Atommanó Elküldve Január20, 2008 Megoszt Elküldve Január20, 2008 Coupeeeee...Szárny helyett a sárgára??? :lol: :) :) :D :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Január20, 2008 Megoszt Elküldve Január20, 2008 Coupeeeee...Szárny helyett a sárgára??? :) :) :D ;) :huh: Atyaúúúúrííísteeen! hát ez kész... még a szavam is elállt!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január20, 2008 Megoszt Elküldve Január20, 2008 Coupeeeee...Szárny helyett a sárgára??? :D ;) :D ;) :) Mindjárt leutazom Isaszegre és megveszem az autót :D Ez tutti egyedi lenne :huh: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január20, 2008 Megoszt Elküldve Január20, 2008 Mindjárt leutazom Isaszegre és megveszem az autót :D Ez tutti egyedi lenne :huh: :lol: :) Késő, én már úton vagyok... :) :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január20, 2008 Megoszt Elküldve Január20, 2008 Késő, én már úton vagyok... :huh: :lol: :) Az Én autóm erősebb :D :) :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január20, 2008 Megoszt Elküldve Január20, 2008 Az Én autóm erősebb ;) :lol: :) :) Tény... De én a lóerőhiányt merészséggel pótolom. :huh: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január20, 2008 Megoszt Elküldve Január20, 2008 Mindjárt leutazom Isaszegre és megveszem az autót ;) Ez tutti egyedi lenne :lol: :) :) az is 100 h senki nem másolná le :D sztem volt már a fórumon a kocsi, talán a cicás topikban :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január20, 2008 Megoszt Elküldve Január20, 2008 az is 100 h senki nem másolná le :lol: sztem volt már a fórumon a kocsi, talán a cicás topikban :huh: ...és emlékeim szerint elég régóta árulják. Lehet ha kapna egy gyári tetősínpárt már elvitték volna. Mondjuk az üléshuzat színe is nagyon lecsó! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január20, 2008 Megoszt Elküldve Január20, 2008 ....Mondjuk az üléshuzat színe is nagyon lecsó! :huh: Neked meg elvileg már Kecsón vannak az üléseid. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január20, 2008 Megoszt Elküldve Január20, 2008 Neked meg elvileg már Kecsón vannak az üléseid. :lol: Demá' mikó? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január20, 2008 Megoszt Elküldve Január20, 2008 Demá' mikó? :) Oké, de én csak most értem haza. :D Nem semmi, ami Vadkerten készül... :) Alsó hangon is 700 ló, ha marad még lóvé normális dugókra és hajtókarokra, akkor 1000 alatt nem állnak meg... :lol: Ezek nem normálisak, hozzájuk képest mi az XE Corsákkal és MV6 Astrával labdába se rúgunk... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január20, 2008 Megoszt Elküldve Január20, 2008 Oké, de én csak most értem haza. :) Nem semmi, ami Vadkerten készül... :) Alsó hangon is 700 ló, ha marad még lóvé normális dugókra és hajtókarokra, akkor 1000 alatt nem állnak meg... :lol: Ezek nem normálisak, hozzájuk képest mi az XE Corsákkal és MV6 Astrával labdába se rúgunk... :huh: Más feeling.....Az XE Corsa is jóó kis "játék".V. inkább ugyanolyan veszélyes játék..... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január20, 2008 Megoszt Elküldve Január20, 2008 Más feeling.....Az XE Corsa is jóó kis "játék".V. inkább ugyanolyan veszélyes játék..... :lol: Azért arányaiban se hasonlít a dolog. Azért egy Corsában egy XE teljesen használható hétköznapokon is. Ezt azért azokról nem lehet elmondani. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január20, 2008 Megoszt Elküldve Január20, 2008 Azért arányaiban se hasonlít a dolog. Azért egy Corsában egy XE teljesen használható hétköznapokon is. Ezt azért azokról nem lehet elmondani. :huh: Tökéletesen látszik, hogy kimondott pályaautót építenek...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január20, 2008 Megoszt Elküldve Január20, 2008 Mit építenek a BMW-s srácok??? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január20, 2008 Megoszt Elküldve Január20, 2008 Neked meg elvileg már Kecsón vannak az üléseid. ;) Köszi Mester! :) Megint lesz mivel legózni! :lol: Majd árat is találj ki rá és rendezzük! :D Ma egy kicsit megnyagattam a GSi futóművet!Állat jó! :) Megmaradt a komfort is,nem veri a vesém szét,de lehet vele kanyarodni! Hazafelé össze akadtam egy fehér C20NE calival,játszottunk egy kicsit! :huh: Egyenesekben elment utca hosszal,de kanyarokban szépen ráestem! :D Pillázott is a srác a középső tükörben! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január20, 2008 Megoszt Elküldve Január20, 2008 Mit építenek a BMW-s srácok??? :huh: E30 M5 turbó, de valami bitang nagy turbóval. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január20, 2008 Megoszt Elküldve Január20, 2008 Igen, rendesen ment a szótacsa a BMW-sek meg az Audi Max Poweresek között...idénre ígértek ezt azt a BMW-sek... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január20, 2008 Megoszt Elküldve Január20, 2008 Csináltak egy akkora tölcsért a turbóra, hogy két kézzel átnyúlok rajta... :lol: Alumíniumból lett kiesztergálva és csak az anyagkőltség volt 18e. :huh: Nagyon kemény! Mondjuk képeket nem csináltam. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január20, 2008 Megoszt Elküldve Január20, 2008 Nem engedték miiii??? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január20, 2008 Megoszt Elküldve Január20, 2008 Ez a leömlő nagyon komoly lett, ilyent egy év alatt nem heggesztgetnék össze. :lol: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január20, 2008 Megoszt Elküldve Január20, 2008 Nem engedték miiii??? :lol: De, engedték volna, de az valahogy elamaradt. Elég alaposan dokumentálják a dolgot az oldalukon is. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január20, 2008 Megoszt Elküldve Január20, 2008 Komoly... Na akkor lesz idén kemény audi bmw párharc... :lol: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január20, 2008 Megoszt Elküldve Január20, 2008 Valami efféle turbó? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január20, 2008 Megoszt Elküldve Január20, 2008 Holset HX55 Meg pár apróság... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts