aztec Elküldve Május23, 2005 Megoszt Elküldve Május23, 2005 ejjjjjjjjjj mánnnn a zsákjodbamit viszel? hooooooooooo mokot lopok :lol: jól van Isti csak hülyüztem szokás szerint, ne borulj ki :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május23, 2005 Megoszt Elküldve Május23, 2005 Az árpád híd budai lejáratánál a nagy jobbkanyarban meg tudod nézni hogy jó a futómű. Ha konstans 104-el be tudod venni akkor jó. Már rengeteg kocsival megpróbáltuk, a 104 a rekord egy passattal. A lényeg úgy kell kanyarodni hogy nem mehet ez alá a sebesség egy pillanatra se. Ami a szentendrei útra visz, tehát tovább a felüljüljárón? Mert ott elég nagy szégyen a 104... Pláne óra szerint... Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május23, 2005 Megoszt Elküldve Május23, 2005 :lol: erről beszéltem :wink: Tom megmoindta kerek perec... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május23, 2005 Megoszt Elküldve Május23, 2005 1000. hozzászólásra valami frappánsat kellett mondanom. :lol: :lol: 1ébként pont ma beszéltük Antival hogy mekkora az a kanyar. :twisted: :twisted: De tényleg megkockáztatom hogy egy gyári P206 is simán megy ott 120at... Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május23, 2005 Megoszt Elküldve Május23, 2005 nahát... plkat nem akartam felhozni, de az a 104.... hááát olyan Benzines hsz volt ez is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május23, 2005 Megoszt Elküldve Május23, 2005 akarom mondani 180 volt :!: :roll: :lol: :lol: És mindezt egy bal harcforduló utáni leborítást követően.Szerintem. :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Május23, 2005 Megoszt Elküldve Május23, 2005 esetleg 3 kerékkel? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május23, 2005 Megoszt Elküldve Május23, 2005 jóvanna a 180 csak oltás volt tuggyátok ti is az már bevállalós lenne.... de a 140re esk nem készültem rá, csak jó sebességgel érkeztem kanyarban fékezni buta dolog lett volna, így hát maradt az h fogtam az ívet és reméltem a guma és az erő velem lesz.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Május23, 2005 Megoszt Elküldve Május23, 2005 jaaa abban a kanyarban nekem is megvolt a 140, csal éppen tolatva :wink: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május23, 2005 Megoszt Elküldve Május23, 2005 jaaa abban a kanyarban nekem is megvolt a 140, csal éppen tolatva :wink: :lol: :lol: :lol: na emberünk megjött :lol: kérdés cartárs! Betették már neked - a kocsidba a kötekedő kedvű fórumozok mijatt - a betöltőt? Mert kellene nekem némi sablon vagy méretlevétel... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Május23, 2005 Megoszt Elküldve Május23, 2005 már mindent beraktak az autómba..... én a pénzt, a jó munkásemberek meg a cuccokat :wink: már csak arra várok hogy kész legyen a fényezés :roll: :roll: :roll: :roll: de már nagyon bizsereg a talpam :twisted: mert már kib****tul útálok BKV-zni (annak ellenére, hogy az elmúlt jó fél évben csak azzal közlekedtem) :evil: :x :? :!: :evil: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május23, 2005 Megoszt Elküldve Május23, 2005 jó, mert nekem a qpakhoz meg a gyűrűhöz kellene gyártani 3,14nát, amibe belemejen majd a betöltő... merthogy erre nem gondoltam.... tudod mire gondolok, arra a talpra amit anno nézegettem a kocsidnál 1x... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Május23, 2005 Megoszt Elküldve Május23, 2005 na most kaptam az infot, hogy kész a fényezés, úgyhogy holnap mehetek a verdáért :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: most örülök mint majom a farkának :P :D :D :P :D :D :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Május23, 2005 Megoszt Elküldve Május23, 2005 jó, mert nekem a qpakhoz meg a gyűrűhöz kellene gyártani 3,14nát, amibe belemejen majd a betöltő... merthogy erre nem gondoltam.... tudod mire gondolok, arra a talpra amit anno nézegettem a kocsidnál 1x... és a csőátmérőt nemtod?? vagy mit??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május23, 2005 Megoszt Elküldve Május23, 2005 azaz :wink: csőátmérő kellene, mert ugye a gyári qpak ki fog jönni az egész gyári keretével 1ütt. namost akkor nekem oda kell heggesztenem egy csővet egy lemezre, ami majd be lesz faragva. Ennek a tákolmánynak passzolnia kellene a qpakhoz, h rendesen zárjon. Lefelé már nincs rumli, mert gumicső és 2 bilincs :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május23, 2005 Megoszt Elküldve Május23, 2005 na fakk megint csuszik a vezerlescsere, kuplungcsere Patyi el van havazva...a masik szerelo meg akit ismerek...naaaa őrá nem biznám az autómat..csak kibirja Soltvadkertet.... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Május23, 2005 Megoszt Elküldve Május23, 2005 hát majd megnézem...ha még megtudom de nekem aszonta a mester, hogy vhogy úgy lett megcsinálva, hogy a komplett cuccon (ami ugyi univerziális) lévő cső ivben nem passzolt, ezért majdnem tőben le lett vágva (maradt pár centi a gumis toldásnak) és ott lett összetoldva a gyárival. vagy vmi ilyesmi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Május23, 2005 Megoszt Elküldve Május23, 2005 na fakk megint csuszik a vezerlescsere, kuplungcsere Patyi el van havazva...a masik szerelo meg akit ismerek...naaaa őrá nem biznám az autómat..csak kibirja Soltvadkertet.... :roll: mérnem viszed el szeles gabihoz??? legalább a vezérlést, mert a kuplungcsere elég kemény meló (persze ha a régi ablakon kiszedhető akkor nem, de ha új akkor motorkiemelés és szétkapni az egészet.....) a vezérlés meg megvan pár óra alatt Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május23, 2005 Megoszt Elküldve Május23, 2005 hát majd megnézem...ha még megtudom kössszönöm, mert fontos lenne... tutti jó kis sufnee tuning lesz már látom :lol: csak azt nem tudom hogyan fog ez rendesen szigetelni, h a kraft ne pároloogjon el 2 nap alatt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Május23, 2005 Megoszt Elküldve Május23, 2005 hát ez nekem is tesztfázisban lesz..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május23, 2005 Megoszt Elküldve Május23, 2005 (persze ha a régi ablakon kiszedhető akkor nem, de ha új akkor motorkiemelés és szétkapni az egészet.....) én is ezt hittem váltó bölcső leakaszt ás csóóók :idea: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május23, 2005 Megoszt Elküldve Május23, 2005 amennyiben a süllyesztett lendkerekesre gondolsz :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május23, 2005 Megoszt Elküldve Május23, 2005 hát ez nekem is tesztfázisban lesz..... na ez az. fogyasztás álló helyzetben 2l/óra :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Május23, 2005 Megoszt Elküldve Május23, 2005 amennyiben a süllyesztett lendkerekesre gondolsz :wink: arra, de ez tuti?? akkó miaja######nak kellett motort kiemelni???? nekem úgy csinálták Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május23, 2005 Megoszt Elküldve Május23, 2005 mérnem viszed el szeles gabihoz??? szted ő jobban ráér?? :lol: :lol: :lol: ő is ugyanugy el van havazva meloval sztem a kuplung remélem nekem még a régi és nem szivnak vele majd sokat...mondjuk 92esa kocsi ugyhogy meg van rá az esély Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts