Albert Elküldve Január19, 2008 Megoszt Elküldve Január19, 2008 Majd, lassan, megfontoltan nehezen legóóóóóóózom össze magam :huh: :) :) Öregember nem gyorsvonat :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Január19, 2008 Megoszt Elküldve Január19, 2008 Azért pénzt adtak cserébe? Nem egy 6-os váltvaforgató ekére cseréltem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január19, 2008 Megoszt Elküldve Január19, 2008 Öregember nem gyorsvonat :huh: Ki kellne pakolni a kocsit ahhoz nincs kedvem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január19, 2008 Megoszt Elküldve Január19, 2008 Nem egy 6-os váltvaforgató ekére cseréltem. Kitűnő üzlet volt, ez legalább hasznot termel! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január19, 2008 Megoszt Elküldve Január19, 2008 Tegnap volt eggyáltalán valaki a kútnál? Olyan köd volt, hogy Dinyvel azt beszéltük nem megyünk. Pedig már én is mentem volna talán. Dini ott volt :huh: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január19, 2008 Megoszt Elküldve Január19, 2008 Nem egy 6-os váltvaforgató ekére cseréltem.? Az Azev szebb :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január19, 2008 Megoszt Elküldve Január19, 2008 Ki kellne pakolni a kocsit Mission: Impossible :lol: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január19, 2008 Megoszt Elküldve Január19, 2008 Tök furi hogy ha felengedem meg újra rálépek a gázra akkor nem mozog a váltókar. Meg nem zörögnek a hátsó gátlók meg nem kotyog az első futómű meg nem kormányzódik rá az árpádhid előtti felüljárón meg ilyenek. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január19, 2008 Megoszt Elküldve Január19, 2008 Mission: Impossible :D :) Láttál te már annyi ájsztísüveget és malbisdobozt egy kocsiban egyszerre? :huh: Ma bekerültek hátra is a GSi rugók,most már teljes a GSi futómű! :lol: Még hátra kell a hídba a merevítő és ok lesz,elöl már a cali stabrúd végzi a dolgát! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Január19, 2008 Megoszt Elküldve Január19, 2008 Kitűnő üzlet volt, ez legalább hasznot termel! :lol: Ahogy mondod :D :) Tényleg téged nem érdekel egy zsír új Fk Hightec futómű a Vecibe?Jó áron lenne szerintem és a legkissebb ültetéssel. ? http://www.agrarkapu.hu/kepek/termek/kep_77_95.jpg Az Azev szebb :huh: :) Amúgy pont ilyen csak nem kék hanem piros. Nem amúgy elég jól eladtam szerintem,de azért kissé fáj a szívem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Január19, 2008 Megoszt Elküldve Január19, 2008 wow ezek nálam is jelenségek csak gázadásnál/vételnél az egész autó ránt már... akkor motortartóbak meg gátló meg mifenét cseréltél még? Tök furi hogy ha felengedem meg újra rálépek a gázra akkor nem mozog a váltókar. Meg nem zörögnek a hátsó gátlók meg nem kotyog az első futómű meg nem kormányzódik rá az árpádhid előtti felüljárón meg ilyenek. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január19, 2008 Megoszt Elküldve Január19, 2008 hé seggfogdósósok, írtam valami érdekeset a bp. chat topikba :lol: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január19, 2008 Megoszt Elküldve Január19, 2008 Tényleg téged nem érdekel egy zsír új Fk Hightec futómű a Vecibe?Jó áron lenne szerintem és a legkissebb ültetéssel. Köszönöm a lehetőséget, de nem élnék vele.Most már eljutottam arra a szintre, hogy a családi autót nem tuningoljuk (szét), majd ha a költségvetés engedi, lesz újra hobbikocsiprojekt. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Január19, 2008 Megoszt Elküldve Január19, 2008 Dini ott volt :huh: :lol: :) Igen igen,úgy volt hogy nem megyek csak Albert hívott kihozza a pénzt. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január19, 2008 Megoszt Elküldve Január19, 2008 Igen igen,úgy volt hogy nem megyek csak Albert hívott kihozza a pénzt. :) ne magyarázd ki.. jol csináltad, hogy leráztál egy kadettost! :huh: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január19, 2008 Megoszt Elküldve Január19, 2008 ne magyarázd ki.. jol csináltad, hogy leráztál egy kadettost! :huh: :lol: :) Hogy szarnátok sünt Jót költöztettünk Pestával. Mármint a csaj jó. Le is léptem kivi vagyok mire jut vele :) Este pááripiipööl Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Január19, 2008 Megoszt Elküldve Január19, 2008 Dini ott volt :huh: :lol: :) Akko kapja be hogy nem szolt majd jo lebaszom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Január19, 2008 Megoszt Elküldve Január19, 2008 ne magyarázd ki.. jol csináltad, hogy leráztál egy kadettost! :huh: :lol: :) Nakabbe Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január19, 2008 Megoszt Elküldve Január19, 2008 Nakabbe Látom szerinted mindenki kapja be :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január19, 2008 Megoszt Elküldve Január19, 2008 wow ezek nálam is jelenségek csak gázadásnál/vételnél az egész autó ránt már... akkor motortartóbak meg gátló meg mifenét cseréltél még? Én semmit :huh: A fentieken felül (de gátlóból csak háccsót) JE gólyalábat, JE stabrúd gumipogit, BE hátsó lengőkarszilentet és JH kerékcsapágyat ami egybe' van a nemtommivel :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január19, 2008 Megoszt Elküldve Január19, 2008 hé seggfogdósósok, írtam valami érdekeset a bp. chat topikba :lol: :huh: És válaszoltam ish meg fel ish hivtalak És sijessé haza mer nálad akarjuk fojtatni a zivást e. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Január19, 2008 Megoszt Elküldve Január19, 2008 Köszönöm a lehetőséget, de nem élnék vele.Most már eljutottam arra a szintre, hogy a családi autót nem tuningoljuk (szét), majd ha a költségvetés engedi, lesz újra hobbikocsiprojekt. :huh: Valahogy éreztem,de gondoltam megkérdem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január20, 2008 Megoszt Elküldve Január20, 2008 Mission: Impossible :D :) Mission: complete :) Te megvetted a tengelyeket ? ;) :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január20, 2008 Megoszt Elküldve Január20, 2008 Akko kapja be hogy nem szolt majd jo lebaszom. Havercsávó Ha Dini nem megy, akkor te sem ? :lol: Ja perszeeeeeeeeeeee, köd is volt :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január20, 2008 Megoszt Elküldve Január20, 2008 Mission: complete :huh: Képeket! Képeket! Vagy valaki nézze meg, hogy tényleg ki van pakolva a gép? Tényleg megvan minden az Iceteaflakonhegyeken túl? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts