le-fel tegyük a gépet, mert nincs csörlő a tréleren :) Amúgy meg szívesen :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január30, 2008 Megoszt Elküldve Január30, 2008 Asse éppen egy olcsó megoldás :) (napi díja a trélernek, plusz benga) Meg aztán sokan kellenénk ahhoz hogy le-fel tegyük a gépet, mert nincs csörlő a tréleren :) Amúgy meg szívesen :D A levétellel nem lenne gond, vagy kikötnénk egy fához, vagy megkérnék valakit a telepről, hogy emelje le targoncával. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Január31, 2008 Megoszt Elküldve Január31, 2008 Lantival béreltünk egy szervert hogy tudjunk egymás ellen többen is játszani......Call of Duty 2 .Ha esetleg valakit érdekel akkor pü-ben elmondom a részleteket :) Tudom túl sok időnk van :lol: :) :) :D Asszem ha nem zavarok akkor én is gamingolnék majd. Persze azt nem tudom mikor vagytok fent. Én elméletileg pénteken meg vasárnap érek rá mert szombaton Dinyvel vagy bontunk vagy építünk. Pénteken viszont valoszíü ti nem lesztek mert akkor meg hajogyáriztok mi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Január31, 2008 Megoszt Elküldve Január31, 2008 Micsoda rimek :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts