Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

hemi

Recommended Posts

Azért kell rá várni, mert nem bíjrák a gyártósorok...bizti ritka felni lesz... :)

Engem ez nem érdekel, csak jól nézzen ki az autón oszt'kész :)

Amúgy az előbb jöttem haza melóhelyről, és ott a környéken sok az egyirányú kis utca.

No, jött is szembe rossz irányból egy fehér suzuki. Beálltam elé, mondom megvárom, hátha

kap egy kis ingerenciát, hogy kiengedjen, ha már egyszer szar irányból jön. Persze nem mozdul,

nő meg benne ugat meg mutogat mint állat. Na mondom valami idegbeteg fapicsa, akkor inkább

megpróbálom kikerülni. Jó szűk kis utca, de azért kicentiztem mellette... de a suzi hátsó csücskét

meglegyintette az omi hátsó ajtajának díszléce (még a kosz se jött le a lécről :huh: ). Erre a fapicsa

kiszáll, és elkezd ordítani. Na erre már én se voltam rest, kiszálltam, aztán megkérdeztem, ugyan

már mi a férfinemiszerv baja van. Aztán ordítozott egy sort, mire közöltem vele, hogy szar az irány, amit

bepróbált, erre ordítva: "na hol a tábla?! mutasd meg! hol van, mi???". elráncigáltam a sarokig,

ráböktem a behajtani tilos táblára. Ekkor elcsendesedett (először amióta kiszállt), aztán eccercsak

odafutott a kocsijához, és elhúzott. Hülye picsa. :lol:

Megosztás:

fúúú

ma durván beparáztam,2-3ba szuszogtatom a gépet,megállok lámpánál zöld 1-tenném 2be nem megy de mié? félre állok sikerül betteni 2be elindulok megint nem megy :huh: keresem a telom,h hívjam apám milehet ezzel..

telo holvan?a váltózákunk lejáros aztán gondoltam benézek oda..hát nem ott figyelt

Megosztás:

Sárgának szépen alakul a kadettja.

haladik de nem fog mostanában nagyot "változni".....

Beraktuk Dinyvel a rövidített szárú konikat de nem igazán ült le a várt módon(valszeg a rugó nem akkor ültetést enegd mint azt a hírdető írta annó), itthon felpróbáltam előre a cr7-et kb 2 cm van a sárvédő és a gumi között, viszont a rugóból felemelt állapotban is kb 2-2.5 karika összeér, de sztem nem is szeretném sokkal lejebb mert így is necces lesz elöl egy nagyobb huplinál ha eccer felkerül a felni.....

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.