mélykék76 Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 Hé itt a Boci is fent van pedig én nem is vagyok klubtag. Ellenben Balázska az :huh: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 Ellenben Balázska az :huh: :lol: :) Igen de ha egyszer nálam van bérbe akkor hogyhogy? Ezek szerint tiszteletbeli tag vagyok :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 Amúgy azt a honlapot csinálja valaki vagy csak úgy van mint a gsi.hu? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 Igen de ha egyszer nálam van bérbe akkor hogyhogy? Ezek szerint tiszteletbeli tag vagyok :huh: Kocsi tag, te nem :) :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 Amúgy azt a honlapot csinálja valaki vagy csak úgy van mint a gsi.hu? Te a gsihun milyen tartalmat látsz ? :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 Amúgy azt a honlapot csinálja valaki vagy csak úgy van mint a gsi.hu? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 Te a gsihun milyen tartalmat látsz ? :lol: :) Hát a nagy km órát. Tartalmat nem :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 Kocsi tag, te nem :) :lol: :) Le fogom védetni a kocsi képeit. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 Le fogom védetni a kocsi képeit. :huh: Rajta...a lehetőség adott :D :) :) . Ha lesz egy kis időnk akkor kicsit rendbe rakjuk az oldalt,mert vannak ott még mások is akik nem tagok. ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 ....Rajta...a lehetőség adott ;) :huh: :lol:.... Már csak 1 saját kocsi kéne neki hozzá :) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 Rajta...a lehetőség adott :D :) :) . Ha lesz egy kis időnk akkor kicsit rendbe rakjuk az oldalt,mert vannak ott még mások is akik nem tagok. ;) :lol: Írd le légyszi, hogy mik az észrevételek és csinálom, ahogy lesz időm. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 Írd le légyszi, hogy mik az észrevételek és csinálom, ahogy lesz időm. :huh: Méééééé nem megy a gsihu ? :lol: :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 Elsősorban gyorsulásra épül a Kadi...hogy mi is lesz belőle ha nagy lesz, az majd még eldöl...első évben még ismerkedés lesz... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 Írd le légyszi, hogy mik az észrevételek és csinálom, ahogy lesz időm. :huh: Holnap össze írom hogy mit kellene modosítani...Meg ha lesz egy kis időd megmutatthatnád mit hogy kell csinálni.utána Én is tudnám,mostanábban több időm van :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 Holnap össze írom hogy mit kellene modosítani...Meg ha lesz egy kis isőd megmutatthatnád mit hogy kell csinálni.utána Én is tudnám,mostanábban több időm van :lol: :) Oksa. Nagyon szívesen segítek, ha tudok.:huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 Én is tudnám,mostanábban több időm van :) :D fél 10-kor már otthon vagy??? ;) Ennyire nincs meló??? :) Az viszont jó, ha át lenne okosítva kicsit az oldal...ltöbb lábon kell állni... :D ;) :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 Sevasztok.Egy kérdésem lenne.Hidrotőkét akarok cserélni az Astra gsimbe c20xe.A gyárinak horror ára van.Tudnátok ajánlani utángyártottban?Az a lényeg hogy jó minőségü legyen márkanév szerint.Előre is köszi! gyári INA van nálam 57 e a 16 db. (van több is) ja zsír újjonan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 Gyorsan átnéztem :lol: .... Anti eladta a GSi-t de szerintem maradjon,viszont jó lenne ha a kadettról is lennének képek. Balázska eladta a cabriot c Corsa gsi már nincs.... Aztec nem tag Ákos eladta a corsát. Tom eladta a GSi-t jó lenne a caliról kép meg szöveg Dini Jó lenne ha küldene képeket az astráról meg a kadettról Sárga már nem klubtag..... Mor is küldhetne képeket a kocsiról,mivel már készen van...... Warwolf eladta az astrát B csaba új tag.... Hirtelen ennyi...Szinte nemis marad ott senki :huh: Holnap átnézem rendesen is...Jó lenne megint rendbe rakni kicsit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 fél 10-kor már otthon vagy??? ;) Ennyire nincs meló??? :) Az viszont jó, ha át lenne okosítva kicsit az oldal...ltöbb lábon kell állni... :D ;) :huh: :lol: Nem nagyon van :D....vagy nagyon gyors vagyok :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 Meg hiányzik még pár új klubtag...őket is össze kéne szedni... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 Nem nagyon van :lol:....vagy nagyon gyors vagyok :huh: Mondjuk amíg nem címre fizetnek, hanem fixen, addig talán nem is baj... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 Meg hiányzik még pár új klubtag...őket is össze kéne szedni... :huh: Azért mondtam hogy holnap jobban átnézem,meg jó lenne ha Redi és Loore is köldene képeket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 Mondjuk amíg nem címre fizetnek, hanem fixen, addig talán nem is baj... :huh: Csak sajna többet nem akarnak fizetni,pedig Én dolgoznék többet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 Loreenak lehet kéne püt küldeni...mert ritkán fórumozik...bár valamelyik nap pont beszéltem vele... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 Hirtelen ennyi...Szinte nemis marad ott senki :) :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts