Lacee Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 okés, este még felvetném ezt a témát kinn ... nem akarom a szaporitani itt a szót róla tovább. a sorban állás stimmol Dininél mint írtam március elején aktuell a project... meg adok esélyt hátha lebeszéltek az egészről addig :huh: Szerintem Dininek nincs motorja,és 1 ember még elötted van,aki motorra vár.Azzal hogy megnézed nem vesztesz semmit,és ahogy sonique leírta mindegy hogy dis vagy sem........ Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 Ezt miből is gondolod? :lol: http://img0.tar.hu/stock16v/size2/33483841.jpg Persze felrakni lehet,csak rosszabb lesz mint volt,mert meghülyiti a gyújtást.Ezt két olyan ember mondta akik értenek ezekhez a motorokhoz :) és állítólag oda is van írva a lexmaul honlapján..... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 okés, este még felvetném ezt a témát kinn ... nem akarom a szaporitani itt a szót róla tovább. a sorban állás stimmol Dininél mint írtam március elején aktuell a project... meg adok esélyt hátha lebeszéltek az egészről addig :lol: Mondjuk Én még mindíg nem értem miért akarsz motort cserélni :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 Persze felrakni lehet,csak rosszabb lesz mint volt,mert meghülyiti a gyújtást.Ezt két olyan ember mondta akik értenek ezekhez a motorokhoz :) és állítólag oda is van írva a lexmaul honlapján..... :huh: Nem is gondoltam volna! :lol: De ha okosak mondták...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 Csaba amit adni akarnak a GSiért nagyon kevés. Tilos elfogadni, ez csak egy ajánlat. Valóban ahogy Gabi mondta hasznaltauto.hu és megmutatni nekik hogy ez nem egy gatter nagyblokkos Astra, hanem egy fullos GSi ami legalább 7-8 kilót ér(t). Mondjuk aztán azon mosolyogtam hogy Gabi előtt mindenki hozzá akarta adni a balesetkori értékhez a roncsértéket :huh: Pénteki Patyi után elvittem tegnap délután futóműveshez a kocsit, a Csömöri úti felüljáró tövéhez. Nem szívtak vele, fél óra alatt megvolt, aszonták picit még mindig dőlnek kifelé a kerekek de egyáltalán nem vészes, úgy állították a kerékösszetartást hogy nyílegyenesen menjen a verda, és a gumi sem fog félrekopni (mint eddig). A jobbos amit most adott Diny az leheletnyivel jobban dől amúgy. 4800Ft volt a futóműves. Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 Lacee, ott van az én motorom, a vezérlés burkolatot kell venni rá, másnak nincs baja, max ha már kint van a moci, dobni kell rá egy gyűrű sort, mert csipegette az olajat, de viszont 14.1 bár volt mind a négy hengerben, nem ment rosszul ez a motor, de ezt te is érezted a saját bőrödön :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 Csaba amit adni akarnak a GSiért nagyon kevés. Tilos elfogadni, ez csak egy ajánlat. Valóban ahogy Gabi mondta hasznaltauto.hu és megmutatni nekik hogy ez nem egy gatter nagyblokkos Astra, hanem egy fullos GSi ami legalább 7-8 kilót ér(t). Igen, ezt fogom teni! Mondjuk aztán azon mosolyogtam hogy Gabi előtt mindenki hozzá akarta adni a balesetkori értékhez a roncsértéket :huh: Hát jah, mostmár én is tudom :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 röviden: - hengerfej/tőke - repedt blokk/heggesztett - fogyasztás sem az igazi - most már ugy tünik olajbol is eszik - és LE hiányra is panaszkodom és most úgy látom hogy jobban járok anyagilag is ha cserélem az egészet... nemde?! Mondjuk Én még mindíg nem értem miért akarsz motort cserélni :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 - most már ugy tünik olajbol is eszik Mennyit? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 Igen azért írtam is hogy megkörnyékezlek még majd ezzel :lol: Lacee, ott van az én motorom, a vezérlés burkolatot kell venni rá, másnak nincs baja, max ha már kint van a moci, dobni kell rá egy gyűrű sort, mert csipegette az olajat, de viszont 14.1 bár volt mind a négy hengerben, nem ment rosszul ez a motor, de ezt te is érezted a saját bőrödön :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 Igen azért írtam is hogy megkörnyékezlek még majd ezzel :huh: Oké! Jelenleg a jövő hét második felében elviszem a bátyámék műhelye elé ahol kamerázva van, ott lehet, szóval megoldódott a tárolás. Nem nagyon fogom hirdetni, mert szinte ezer százalék hogy GSI-m lesz és akkor miért ne legyen alkatrészem, de ha valakinek kell itt az ismerősi körből, az megoldható szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 jó kérdés de sajna nem autóztam sokat vele és ehhez mérten "eltűnt" elég sok... lehet elfolyik( bár tócsát sosem hagyott )amúgy meg az se jobb egy fokkal sem hogy a tömítés cserék ellenére eltünik az olaj... Mennyit? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 jó kérdés de sajna nem autóztam sokat vele és ehhez mérten "eltűnt" elég sok... lehet elfolyik( bár tócsát sosem hagyott )amúgy meg az se jobb egy fokkal sem hogy a tömítés cserék ellenére eltünik az olaj... Tehát a kocsi alatt nincs, a helyén a motorban nincs....de akkor hol az olaj? A vízben? Elég? Vagy hová tud még tűnni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 röviden: - hengerfej/tőke - repedt blokk/heggesztett - fogyasztás sem az igazi - most már ugy tünik olajbol is eszik - és LE hiányra is panaszkodom és most úgy látom hogy jobban járok anyagilag is ha cserélem az egészet... nemde?! Röviden :D -elég nehéz olyat találni amiben nem szól. -ez nem hiszem hogy próblémát okozhat,ha jól meg van csinálva. -a fogyasztás relatív dolog,ha rövidtávokra használom az enyémet nekem is 12L -ez is elég gyakori jellenség :lol: van kartergáz? -ha nem használod a kocsit akkor hajlamos ellustulni,nekem se ment kikor megvettem.Ezt a motort ütni kell néha mert azt szereti ;) :) :) Veszel egy mocit mondjuk 100e ft-ért.30-50ig van egy motorcsere+vezérlést is át kell raknod.Olajat mindenféleképpen kell cserélni mondjuk 10e.Nem várt kiadások 20-30e (mert úgye ilyen mindíg van.A motorcsere így 200e fortint környékén van.Ebből a pénzből a tiedet is rendbe lehetne tenni :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 jó kérdés de sajna nem autóztam sokat vele és ehhez mérten "eltűnt" elég sok... lehet elfolyik( bár tócsát sosem hagyott )amúgy meg az se jobb egy fokkal sem hogy a tömítés cserék ellenére eltünik az olaj... Ha nincs alatta tócsa akkor nem folyhat el. Az enyémen amikor folyik akkor ráfolyik a leömlőre és azt érezni lehet :huh: Jelezném gyárilag is van olajfogyija. Jó lenne ha megnéznéd a nívópálcát amikor hideg a motor és vizszintesben áll az autó. Megnézni a kmszámlálót. Aztán ha mentél vele jópár km-t, mondjuk 200-at, akkor megnézed megint hasonló állapotban és látszik mennyi egy liter és az is hogy mennyit fogyasztott neked azon a kétszáz (vagy akármennyi) km-en. Az olaj olcsóbb mint a motorcsere. Lóeróhiány meg nem csak a moci miatt lehet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 na, írtam egy kis regényt aztán kitöröltem, este elmesélem ha érdekel... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 na, írtam egy kis regényt aztán kitöröltem, este elmesélem ha érdekel... Érdekel de most kivételesen focizni megyek Lurdy helyett. Viszont holnap lehet kimennénk hozzátok és amig Péter beszél Zolival addig mi beszélünk a kocsikról :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 Persze felrakni lehet,csak rosszabb lesz mint volt,mert meghülyiti a gyújtást.Ezt két olyan ember mondta akik értenek ezekhez a motorokhoz :) és állítólag oda is van írva a lexmaul honlapján..... :huh: A DIS-esnél ugyanaz a légtömegmérő van, mint a rotorosnál? Mert ha nem, akkor inkább az lesz a probléma. Azon keresztül hülyítheti meg a gyújtást és befecskendezést, mert összevissza méri a terhelést, az átalakult vákumrendszer (szívórész) miatt. Nekem is ez volt a versenyautónál, bár ott Szuromi tanácsa alapján elég könnyen sikerült orvosolni a jelenséget (el kellett kicsit szorítani a MAP szenzor vákumcsövét :D ). Mondjuk aztán azon mosolyogtam hogy Gabi előtt mindenki hozzá akarta adni a balesetkori értékhez a roncsértéket :) És volt aki még le is hülyézett... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 És volt aki még le is hülyézett... :huh: De azt nem emiatt! :lol: :) :) :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 De azt nem emiatt! :huh: :lol: :) :) :D A többi okot most hagyjuk, koncentráljunk erre! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 A többi okot most hagyjuk, koncentráljunk erre! :huh: a tényektől nehéz elvonatkoztatni! ;) :lol: :) :) :D ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 Szaundz gud :lol: ... Érdekel de most kivételesen focizni megyek Lurdy helyett. Viszont holnap lehet kimennénk hozzátok és amig Péter beszél Zolival addig mi beszélünk a kocsikról :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 a tényektől nehéz elvonatkoztatni! :D :huh: :lol: :) próbálgassak a versenyautóval féktávot az autód mögött? ;) :) :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 Szombat Lacháza valaki? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 próbálgassak a versenyautóval féktávot az autód mögött? :D :huh: :lol: :) rendben, este lurdy? :) :D ;) :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts