Lanti Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 Ma van Karcsika névnapja... :huh: :lol: az SRT8-nak mikor van? :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 Azt hiszem, február 30.-án. :lol: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 az SRT8-nak mikor van? ;) :huh: Azért minden szart nem ünneplünk meg... :lol: :) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 Azért minden szart nem ünneplünk meg... :huh: :lol: :) :) ez igaz... ha minden autot megünnepelnénk akik elvertek az utóbbi időben akkor egész év nem lenne elég rá! :D :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 Na jóóó...de az SRT az még a "régi szép idő"-kben volt... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 Ma van Karcsika névnapja... :lol: :) Meg November 4.-én ish. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 senatornak a jobb első ablaka is már csak lefele akar menni...a rendesen működő ablakok száma 1 db-ra csökkent :huh: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 senatornak a jobb első ablaka is már csak lefele akar menni...a rendesen működő ablakok száma 1 db-ra csökkent :huh: :lol: :) Úgy is jön a nyár... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 Úgy is jön a nyár... :huh: mobil szauna :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 senatornak a jobb első ablaka is már csak lefele akar menni...a rendesen működő ablakok száma 1 db-ra csökkent :huh: :lol: :) akkor itt az ideje a senator kabriósításának, nem ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 A hátuljába ennek nagyobb medence férne mint a Sportusziban... :huh: :lol: :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 A hátuljába ennek nagyobb medence férne mint a Sportusziban... :lol: :) :) :D csak az alján kifolyik a víz :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 akkor itt az ideje a senator kabriósításának, nem ? :huh: 1Xűbb lenne inkább szétszedni és megnézi, hogy mitől, és miért! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 1Xűbb lenne inkább szétszedni és megnézi, hogy mitől, és miért! :huh: ez is érdekes kérdés mert a motor jó mindegyiknél...újra kéne kábelezni sztem.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 ez is érdekes kérdés mert a motor jó mindegyiknél...újra kéne kábelezni sztem.... Futó Gabi! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 Futó Gabi! :huh: Van nekem elég bajom a sajátjaimmal is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 Van nekem elég bajom a sajátjaimmal is :lol: Ugyanmáá! :) Amúgy találta megy ilyet.De viszont nem vágom, hogy pl. az Euro2 melyik kategóriába tartozik.Mert ha lgalább 4, akkor lehet érdemes kintről behozni persze csak fanatikusnak, jó állapotú GSi-t.....Vagy csak szokás szerint naív vagyok..... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 .....Vagy csak szokás szerint naív vagyok..... :) Szokás szerint be vagy sózva egy GSi-re :) :lol: (mondjuk mostmár megértelek... :huh: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 Szokás szerint be vagy sózva egy GSi-re :) :lol: (mondjuk mostmár megértelek... :huh: ) Corsa A GSi-t itthon is találni, de kint gondolom jelentős része már XE-ként fut.......Astra GSi-t talán....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 anti :huh: ez milyen opel bazzeg ? manta az eleje de c kadett city a hatulja vagy mi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 közben megtaláltam ez egy Vauxhall Chevette Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 Ez a Chevette...a C kadett Vauxhall megfelelője... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 közben megtaláltam ez egy Vauxhall Chevette Jupppiiii...milyen okos vagyok... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 Corsa A GSi-t itthon is találni, de kint gondolom jelentős része már XE-ként fut.......Astra GSi-t talán....... Legál XE-n gondolkodsz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts