coupe Elküldve Január17, 2008 Megoszt Elküldve Január17, 2008 Röviden :lol: A kupak lenne az utolsó amit a kocsimhoz vennék :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január17, 2008 Megoszt Elküldve Január17, 2008 Miért??? Ár érték arányban szerinted mi jobb??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január17, 2008 Megoszt Elküldve Január17, 2008 Miért??? Ár érték arányban szerinted mi jobb??? Azért nem vennék,mert teljesen felesleges.....érezni senki sem érzett semmit.... Különben is azt írtam hogy az utolsó :lol: tehát ha teljesen kész van az autó és nincs mire költenem akkor vennék :) :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január17, 2008 Megoszt Elküldve Január17, 2008 Én most arra gondoltam, hogy ha mociról beszélünk, akkor szerintem LE+ és ár arányában a legjobb lehetőség... okés persze, hogy 5 paci nem a világ vége...de a sok 5 paciból kell öszehozni a sokat... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január17, 2008 Megoszt Elküldve Január17, 2008 Én most arra gondoltam, hogy ha mociról beszélünk, akkor szerintem LE+ és ár arányában a legjobb lehetőség... okés persze, hogy 5 paci nem a világ vége...de a sok 5 paciból kell öszehozni a sokat... Ebben igazad van :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január17, 2008 Megoszt Elküldve Január17, 2008 Én most arra gondoltam, hogy ha mociról beszélünk, akkor szerintem LE+ és ár arányában a legjobb lehetőség... okés persze, hogy 5 paci nem a világ vége...de a sok 5 paciból kell öszehozni a sokat... nyilván nem mindegy, hogy 150 vagy 155,5 LE......de a többi cucc rendbe van már rakva Lacinál? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január17, 2008 Megoszt Elküldve Január17, 2008 Alakul szépen...a nehezén túl vagyunk... Moci a helyén (már a géptetőt is le lehet csukni... :huh: ) váltó a helyén, váltókar beszabva, még nemi kardánalagútrészt vissza kell heggeszteni, kuplungbowden fennt, kipuff helye kialakítva, fék helye megoldva...szóval az agyalós meló nagy részén túl vagyunk...ha azt nézem, hogy ez összejött 1 hét alatt, akkor jól állunk... ...ami még hátra van: - Moci üzemképessé varázslása - Kuplung kiemelővilla áthebrákolása - Fékek csereberéje - Hátsó futómű ki, új be - Kardán leszabása - Üvegek kiszedés - Külső belső csiszolás - Fényezés - Ülések, övek rögzítése - Lexan az üvegek helyett vissza Így tulképp a számításaink szerint kb 800 kg lenne az autó, 150 Le-vel... Kellene még nafta a dbilas tengelyekre, progizáshoz, műanyag elemekhez, slickhez... Tulképp így állna össze a 180 körüli pacihegy, és a a kb 750 kg... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Január17, 2008 Megoszt Elküldve Január17, 2008 jaja igazad is van ebben... nem is fogom megvenni most... csak azthittem esetleg valami extrajó "angebót" van és nagyon olcsó lesz a cucc , akkor megvettem volna most ... amúgy a hang miatt érdemes lehet bár talán 30-35 körül tudok egy jó direktet+rezonátort is kovácsol(tat)ni... nyilván nem mindegy, hogy 150 vagy 155,5 LE......de a többi cucc rendbe van már rakva Lacinál? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január17, 2008 Megoszt Elküldve Január17, 2008 - Kuplung kiemelővilla áthebrákolása kezdődik...tegnap voltam a Praktikerben kábelkötözőért de azt mondták, hogy egy őrült az összeset megvette :lol: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január17, 2008 Megoszt Elküldve Január17, 2008 kezdődik...tegnap voltam a Praktikerben kábelkötözőért de azt mondták, hogy egy őrült az összeset megvette :lol: :huh: akkor hozhatnál ma Lurdyhoz ki feketét, 3-4 db-ot! köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január17, 2008 Megoszt Elküldve Január17, 2008 akkor hozhatnál ma Lurdyhoz ki feketét, 3-4 db-ot! köszi Van az Audiban... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január17, 2008 Megoszt Elküldve Január17, 2008 Van az Audiban... :huh: de nem olyan kell ami összetartja az autodat.... :lol: :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január17, 2008 Megoszt Elküldve Január17, 2008 Van az Audiban... :D hahahhahahahha :huh: :lol: :) miért nem vagyok meglepve? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január17, 2008 Megoszt Elküldve Január17, 2008 hahahhahahahha :huh: :lol: :) miért nem vagyok meglepve? :) Azért van, ha kell a GSI-seknek, azért haza tudjanak jutni valahogy... ;) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január17, 2008 Megoszt Elküldve Január17, 2008 Így tulképp a számításaink szerint kb 800 kg lenne az autó, 150 Le-vel... Kellene még nafta a dbilas tengelyekre, progizáshoz, műanyag elemekhez, slickhez... Tulképp így állna össze a 180 körüli pacihegy, és a a kb 750 kg... Na majd ha kész lesz mindkét alázó,mármint Demó gépe és a tiéd is,csak egymásnak kell majd ereszteni a két fürgét! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január17, 2008 Megoszt Elküldve Január17, 2008 Na majd ha kész lesz mindkét alázó,mármint Demó gépe és a tiéd is,csak egymásnak kell majd ereszteni a két fürgét! :huh: Ezt már mi is megbeszéltük... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január17, 2008 Megoszt Elküldve Január17, 2008 Ezt már mi is megbeszéltük... :huh: Anti az FWD nem ellenfél nem? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január17, 2008 Megoszt Elküldve Január17, 2008 Anti az FWD nem ellenfél nem? :lol: Ne legyél te abban olyan biztos! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január17, 2008 Megoszt Elküldve Január17, 2008 2000 szívó mocival ha 200 le alatt marad akkor nem...persz sok befolyásoló dolog van mint pl a súly... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január17, 2008 Megoszt Elküldve Január17, 2008 2000 szívó mocival ha 200 le alatt marad akkor nem...persz sok befolyásoló dolog van mint pl a súly... :huh: Váltó,reakcióidők,gumik tapadása stb stb. Bár én még mindig azt mondom,egyenesben a tégla is tudja nyomni!Tomi023 próbált már a sarkamban maradni a 100lovas vekivel,nem jött hideg nyomomban sem. :) Ahogy a mester mondta: "vannak még tartalékok a gyári futóműben" :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január17, 2008 Megoszt Elküldve Január17, 2008 Váltó,reakcióidők,gumik tapadása stb stb. Bár én még mindig azt mondom,egyenesben a tégla is tudja nyomni! Ahogy a mester mondta: "vannak még tartalékok a gyári futóműben" :lol: Váltó valóban számít, meg difi stb... ...reakcióidő nem, mert nettó időt mérnek...csak a döntőkben számít bele... ...gumik...valóban...de nem gondolod, hogy szart fogok alárakni, amikor a hátsó hajtás az előnyömre válhat, ha jól el tok indulni... :) :) 13.5-ös időt szeretném megcélozni 400-on, 200-on meg 8.5...de majd kiderül mi lesz...ha nem jön össze, akkor még lehet belőle drift vagy akár szolídabb kivitelben streetmachine... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Január17, 2008 Megoszt Elküldve Január17, 2008 kukk Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január17, 2008 Megoszt Elküldve Január17, 2008 kukk Nem is értem, hogy szedted össze ennyi idő alatt ezt a 62 hozzászólást... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január17, 2008 Megoszt Elküldve Január17, 2008 Nem is értem, hogy szedted össze ennyi idő alatt ezt a 62 hozzászólást... :huh: Ukk mukk fuck összejött neki! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Január17, 2008 Megoszt Elküldve Január17, 2008 Nem is értem, hogy szedted össze ennyi idő alatt ezt a 62 hozzászólást... :lol: ménem? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts