Atommanó Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 Hát a turbót elég jól bírta a sima cucc is. Mondjuk itt lehet, hogy picit komolyabb igénybevétel lesz, de azért nem hiszem hogy nagyon sokkal. Nekem is egész jól elvan az összkerékkel. Ha a gyári nem bírná, akkor tényleg ott a Demo által javasolt megoldás, azzal még egy Zetort is meg lehet hajtani. :huh: Alapból én is bízok benne, hogy bírni fogja, de szemmel mégis ez az egyik gyengéje a dolognak... Ma megvettem a teljes vezérlést, vízpumpát, tömítéseket mindent...és nekiálltam szépen letakarítani a blokkot... Sajnos a héten már dolgozok végig, úgyhogy csak next time hétvőn tok menni majd... Robi még kiugrik a héten valamelyik nap, és befejezi a heggesztését annak amit szétfexelt... :lol: :) :) Laci addig azt ígérte, hogy pár apróságot megcsinál...kiméri a kardánt, beszabja a váltókart, középre állítja a váltót...mert most 1 cm-vel kicsit balra áll...arrébb kell fúrni egy cm-vel a bakját... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 Vagy széthullik a diffi. Láttam már olyat! :huh: (igaz ott 2.2 motor tekert szét 1.2 diffit. :lol:) Ezt mi is tervezzük kipróbálni... :) :) :D Legalább is Robi nagyon rajta van ezen a kérdésen... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 Tuningiskolafelsőfokon :huh: :lol: De gyorsult, mint a veszedelem! Élt is ez a konfig vagy 3/4 órát! :) De amíg élek emlegetni fogom. :) Azt az élményt majd szerintem csak a 3.0-ás Mantával fogom újra átélni. Vagy azzal sem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 Egyébként kinnt elég soxor hagyják Kadiban a gyári kis difiket...mondjuk nem tom hogy használják...egyet viszont igen...nálam felejtős lenne az biztos... :huh: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 De gyorsult, mint a veszedelem! Élt is ez a konfig vagy 3/4 órát! :huh: De amíg élek emlegetni fogom. :lol: Azt az élményt majd szerintem csak a 3.0-ás Mantával fogom újra átélni. Vagy azzal sem. Kéreckedj majd be az Anti mellé szerintem... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 Egyébként kinnt elég soxor hagyják Kadiban a gyári kis difiket...mondjuk nem tom hogy használják...egyet viszont igen...nálam felejtős lenne az biztos... :huh: :lol: :) Nem feltétlenül. Lehet előbb szédülnél el, mielőtt szétmenne :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 ÁÁÁ az Audiban nem bírná elviselni a rá ható G erőket... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 Nem feltétlenül. Lehet előbb szédülnél el, mielőtt szétmenne :huh: :lol: Igen Piiiista...sperr nélkül valóban jól lehet forogni... :) :) :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 Egyébként kinnt elég soxor hagyják Kadiban a gyári kis difiket...mondjuk nem tom hogy használják...egyet viszont igen...nálam felejtős lenne az biztos... :lol: :) :) Hát, lehet, hogy tojásokon lépdelnek, mert az nagyon szét tud szakadni! :D Mondjuk nekem maga a bele egyben maradt, csak a támcsapágyat verte szét az elején. Lehetett vona cserélni, de nem lett volna sok értelme. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 Igen Piiiista...sperr nélkül valóban jól lehet forogni... :lol: :) :) :D Zsigulájokkal elég jól összehozzák, ha van némi nedves útfelelület :D ;) Majd tekintsd meg a produkciójukat :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Január15, 2008 Megoszt Elküldve Január15, 2008 Gyorsan átnéztem :lol: .... Anti eladta a GSi-t de szerintem maradjon,viszont jó lenne ha a kadettról is lennének képek. Balázska eladta a cabriot c Corsa gsi már nincs.... Aztec nem tag Ákos eladta a corsát. Tom eladta a GSi-t jó lenne a caliról kép meg szöveg Dini Jó lenne ha küldene képeket az astráról meg a kadettról Sárga már nem klubtag..... Mor is küldhetne képeket a kocsiról,mivel már készen van...... Warwolf eladta az astrát B csaba új tag.... Hirtelen ennyi...Szinte nemis marad ott senki :huh: Holnap átnézem rendesen is...Jó lenne megint rendbe rakni kicsit. Majd az új járgányról küldök képeket! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január15, 2008 Megoszt Elküldve Január15, 2008 Igen Piiiista...sperr nélkül valóban jól lehet forogni... :huh: :lol: :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Január15, 2008 Megoszt Elküldve Január15, 2008 Sárga már nem klubtag..... azért még összeröffenésekre kinézek ha nem baj :) hamarosan újra tag leszek(addig nyugottan del. persze) igaz már a tejeskávéval, de egyenlőre nagybetűs élet installálásával és futtatásával próbálkozok,így az autó kicsit hanyagolva lesz sajna..... :huh: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Január15, 2008 Megoszt Elküldve Január15, 2008 Múlt héten megjöttek a kerekek.Nagyon szép állapotban vannak nem is gondoltam volna! :lol: Ennyire lóg ki a 8col et20-al Van egy ki különbség a téli meg e közt :) Elöl is hátul is Még annyit hogy nekem a 17es króm 19kg elől,20kg hátul.Most megmértem ezt a télit ez 17kg,de úgy éreztem a nyári után mintha lenne +15ló a kocsimba.Kiváncsi leszek ezzel hogy fog muzsikálni mert ez 13kg. Viszont egy nagyobb ültetést elbírna mondjuk elől hátul egy 60ast. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január15, 2008 Megoszt Elküldve Január15, 2008 Múlt héten megjöttek a kerekek.Nagyon szép állapotban vannak nem is gondoltam volna! :huh: Ennyire lóg ki a 8col et20-al Jól néz ki! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január15, 2008 Megoszt Elküldve Január15, 2008 Elöl is hátul is http://img0.tar.hu/stock16v/size2/33401779.jpg Ha el akarnád adni a felniket, légyszi szólj, mert égen-földön ilyent kerestem. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Január15, 2008 Megoszt Elküldve Január15, 2008 Anit,holnap igyekszem kimenni,de a héten tuti kimegyekha a holnap nem is jön össze......épp Pásztón nyomom a ipart,lehoztam haverom evoját eladósorba került..... :huh: még mindíg nagyot megy :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Január15, 2008 Megoszt Elküldve Január15, 2008 Ha el akarnád adni a felniket, légyszi szólj, mert égen-földön ilyent kerestem. :huh: Az biztos hogy a gyorsuláshoz neked ideális lenne :) A Klasen Speedster-en is ilyen volt hátul :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január15, 2008 Megoszt Elküldve Január15, 2008 Én meg erősen úgy néz ki, hogy szereztem deklit...de még nem szólom el, amíg nincs a kicsi kacsómba... Lacival beszéltem ma...épp a váltókart szabta be... Köszi a sok helpet ám... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Január15, 2008 Megoszt Elküldve Január15, 2008 Én meg erősen úgy néz ki, hogy szereztem deklit...de még nem szólom el, amíg nincs a kicsi kacsómba... Lacival beszéltem ma...épp a váltókart szabta be... Köszi a sok helpet ám... :lol: na az király lenne! :) tudod....bármikor :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január15, 2008 Megoszt Elküldve Január15, 2008 Azért nem mondom, hogy nem felüdülés ma nem fingszagban melózni... :huh: :lol: :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Január15, 2008 Megoszt Elküldve Január15, 2008 Azért nem mondom, hogy nem felüdülés ma nem fingszagban melózni... :huh: :lol: :) :D néééézdmááááááá bagoly mondja verébnek :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január15, 2008 Megoszt Elküldve Január15, 2008 Ha én lettem volna már nem írogatsz... :huh: Erről jut eszembe Laci mondata..." Ha megdugtam volna már velem lenne..." persze mindezt faarccal, és kőkomolyan... :lol: :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január15, 2008 Megoszt Elküldve Január15, 2008 Majd az új járgányról küldök képeket! Már van új járgány????Mesélj valamit? :lol: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január15, 2008 Megoszt Elküldve Január15, 2008 Múlt héten megjöttek a kerekek.Nagyon szép állapotban vannak nem is gondoltam volna! :lol: Ennyire lóg ki a 8col et20-al Tényleg szép ez a felni,de nekem a régi jobban tetszett :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts