Demó Elküldve Január23, 2008 Megoszt Elküldve Január23, 2008 A Vectrából majdnem mind XEV volt akkoriban, kivéve a GT 16V-k, amik tényleg nem fordulnak elő túl gyakran. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január23, 2008 Megoszt Elküldve Január23, 2008 De nem 4x4-gyel. Apró de fontos különbség. :lol: Vagy de? :huh: Kár, hogy nem látszik a foriszámmérő, harmadik bizti nem xe. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január23, 2008 Megoszt Elküldve Január23, 2008 szép ..semmi extra nincs benne, csak simán szép :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január23, 2008 Megoszt Elküldve Január23, 2008 Valóban nem csúnya... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január23, 2008 Megoszt Elküldve Január23, 2008 lehet hülye vagyok de hogy jön a 4x4 ? :huh: Ott van a hátán a 4x4 felirat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január23, 2008 Megoszt Elküldve Január23, 2008 Na azért ez nem jelent semmit...láttunk már trabi hátulján is 4.2 V8 feliratot is... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január23, 2008 Megoszt Elküldve Január23, 2008 Na azért ez nem jelent semmit...láttunk már trabi hátulján is 4.2 V8 feliratot is... :lol: Ilyen alapon a műszerfal sem jelent semmit, mert láttunk már Vectra digitet Astrában és megsem Vectra volt...:) Kadett hogy áll?:huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január23, 2008 Megoszt Elküldve Január23, 2008 Sajna a héten véig dolgoztam...reggel, este...zsinórban...3 napja nem aludtam...szal időm sem volt kimenni... Reggel megyek ki, aztán csináljuk...megnézzük, mit tudunk kezdeni ezzel a kinyomócsapágy kérdéssel, lefestem a blokkot, tömítéseket cseréljük, vezérlés csere, olajdekli felpattint a helyére (merthogy sikerült találni rávalót...) Ha ezen felül még valami belefér, akkor a belsejét fogom csinálni, csiszolni kell még némi heggesztési maradványt, meg kell heggeszteni is...fék idő közben felkerült véglegesen... 1 hónap múlva kész kell lennie...legalább menetkészen, hogy ki tudjuk próbálni, még könnyítések, fényezés és ilyen apróságok nélkül...még nem a dragslick-kel, csak amit Demotól elhoztam... Ha így sikerül menni 14.00 körül, akkor érdemes foglalkozni vele behatóbban, jöhetnek a tengelyek, könnyítés draggumik... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 tegnap a srác rosszul mondta a telefonban, ma látom a mailben hogy omega c20xe ez... viszont pécs oda-vissza úgy 15e ft kb. és ki is van szedve az autóból szóval nem tudom hogy lehetne e ezzel biztosra menni egyántalán... e kapcsán felmerült bennem: egy ilyen bontott motoron mit lehet megvizsgálni még? - kompresszió - tömitések - Kartergáz(?) - tőkék... - olaj színe, állapota... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 tegnap a srác rosszul mondta a telefonban, ma látom a mailben hogy omega c20xe ez... viszont pécs oda-vissza úgy 15e ft kb. és ki is van szedve az autóból szóval nem tudom hogy lehetne e ezzel biztosra menni egyántalán... e kapcsán felmerült bennem: egy ilyen bontott motoron mit lehet megvizsgálni még? - kompresszió - tömitések - Kartergáz(?) - tőkék... - olaj színe, állapota... Omega c20xe ? Hááát az meg mégmégmégmégmég különlegesebb állatfaj :huh: Bontott motoron hogy mérsz kompressziót ? Viszel valakit magaddal, aki önindítót játszik ? :lol: Ha nem jár a motor, akkor hogyan nézel kartergázt és hallagatod meg a tőkéket ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 én nemtom miben volt a motor én is csak abból táplálkozom amit a srác mondott/írt... Mint a Gabi is írta kompressziót lehet mérni rajta így is és legalább az kiderül hogy egyformán szarok e a hengerek vagy csak 3 a 4 ből :) attól még hogy bontott, az önindító mért ne lehetne rajta... ?! kurblival amúgy :D de amúgy arra gondoltam hogy bontásra ítélt motornál mit érdemes nézni csak rosszul fogalmaztam ezekszerint... pl ha a Dini majd át akar verni akkor mire figyeljek?! :huh: Omega c20xe ? Hááát az meg mégmégmégmégmég különlegesebb állatfaj :lol: Bontott motoron hogy mérsz kompressziót ? Viszel valakit magaddal, aki önindítót játszik ? :) Ha nem jár a motor, akkor hogyan nézel kartergázt és hallagatod meg a tőkéket ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 én nemtom miben volt a motor én is csak abból táplálkozom amit a srác mondott/írt... Mint a Gabi is írta kompressziót lehet mérni rajta így is és legalább az kiderül hogy egyformán szarok e a hengerek vagy csak 3 a 4 ből :) attól még hogy bontott, az önindító mért ne lehetne rajta... ?! kurblival amúgy ;) de amúgy arra gondoltam hogy bontásra ítélt motornál mit érdemes nézni csak rosszul fogalmaztam ezekszerint... pl ha a Dini majd át akar verni akkor mire figyeljek?! :huh: Kérjél képet inkább arról motorról mielőtt nekiindulsz feleslegesen a nagyvilágnak :) Ha mégsem lesz, azért az átforgató srácot tutiiii vidd magaddal :lol: Kurbli miii ? Lada rulez :D Amikor én vettem, akkor csak elhoztam és kész ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 Ott van a hátán a 4x4 felirat. tényleg :lol: ma reggel 7körül nem volt valaki a nefelejcs utcai autóklub állomáson ? láttam egy sötét színű géseít és mintha a matrica rajta lett volna...ki az az elvetemült ki ott vizsgázik ? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 ma reggel 7körül nem volt valaki a nefelejcs utcai autóklub állomáson ? láttam egy sötét színű géseít és mintha a matrica rajta lett volna...ki az az elvetemült ki ott vizsgázik ? :huh: Ezt nem csak álmodtad ? :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 Ezt nem csak álmodtad ? :) :D nem, mert mentem vizsgázni ahol kellőképp meg is aláztak kb fél perc alatt :lol: :) :huh: mármint én vizsgáztam nem az autó ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 nem, mert mentem vizsgázni ahol kellőképp meg is aláztak kb fél perc alatt :lol: :D :huh: mármint én vizsgáztam nem az autó ;) Khmmm.... Nem az egyetemre kellene vizsgázni járnod ? :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 Khmmm.... Nem az egyetemre kellene vizsgázni járnod ? :huh: :lol: tudtam h valahogy kihozod belőle :) de lehet h inkább az autóklubhoz kéne mennem és ott menne..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 tudtam h valahogy kihozod belőle :huh: de lehet h inkább az autóklubhoz kéne mennem és ott menne..... Mi történt amúgy ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 Tessék, itt egy kipróbálható : http://duen.hu/hirdetes.php?o=hir_resz&...2fe2af8&s=2 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 Mi történt amúgy ? büntetőjog 3ból vizsgáztam, kihúztam a megrontást, elmondom a tv-t erre mondja a faszi h van még 4 esete...elkezdem mondani, mondja h nem jó, nézzem át kint...ennyi, kb fél perc... én közben jót kezdtem el csak az első eset minősítését mondtam csak nem engedte h kibontakozzak :lol: picit mérges vagyok de kezdem leszarni...így is jól állok másokhoz képest is csak a mentalitás ami kiakaszt :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 jol látom h nem DIS szagú? csak mert ha nem dis lesz akkor fölösleges bárki mástól vennem mert a Dini kéznél van ... amugy köszi :huh: Tessék, itt egy kipróbálható : http://duen.hu/hirdetes.php?o=hir_resz&...2fe2af8&s=2 Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 jol látom h nem DIS szagú? csak mert ha nem dis lesz akkor fölösleges bárki mástól vennem mert a Dini kéznél van ... amugy köszi :huh: Szerintem Dininek nincs motorja,és 1 ember még elötted van,aki motorra vár.Azzal hogy megnézed nem vesztesz semmit,és ahogy sonique leírta mindegy hogy dis vagy sem........ Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 tegnap a srác rosszul mondta a telefonban, ma látom a mailben hogy omega c20xe ez... Ilyen állat márpedig nincs :huh: ... kihúztam a megrontást... Te is jó dolgokba nyúlsz ám bele :) Rendesen tanuld meg, lehet hogy még szükség lesz rá! :lol: (és még mielőtt a többiek lecsapnák a magas labdát, nem az ellenem folyó perben :D :) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 (és még mielőtt a többiek lecsapnák a magas labdát, nem az ellenem folyó perben :) :huh: ) ezt már elcseszted :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 Inkább azt mond meg hogy át lehet e alakítani a gyújtást :D :) :) Ez engem is érdekelne,mert a DIS-re nem lehet lexmaul szívósort tenni :lol: Ezt miből is gondolod? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts