coupe Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 Azért annak is vannak megkötései. :huh: Pl ahhoz is kell gépkönyv, ha csövezve lesz az autó. Nem lesz csövezve mert az is csak + súly lenne :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 Nem lesz csövezve mert az is csak + súly lenne :lol: Pedig mekkora hévvel indult neki hogy be akarja csövezni :huh: Lehet akkor lanyhult a hév, amikor mondtam neki hogy az astra csöve 55kg? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 Pedig mekkora hévvel indult neki hogy be akarja csövezni :huh: Lehet akkor lanyhult a hév, amikor mondtam neki hogy az astra csöve 55kg? :lol: Azért sok minden változott a belelkesedés óta :) .Ha tényleg csak gyorsulni akar vele akkor talán még felesleges is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 Ha tényleg csak gyorsulni akar vele akkor talán még felesleges is. Egy hátsókerekes élményautóval? Nemáááá :huh: Szerinted nem fogja agyba-főbe driftelni azt az autót, amikor alkalma lesz rá? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 Egy hátsókerekes élményautóval? Nemáááá :lol: Szerinted nem fogja agyba-főbe driftelni azt az autót, amikor alkalma lesz rá? :) Ha nem akarja közúton használni akkor nem hiszem.... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 Ha nem akarja közúton használni akkor nem hiszem.... :huh: Hát persze, én sem használom (sokat) ott a versenygépsast :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 Hát persze, én sem használom (sokat) ott a versenygépsast :lol: De neked van gépkönyved :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 Érdekes kezdeményezés :-D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 De neked van gépkönyved :huh: Csőhöz ugye kell. :) Visszakanyarodtunk az eredeti felvetődött kérdéskörhöz: vagyis ha driftelgetni akar vele néhanapján, ahhoz bezony akár még hasznos is lehet a cső, mert hát ugye Anti erős gyerkőc, de azért az oszlop meg a fa kikezdheti a testét :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 Érdekes kezdeményezés :-D A tökéletes célpont című film jutott eszembe :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 A tökéletes célpont című film jutott eszembe :huh: Baj ha nem sírok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kösze Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 tső! kit kell megkeresnem, hogy a mote klubtagság után tagja legyek a gsi-szekciónak is? olyan tetszetős az a GSi felirat az avatar alatt. majdnem annyira, mint a kocsin. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 tső! kit kell megkeresnem, hogy a mote klubtagság után tagja legyek a gsi-szekciónak is? olyan tetszetős az a GSi felirat az avatar alatt. majdnem annyira, mint a kocsin. :huh: Fordulj bizalommal Tomhoz, v. pedig Mkékhez...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 Érdekes kezdeményezés :-D te micsoda szélsőséges odalakat olvasol, teljesen fel vagyok háborodva, azt a 7+8át :) :huh: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 tső! kit kell megkeresnem, hogy a mote klubtagság után tagja legyek a gsi-szekciónak is? olyan tetszetős az a GSi felirat az avatar alatt. majdnem annyira, mint a kocsin. :huh: Már tagja vagy :D .....A GSi felíratott meg mélykék megoldja :) ;) tső! kit kell megkeresnem, hogy a mote klubtagság után tagja legyek a gsi-szekciónak is? olyan tetszetős az a GSi felirat az avatar alatt. majdnem annyira, mint a kocsin. :lol: Azt elfelejtettem,hogy ha akarod akkor felraknánk a kocsidat a www.gsiklub.hu oldalra.Küldj Tomnak képeket és egy rövid leírást,ha lesz ideje akkor felrakja :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 tső! kit kell megkeresnem, hogy a mote klubtagság után tagja legyek a gsi-szekciónak is? olyan tetszetős az a GSi felirat az avatar alatt. majdnem annyira, mint a kocsin. :huh: Már tagja vagy :) .....A GSi felíratott meg mélykék megoldja :) :D ugyan nem vagyok Pesta, de picit kontárkodtam. :lol: ;) ui: Kösze! Ettől még remélem a győriekkel felélesztitek a régiót is! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 ugyan nem vagyok Pesta, de picit kontárkodtam. :lol: :) ui: Kösze! Ettől még remélem a győriekkel felélesztitek a régiót is! :) Ebben én is reménykedem. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 ugyan nem vagyok Pesta, de picit kontárkodtam. :lol: :) Köszi :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 Ebben én is reménykedem. :huh: :) Köszi :lol: nincs mit. Épp van pár üres órám a melóhelyen. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 Épp van pár üres órám a melóhelyen. :huh: Valakinek bejött az élet. :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 Valakinek bejött az élet. :) :lol: ja csak bemelegítésnek 670 kg letöltésünk volt.... 25-33 kg zsákokkal... szal bejött... :huh: és február végéig naponta majdnem minden műszak ennyit fog vagy szedni, vagy indítani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 ja csak bemelegítésnek 670 kg letöltésünk volt.... 25-33 kg zsákokkal... szal bejött... :huh: és február végéig naponta majdnem minden műszak ennyit fog vagy szedni, vagy indítani. kg letöltés? Ez nekem új. Gondolom akkor nem az informatikában munkálkodsz. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 kg letöltés? Ez nekem új. Gondolom akkor nem az informatikában munkálkodsz. :huh: hát nem. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 hát nem. :huh: Így már tiszta sor. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 Már tagja vagy :) .....A GSi felíratott meg mélykék megoldja :huh: :) Azt elfelejtettem,hogy ha akarod akkor felraknánk a kocsidat a www.gsiklub.hu oldalra.Küldj Tomnak képeket és egy rövid leírást,ha lesz ideje akkor felrakja :lol: :D Hé itt a Boci is fent van pedig én nem is vagyok klubtag. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts