opel16v Elküldve Január18, 2008 Megoszt Elküldve Január18, 2008 a gumim ilyen tré vagy az utak ilyen nyálkások ebben a 3-8 fokban... :huh: nyál esete forog fenn. tegnap egész jókat mentem keresztbe az omival :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január18, 2008 Megoszt Elküldve Január18, 2008 wohoooo...minden napra másik fehér gsi :lol: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január18, 2008 Megoszt Elküldve Január18, 2008 wohoooo...minden napra másik fehér gsi :) :huh: http://img.carstyling.hu/usercars/00/04/50..._1200156544.jpg Ünnepnapra meg ott a piroska. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január18, 2008 Megoszt Elküldve Január18, 2008 wohoooo...minden napra másik fehér gsi :lol: :huh: http://img.carstyling.hu/usercars/00/04/50..._1200156544.jpg TEEEEEEEEE fehérmániás. Az nem is érdekes, hogy 5 csavaros a futóművük ? :) :) Tehát minden napra másik fehér..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január18, 2008 Megoszt Elküldve Január18, 2008 wohoooo...minden napra másik fehér gsi :lol: :huh: http://img.carstyling.hu/usercars/00/04/50..._1200156544.jpg Azt ugye sejted, hogy ezekben milyen moci van. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január18, 2008 Megoszt Elküldve Január18, 2008 Meg ami még érdekes, hogy valahogy nem stimmel az ajtók száma sem! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január18, 2008 Megoszt Elküldve Január18, 2008 az utak ilyen nyálkások ebben a 3-8 fokban... :lol: nagggyoon jóóóóó :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január18, 2008 Megoszt Elküldve Január18, 2008 Az utak. Túl meleg van ahhoz, hogy fagyos legyen, de túl hideg ahhoz, hogy felszáradjon. Ez a legrosszabb, nekem nyárival is meg télivel is csúszkált összevissza. Hídon átmenni meg kész kínszenvedés, nem tudok elhúzni az Árpád-hídon a felhajtón mert végig tekeri a kereket :huh: Én ezeket nem értem. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hepi Elküldve Január18, 2008 Megoszt Elküldve Január18, 2008 Meg ami még érdekes, hogy valahogy nem stimmel az ajtók száma sem! :lol: és még a kormány is jobb oldalon van :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január18, 2008 Megoszt Elküldve Január18, 2008 wohoooo...minden napra másik fehér gsi :lol: :huh: Nekem is feltünt a sok ajtó meg kerékcsavar. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január18, 2008 Megoszt Elküldve Január18, 2008 és még a kormány is jobb oldalon van :huh: Tényleg. Nem lehet, hogy ez az a ritka gyári turbós széria pár darabja? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január18, 2008 Megoszt Elküldve Január18, 2008 Jóreggelt :huh: :lol: :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január18, 2008 Megoszt Elküldve Január18, 2008 Jóreggelt :huh: :lol: :) :) Ez szeritnem is vicces volt. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január18, 2008 Megoszt Elküldve Január18, 2008 Jóreggelt :lol: :) :) :D :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január18, 2008 Megoszt Elküldve Január18, 2008 Jóreggelt :lol: :) :) :D Miva, megcsókolt a királyfi? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január18, 2008 Megoszt Elküldve Január18, 2008 Tegnap kipróbáltam otthon az utcában a GSi-t, hogy milyen hibák vannak a már felderített problémákon kívül. Nagyobb gázadásra eléggé önálló életet él az autó, marhára kell tartani a kormányt, hogy ne menjen arra, amerre ő akar, illetve folyamatos haladásnál is csinál néha ilyen gödörkikerülő manővereket magától. Jól tudom, hogy féltengelycsere, vagy másra is érdemes ránézni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január18, 2008 Megoszt Elküldve Január18, 2008 Tegnap kipróbáltam otthon az utcában a GSi-t, hogy milyen hibák vannak a már felderített problémákon kívül. Nagyobb gázadásra eléggé önálló életet él az autó, marhára kell tartani a kormányt, hogy ne menjen arra, amerre ő akar, illetve folyamatos haladásnál is csinál néha ilyen gödörkikerülő manővereket magától. Jól tudom, hogy féltengelycsere, vagy másra is érdemes ránézni? Hátha ha magától kerül ki gödröket, akkor ott komolyabb gond lesz szerintem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január18, 2008 Megoszt Elküldve Január18, 2008 Na végre csak feltünt nektek, hogy ezekből nem mind gsi....van közte pár TS...nyilván valahol Dél Afrikában lőtték a képet...sokat nézegetem mostanában a fórumukat mert nagyonjó :lol: Azt nem értem, hogy miért van mind alatt 5 csavaros kerék.....mert turbót elméletileg csak az 5 ajtós verzóval vagy szedánnal lehetettt rendelni :huh: bár gondolom ott is megy az átépítést ezerrel :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január18, 2008 Megoszt Elküldve Január18, 2008 Azt nem értem, hogy miért van mind alatt 5 csavaros kerék.....mert turbót elméletileg csak az 5 ajtós verzóval vagy szedánnal lehetettt rendelni Tulajdon képpen válaszoltál is kérdésedre. :huh: Az összes GSi 5 ajtós a képen, amin turbós felni van... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január18, 2008 Megoszt Elküldve Január18, 2008 Redi! Megszámoltad már az ajtókat azokon a gépeken? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január18, 2008 Megoszt Elküldve Január18, 2008 TEEEEEEEEE fehérmániás. Az nem is érdekes, hogy 5 csavaros a futóművük ? :lol: :) Tehát minden napra másik fehér..... ÁÁ... biztos csak 5 csavar imitációs dísztárcsa van rajtuk... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hepi Elküldve Január18, 2008 Megoszt Elküldve Január18, 2008 Tegnap kipróbáltam otthon az utcában a GSi-t, hogy milyen hibák vannak a már felderített problémákon kívül. Nagyobb gázadásra eléggé önálló életet él az autó, marhára kell tartani a kormányt, hogy ne menjen arra, amerre ő akar, illetve folyamatos haladásnál is csinál néha ilyen gödörkikerülő manővereket magától. Jól tudom, hogy féltengelycsere, vagy másra is érdemes ránézni? sztem a szilenteknek gatya... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január18, 2008 Megoszt Elküldve Január18, 2008 Tulajdon képpen válaszoltál is kérdésedre. :lol: Az összes GSi 5 ajtós a képen, amin turbós felni van... Eddig alulrol a 2.-at 3 ajtósnak néztem de jobban megnézve mégiscsak 5 ajtós....így már nem is kellenének mert ezek nem gsi-k hanem ts-ek :) :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Január18, 2008 Megoszt Elküldve Január18, 2008 Tegnap kipróbáltam otthon az utcában a GSi-t, hogy milyen hibák vannak a már felderített problémákon kívül. Nagyobb gázadásra eléggé önálló életet él az autó, marhára kell tartani a kormányt, hogy ne menjen arra, amerre ő akar, illetve folyamatos haladásnál is csinál néha ilyen gödörkikerülő manővereket magától. Jól tudom, hogy féltengelycsere, vagy másra is érdemes ránézni? Ne felejtsd el, hogy nincs benne sperr-difi, az utak meg elég sz@r nyákosak manapság, lehet, hogy csak tapadási gondok vannak. Meg aztán kicsi, de erős frontos autónál a hajtási befolyás elég nagy a kormányon, észnél kell lenni. Rossz gátlók is okozhatnak gondot, amikor ágaskodik, vagy bólint az autó, illetve úthibákon a kerekek elveszthetik a tapadást. Szóval gátló check/csere. Ha egyenesfutás szar, nézesd meg a komplett futóművet. Összetartás, dőlés, ilyesmi. Aztán check/csere: gömbfejek, szilentek (kormány-összekötők, lengőkarok, stabilizátor). Végül beállítani. Féltengelyhez nem sok köze van szerintem, ha lenne, már annyira meg lenne az kopva, hogy az autó nem menne kettőt se. Ha kanyarban kopog/darál, akkor féltengelycsukló-csere persze. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Január18, 2008 Megoszt Elküldve Január18, 2008 ugyan nem gsi de legalább astra... http://totalcar.hu/tesztek/astrased/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts