Atommanó Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 Mennyié vesztegetik? Omin is jól állna... :) Azért kell rá várni, mert nem bíjrák a gyártósorok...bizti ritka felni lesz... :) Továbbra is maradok a csajoknál, ne aggódjmán' ennyit :huh: Amíg nem én vagyok a tabellán, addig nem zavar... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 hát mi van itt????? :huh: :lol: :) A szeles idő után egy kis melegfront. :) :D ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 ilyet feltételezni rólam,h átbacctam :huh: /me megvansértődve /me bevágta a hisztitt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 ilyet feltételezni rólam,h átbacctam :huh: /me megvansértődve /me bevágta a hisztitt :lol: Ne izgúlj,talán a kadett volt élete legjobb üzlete :) :) :D ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 Ne izgúlj,talán a kadett volt élete legjobb üzlete :huh: :lol: :) :) :D ;) :D ;) :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 :huh: :lol: :) :) :D Azt hittem sose írsz már...... ;) :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 Melóztam egy kicsit...kell a projekthez a lóóóvééé... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 Melóztam egy kicsit...kell a projekthez a lóóóvééé... :lol: Gondoltam hogy valami ilyesmi van a háttérben :huh: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 :lol: :) :) :D ;) :D ;) :D ;) kifagytam :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 Azért kell rá várni, mert nem bíjrák a gyártósorok...bizti ritka felni lesz... :) Engem ez nem érdekel, csak jól nézzen ki az autón oszt'kész :) Amúgy az előbb jöttem haza melóhelyről, és ott a környéken sok az egyirányú kis utca. No, jött is szembe rossz irányból egy fehér suzuki. Beálltam elé, mondom megvárom, hátha kap egy kis ingerenciát, hogy kiengedjen, ha már egyszer szar irányból jön. Persze nem mozdul, nő meg benne ugat meg mutogat mint állat. Na mondom valami idegbeteg fapicsa, akkor inkább megpróbálom kikerülni. Jó szűk kis utca, de azért kicentiztem mellette... de a suzi hátsó csücskét meglegyintette az omi hátsó ajtajának díszléce (még a kosz se jött le a lécről :huh: ). Erre a fapicsa kiszáll, és elkezd ordítani. Na erre már én se voltam rest, kiszálltam, aztán megkérdeztem, ugyan már mi a férfinemiszerv baja van. Aztán ordítozott egy sort, mire közöltem vele, hogy szar az irány, amit bepróbált, erre ordítva: "na hol a tábla?! mutasd meg! hol van, mi???". elráncigáltam a sarokig, ráböktem a behajtani tilos táblára. Ekkor elcsendesedett (először amióta kiszállt), aztán eccercsak odafutott a kocsijához, és elhúzott. Hülye picsa. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 ilyen lesz a taligámon :lol: csak baszik megérkezni :huh: képpel idézett és 1 modi se ugrott azonnal rá! :) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 halotatok már olyat h elzavarnak a gumistól? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 Na ebből könyebb lehet a photoshop móka...csak hátul kicsi a kerék...ez csak 7 col széles... meg a vonóhorog, meg a lökös....na az nem lesz... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 halotatok már olyat h elzavarnak a gumistól? Most sem halljuk...olvassuk... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 Most sem halljuk...olvassuk... :huh: kössé bele EBBE is Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 kössé bele EBBE is Nyugi máááááá...take it easy van... :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 Nyugi máááááá...take it easy van... :huh: :) mivan veled hee? vissza nyalt a fagyi vagy mi? :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 mivan veled hee? vissza nyalt a fagyi vagy mi? :huh: :) Perszeeee... meg eltette a befött a nagyit... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 Perszeeee... meg eltette a befött a nagyit... :) keves vagy mint győzike sóóóba a gőte idézet :huh: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 fúúú ma durván beparáztam,2-3ba szuszogtatom a gépet,megállok lámpánál zöld 1-tenném 2be nem megy de mié? félre állok sikerül betteni 2be elindulok megint nem megy :huh: keresem a telom,h hívjam apám milehet ezzel.. telo holvan?a váltózákunk lejáros aztán gondoltam benézek oda..hát nem ott figyelt Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 Anti! Valahogy így kellene menned majd vele! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 Hogy mondtad Coupe? Ennyit a turbóról vazee! :huh: Ford Transit! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 Hogy mondtad Coupe? Ennyit a turbóról vazee! :huh: Ford Transit! Ford transit turbo cosworth Amúgy miről beszélsz ? :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 Ford transit turbo cosworth Amúgy miről beszélsz ? :huh: :lol: Semmi semmi,csak úgy eszembe jutott! :) Micsoda alázó/szopató verda lenne ez!Full gyári zöcséges Transit,nyomott/rohadó hátsó ajtóval,full koszosan...aztán ha bekostol valaki... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 Sárgának szépen alakul a kadettja. haladik de nem fog mostanában nagyot "változni"..... Beraktuk Dinyvel a rövidített szárú konikat de nem igazán ült le a várt módon(valszeg a rugó nem akkor ültetést enegd mint azt a hírdető írta annó), itthon felpróbáltam előre a cr7-et kb 2 cm van a sárvédő és a gumi között, viszont a rugóból felemelt állapotban is kb 2-2.5 karika összeér, de sztem nem is szeretném sokkal lejebb mert így is necces lesz elöl egy nagyobb huplinál ha eccer felkerül a felni..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts