opel16v Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 hol volt ez? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 Ott jöttem az Örs-nél Ott pedig esélyes a környéken térfigyelő... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 sajna ha nincs tanud ilyen esetben nagyon nehez megmondani, hogy ténylegesen kinek is volt zöld...csak bízni lehet a szakértői véleményben :huh: A lámpaváltások sorrendje adott. Ahonnét jött (Fehér út), akkor jön a zöld, amikor a Kerepesiről balra (Ikea felé) fordulóknak pirosa lesz. Szóval lehetne tudni, ha nagyon akarnák. Szerintem. Annyira csak nem volt mafla, hogy a tök pirosba beszaladjon. Ráadásul úgy, hogy előtte állt a lámpánál és várta a zöldet.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 Dini! Van neked Calihoz középső szellőzőrács? Jó lenne, ha lenne. Megvenném. Gondolom. Hajaj ezt meg kell néznem,nem vagyok boztos benne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 Hajaj ezt meg kell néznem,nem vagyok boztos benne. Bozotos? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 Diny ha hétköznap leugrasz bagamérra szólj mert lemennék veled megkuksizni az ABS kábelköteget. Ja ma Dedeojéknál alszik a Boci és elméletileg holnapra újúlt erővel, kopogások megszüntetésével, kipufkifújásmentességgel, egyenesmenéssel és krézifékkel lesz az utak réme. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 Hajaj ezt meg kell néznem,nem vagyok boztos benne. És hátsó lökös mikorra várható, és esetleg lehet tudni milyen állapotban, színben? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szacsa01 Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 sziasztok ismeri valaki? http://www.carstyling.hu/buy_shower.php?id=79328 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 Bozotos? :huh: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 sziasztok ismeri valaki? http://www.carstyling.hu/buy_shower.php?id=79328 Emilcíméből ő combos Dani.Neki van a levágott puttonyos combo.Blitzen is ott volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 És hátsó lökös mikorra várható, és esetleg lehet tudni milyen állapotban, színben? :huh: Hátsó lökös jövőhét vége,sztm fehér. Csabi hívni foglak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szacsa01 Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 Emilcíméből ő combos Dani.Neki van a levágott puttonyos combo.Blitzen is ott volt. mit tud az a c20ne turbo? Link to comment Megosztás: More sharing options...
szacsa01 Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 Hátsó lökös jövőhét vége,sztm fehér. Csabi hívni foglak. Tom hogy 4-ik vagyok de engem se felejts el lökös ügyben... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 mit tud az a c20ne turbo? 260le Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 hihihehehhahahahuhuhuhhöhöhöhöhöööö... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 hihihehehhahahahuhuhuhhöhöhöhöhöööö... :huh: mizu? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 hihihehehhahahahuhuhuhhöhöhöhöhöööö... :lol: Sztem nem dadog ennyire kettesben... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szacsa01 Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 260le megbízhatóbb így mint a let ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 Diny ha hétköznap leugrasz bagamérra... Komolyan Bagamérra, vagy ez csak amolyan "szakzsargon"? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 megbízhatóbb így mint a let ? én nemtom nem vok se szakértő se szerelő én csak használom Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 én nemtom nem vok se szakértő se szerelő én csak használom szkjúzmííí, C20NE turbót? nem C20LET-et használsz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 Azt se tudja mit ural a csávesz... :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 Mindig csak nyomja a rizsát. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 C20NE turós! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január22, 2008 Megoszt Elküldve Január22, 2008 Diny ha hétköznap leugrasz bagamérra szólj mert lemennék veled megkuksizni az ABS kábelköteget. Ja ma Dedeojéknál alszik a Boci és elméletileg holnapra újúlt erővel, kopogások megszüntetésével, kipufkifújásmentességgel, egyenesmenéssel és krézifékkel lesz az utak réme. Reméljük, hogy Boci nem fog olyan sokáig ott legelészni, mit utcsó alkalommal :huh: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts