kiskecso Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 Na ezt nemtudttam hogy 6000 nél .... :) Maxi Paci... Viszont én 200 at lazán mentem vele s ha jólemlékszem 5. ben 5500 at forgot vagy egy picivel többet de 6000 et nem érte el.. :huh: én óra szerint 265-t 6300as fordulaton :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 örülök,h magam eltom tartani nem h még ilyenekre kidobálni a sok píízt.. :huh: El kéne menni melózni...mert a smileosztogatásból macerás lesz megélni... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 én óra szerint 265-t 6300as fordulaton :lol: :) Turbóval ugye??? :) Viszont ment még volna csak... téligumival nedvesúton na meg nem akarom hajtani az autót ezt már nem azért vettem :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 Sztem azt a pár ezrest észresem veszed jó most nemazért mondtam de én is ígyvoltam a bagóval volt hogy nemszívtam és vártam a havi 16000ft pluszt, asszed észrevettem? elment másra :S hááát de nekem másra csincsen pézem :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 hááát de nekem másra csincsen pézem :huh: Mitszóná ha úgylennél mint én?? havi 50 gyermektartás a vót asszonynak ehhh nem is mondom mert csak ideges leszek : :lol: :) : Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 Sztem azt a pár ezrest észresem veszed jó most nemazért mondtam de én is ígyvoltam a bagóval volt hogy nemszívtam és vártam a havi 16000ft pluszt, asszed észrevettem? elment másra :S Ez így van...egy mozi, vagy egy meki...azt ennyi... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 El kéne menni melózni...mert a smileosztogatásból macerás lesz megélni... :huh: a szándék már meg volt... küldtem a bárdi autos szarnak 1 önéletrajzott ez volt 2hete.. felhívtam valami fószert,elis küldött apicshába... a tűzoltóságtól meg majd szólnak...,csak várni kell,h legyen kiképz tanfolyam...(ez tuti me nagyfater katona társa volt a mostani főfőnök) de ha megerőlteteem magam elmekk valamelyik nap a munka ügyhöz aztán megkérdem van ee C+E tanfolyam.. vagy vagyonőri tanfolyam... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 a szándék már meg volt... küldtem a bárdi autos szarnak 1 önéletrajzott ez volt 2hete.. felhívtam valami fószert,elis küldött apicshába... a tűzoltóságtól meg majd szólnak...,csak várni kell,h legyen kiképz tanfolyam...(ez tuti me nagyfater katona társa volt a mostani főfőnök) de ha megerőlteteem magam elmekk valamelyik nap a munka ügyhöz aztán megkérdem van ee C+E tanfolyam.. vagy vagyonőri tanfolyam... Nekem 8, hogy melózol e vagy sem...de amióta ismerlek hasonló a szitu... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 Nekem 8, hogy melózol e vagy sem...de amióta ismerlek hasonló a szitu... :huh: bakker,eddig fősulira jártam.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 Ez így van...egy mozi, vagy egy meki...azt ennyi... jelenleg a kispézem arra megy el h elmekk a barinőmé.. megprobálok gyüjtögetni az első gsi talira :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 jelenleg a kispézem arra megy el h elmekk a barinőmé.. megprobálok gyüjtögetni az első gsi talira :huh: Helyes...nagyon helyes... :lol: Mondjuk a "barinő" kidobott pénz... :) :) :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 Helyes...nagyon helyes... :lol: Mondjuk a "barinő" kidobott pénz... :) :) :D ;) inkábbb elmekk és kidobom azt a kis pénzt mint h menjen a zsebzsötem :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 inkábbb elmekk és kidobom azt a kis pénzt mint h menjen a zsebzsötem :huh: Nem azt mondtam, hogy matyizz Te lüke...vagy hogy járjál qrvázni...mert az sem olcsóóó...de a csajszi is fizethetné a turbó benyaköltségét... :lol: :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 Nem azt mondtam, hogy matyizz Te lüke...vagy hogy járjál qrvázni...mert az sem olcsóóó...de a csajszi is fizethetné a turbó benyaköltségét... :huh: :lol: :) ha benzin pénzt nem is ad..,de legalább mindíg tele a pocak az ő jóvoltál :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 ha benzin pénzt nem is ad..,de legalább mindíg tele a pocak az ő jóvoltál :huh: ...és még mondja valaki hogy a férfi lelkéhez nem a hasán keresztl vezet az út... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 Nem azt mondtam, hogy matyizz Te lüke...vagy hogy járjál qrvázni...mert az sem olcsóóó...de a csajszi is fizethetné a turbó benyaköltségét... :huh: :lol: :) hát de ha azt a kis pézt/megfáradtságot nem szánja rá az ember 1idő után beleun a csajjeee oszt szeva Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 akkor inkább kiárulnám... azért annál több pénz van benne h 300at érjen... vagy ez a motor vagy egy másik de rendbe lesz téve rajta, kerül rá egy 16 os felni, semmi milliós... a belsejét nem most találtam ki hogy átszabatom ... egy éve ülök már a kész photoshoppos terveken... árajánlatom is van már a beslőre... magamnak építem az autót nem akarok több lóerőt sem igazán, egy szép fény kell neki és apróságot... nem túrók :lol: :huh: ha a jóisten is úgy akarja és marad fix állásom akkor bódog ember leszek ezzel és nem fog hiányozni a fekete bőr belső... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 cr7 nah vhogy így fest már ha érdekel vkit :huh: :lol: :) Na Zoli sikerült ugyanarra a magaságra emelned a kávét mint amin a sárga állt :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 akkor inkább kiárulnám... azért annál több pénz van benne h 300at érjen... vagy ez a motor vagy egy másik de rendbe lesz téve rajta, kerül rá egy 16 os felni, semmi milliós... a belsejét nem most találtam ki hogy átszabatom ... egy éve ülök már a kész photoshoppos terveken... árajánlatom is van már a beslőre... magamnak építem az autót nem akarok több lóerőt sem igazán, egy szép fény kell neki és apróságot... nem túrók :) :huh: ha a jóisten is úgy akarja és marad fix állásom akkor bódog ember leszek ezzel és nem fog hiányozni a fekete bőr belső... Muti már képet erről a tervezett belsőről...már ha publik...ha nem akkor elég ha linket dobsz...és feltöltöd valahova... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 hát de ha azt a kis pézt/megfáradtságot nem szánja rá az ember 1idő után beleun a csajjeee oszt szeva Beleunnak azok így is úgy is...max beletoltál pár forintot... :D Mai napig nem tudom melyik volt a nagyobb bukó..a GSI vagy a volt feleségem... :huh: :lol: :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 a GSI vagy a volt feleségem... :) :D ;) :D Húhúúú... :lol: :) :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 Beleunnak azok így is úgy is...max beletoltál pár forintot... :D Mai napig nem tudom melyik volt a nagyobb bukó..a GSI vagy a volt feleségem... :huh: :lol: :) :) :D ;) :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 Beleunnak azok így is úgy is...max beletoltál pár forintot... :D Mai napig nem tudom melyik volt a nagyobb bukó..a GSI vagy a volt feleségem... :huh: :lol: :) :) :D;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 :D;) Na igen...én is sajnálom a GSI-t... :huh: :lol: :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 Na igen...én is sajnálom a GSI-t... :huh: :lol: :) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts