redline Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 Méééééé nem megy a gsihu ? :huh: :D ;) :lol: :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 Jó napod volt ma Redi???? :huh: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 Jó napod volt ma Redi???? :huh: :lol: :) Mingyárt kitiltom a fórumról, mert csak smiley-kat írogat... ;) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 Tavasszal, ha elkészül a Corsa, akkor majd lehet cserélni az én képeimet is, addig jók lesznek ezek... :lol: Anti, te honnan veszel sperrt? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 Már vettem... :huh: Le kellett autókázni érte Balatonfüredre, meg nekünk kiszerelni, de 50 ért jó volt, mert zsír állapotban van...amúgy gyári opel sperr, Rekordban volt, 45%-os... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 Már vettem... :huh: Le kellett autókázni érte Balatonfüredre, meg nekünk kiszerelni, de 50 ért jó volt, mert zsír állapotban van...amúgy gyári opel sperr, Rekordban volt, 45%-os... Meddig fogja bírni? Tas nem tud hozni valami a cuccot kintről? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 Gyorsan átnéztem :) .... Anti eladta a GSi-t de szerintem maradjon,viszont jó lenne ha a kadettról is lennének képek. Balázska eladta a cabriot c Corsa gsi már nincs.... Aztec nem tag Ákos eladta a corsát. Tom eladta a GSi-t jó lenne a caliról kép meg szöveg Dini Jó lenne ha küldene képeket az astráról meg a kadettról Sárga már nem klubtag..... Mor is küldhetne képeket a kocsiról,mivel már készen van...... Warwolf eladta az astrát B csaba új tag.... Hirtelen ennyi...Szinte nemis marad ott senki :lol: Holnap átnézem rendesen is...Jó lenne megint rendbe rakni kicsit. Majd jön Kösze, meg később Zsolti is, ha megveszi a paripát :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 Pont ugyan ilyeneket tud hozni 100e-ért... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 Én újakat nézegetek mostanában, gyüjtöttem pár ajánlatot is, csak még nem tudom pontosan, hogy Thorsen, vagy lamellás sperr legyen. Meg elöbb a váltót is fel kellene újítani, így nem tudom mikorra lesz belöle valami... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 Igazából olyan alkatrészekkel rakjuk össze, ami a 3000-es mantákban kiválóan szuperál...ott jóval nagyobb erőhatásoknak van kitéve pl a sperr, a váltó, kardán, féltengely...szóval remélem ezekkel nem lesz gond...ma pont a kuplungon agyaltunk, hogy mi hogy merre...az lehet nem fogja bírni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 Én újakat nézegetek mostanában, gyüjtöttem pár ajánlatot is, csak még nem tudom pontosan, hogy Thorsen, vagy lamellás sperr legyen. Meg elöbb a váltót is fel kellene újítani, így nem tudom mikorra lesz belöle valami... :huh: Vannak jó sperek...csak amíg nem vagyok benne biztos, hogy olyan lesz az autó, amilyet szeretnék, addig ezeket nem erőltetem...ha megérdemli majd kap kafa cuccokat... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 Pont ugyan ilyeneket tud hozni 100e-ért... Ezért kérdeztem, hogy mi a szitu. Sperrben nem (sem) igazán vagyok otthon. :huh: És azt lehet tudni, hogy mennyi időt jósolnak neki?:lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 Igazából olyan alkatrészekkel rakjuk össze, ami a 3000-es mantákban kiválóan szuperál...ott jóval nagyobb erőhatásoknak van kitéve pl a sperr, a váltó, kardán, féltengely...szóval remélem ezekkel nem lesz gond...ma pont a kuplungon agyaltunk, hogy mi hogy merre...az lehet nem fogja bírni... Rajta van a kuplung a motoron, mi nem passzol? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 Igazából olyan alkatrészekkel rakjuk össze, ami a 3000-es mantákban kiválóan szuperál...ott jóval nagyobb erőhatásoknak van kitéve pl a sperr, a váltó, kardán, féltengely...szóval remélem ezekkel nem lesz gond...ma pont a kuplungon agyaltunk, hogy mi hogy merre...az lehet nem fogja bírni... Az XE cucca nem megy rá a váltó miatt? Az azért nem lenne olyan rossz kiindulási alap. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 Minden passzol...csak próbálgattunk valami erősebbet, 9.5 colost...de nem nyerő...úgyhogy marad a 9 colos...csak szerintem a gyári nem fogja bírni...nem tom...max kicseréljük majd... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 Az XE cucca nem megy rá a váltó miatt? Az azért nem lenne olyan rossz kiindulási alap. De igen...xe szerkezet és kuplung marad az omega váltóval...elviekben működnie kéne...de a gyakorlatban majd kiderül... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 Minden passzol...csak próbálgattunk valami erősebbet, 9.5 colost...de nem nyerő...úgyhogy marad a 9 colos...csak szerintem a gyári nem fogja bírni...nem tom...max kicseréljük majd... Acéllendkerék+ szinterkuplung+ erösített szerkezet. Utána, ha nagy szlikekkel, sperrel leugrasz a kuplungról, majd szépen eltekeri a kardánt. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 Ezért kérdeztem, hogy mi a szitu. Sperrben nem (sem) igazán vagyok otthon. :huh: És azt lehet tudni, hogy mennyi időt jósolnak neki?:lol: passz...igazából ritkán szoktak tönkremenni...bár előfordul...inkább a kardán szokott eltörni...a féltengelyek olyan vastagok mint 3 c20xejé egyben... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 Acéllendkerék+ szinterkuplung+ erösített szerkezet. Utána, ha nagy szlikekkel, sperrel leugrasz a kuplungról, majd szépen eltekeri a kardánt. :huh: Próbálgattunk omega szerkezetet is...az jóval erősebbnek tűnt szemre... Igazából valahogy úgy gondolkozunk, hogy mivel nem lesz igazán súlya az autónak a terhelés sem lesz akkora...inkább elindul előre...azért más amikor 1.400 kg-t kell megmozdítani...vagy 800-at... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 Igazából olyan alkatrészekkel rakjuk össze, ami a 3000-es mantákban kiválóan szuperál... És kifogtad Magyarország egyik legjobb 3000-es Mantaépítő mesterét! :lol: Ja, üdvözlöm Lacit, és üzenem neki, hogy nyalam neki picit. :) :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 De igen...xe szerkezet és kuplung marad az omega váltóval...elviekben működnie kéne...de a gyakorlatban majd kiderül... Hát a turbót elég jól bírta a sima cucc is. Mondjuk itt lehet, hogy picit komolyabb igénybevétel lesz, de azért nem hiszem hogy nagyon sokkal. Nekem is egész jól elvan az összkerékkel. Ha a gyári nem bírná, akkor tényleg ott a Demo által javasolt megoldás, azzal még egy Zetort is meg lehet hajtani. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 És kifogtad Magyarország egyik legjobb 3000-es Mantaépítő mesterét! :) Ja, üdvözlöm Lacit, és üzenem neki, hogy nyalam neki picit. :D :lol: Átadom...valóban ügyes gyerek...csak most szerelmes...azt nehezebben megy a meló... :) :D ;) Azt viszont nem értem mit kéne átadom... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 Acéllendkerék+ szinterkuplung+ erösített szerkezet. Utána, ha nagy szlikekkel, sperrel leugrasz a kuplungról, majd szépen eltekeri a kardánt. :huh: Vagy széthullik a diffi. Láttam már olyat! :lol: (igaz ott 2.2 motor tekert szét 1.2 diffit. :)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 Azt viszont nem értem mit kéne átadom... :huh: Szerintem jobb is...:) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 Vagy széthullik a diffi. Láttam már olyat! :huh: (igaz ott 2.2 motor tekert szét 1.2 diffit. :)) Tuningiskolafelsőfokon :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts