Atommanó Elküldve Május20, 2005 Megoszt Elküldve Május20, 2005 Írjál hozzá pár mondatot is, és küld át Gerinek... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szizso Elküldve Május20, 2005 Megoszt Elküldve Május20, 2005 pontosan ezt akartam szizso kollegának ish mondani h attól nem lehet fos, mivel pont ezt a jeladót szokták és talán a legegyszerűbb becsapni... Attól csak jobban kellene mennie... becsapod a jeladót vagy megemeled a petrolnyomást, és így több benzint kap, Ok az én ismereteim szerint ettől nem fog jobban menni persze ha kap egy jó! direktszűrőt, egy rezonátorcsövet (amivel növelhető a beáramló levegő sebessége) és még valahogy úgy oldja meg, hogy mindig a lehető leghidegebb levegőt kapja akkor jobban fog menni. ja persze meg, a kipuff is, hogy az öblítés is rendben legyen. de az hogy bedugsz egy ellenálást, hogy kisebb legyen a fesz. amit kap az ecu a jeladótól megvadítaná, azt nemhiszem. max. több a benzin, ami nem ég el. ezért nem hiszek, "a földobom a mongúúz direktszűrőt" és száguld a verda tuningba! :lol: (Corsa C-mbe az 1.2-es mocimhoz, ua az légszűrő kell gyárilag mint az 1.8 GSi hez. kérdem én mennyit érne egy direktszűrő az 1.2--n? :wink: ) na ez nem tartozodott ide, bocs a vakeré! :lol: ) felmerült mint lehetséges problem a vízhőfokjeladó, a lambda mellet, de kitudja. szvsz mindenkép megéri egy másik tutira jó lambdával kipróbálni alkatrészvásárlás előtt... @Lac4 nem fejlesztó, továbbképzéssel foglalkozik! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május20, 2005 Megoszt Elküldve Május20, 2005 Szizso! Pedig tény, hogy jobban megy... :wink: kipróbáltuk pár autón... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szizso Elküldve Május20, 2005 Megoszt Elküldve Május20, 2005 valszeg a vizhőfojeladóról beszéltek, nekem is elég érdekes értéket mutat állitolag 2-3000 ft-os tétel....a kérdés annyi, hogy én is be tudom e rakni? :lol: ha "vulkánon üldögélsz..." simán be tudod rakni... :lol: :lol: :lol: bocs! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május20, 2005 Megoszt Elküldve Május20, 2005 de veled amugy is beszélni akartam.....neked van helyed szerelni otthon ugye? mert ha igen későbbiekben igénybe venném a lehetőséget meg pár klubtag segítségét :lol: újabb hekker :lol: sok köszönet nem lesz benne az tutto :wink: majd hívjuk Istit hozza a rendezői székét s majd vezényel.... Azokkal a képekkel ne fárassz már minekt, azt fél világ látta már cacheből jön browserben is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szizso Elküldve Május20, 2005 Megoszt Elküldve Május20, 2005 Szizso! Pedig tény, hogy jobban megy... :wink: kipróbáltuk pár autón... :wink: nemtom mekkora ellenállással próbáltátok, és mennyit vett le a feszből, de rosz jeladó szvsz nem tehet jót a moci működésében... :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május20, 2005 Megoszt Elküldve Május20, 2005 Azt nem is mondta senki, hogy jót tesz.... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Május20, 2005 Megoszt Elküldve Május20, 2005 új avatar :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május20, 2005 Megoszt Elküldve Május20, 2005 :supz: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Május20, 2005 Megoszt Elküldve Május20, 2005 jövőhétre már nekem is kész lesz..............de már kib...tul várom, mert utálok BKV-zni és viszket a talpam :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május20, 2005 Megoszt Elküldve Május20, 2005 jövőhétre már nekem is kész lesz..............de már kib...tul várom, mert utálok BKV-zni és viszket a talpam :lol: tegnap majdnem elcsortam a kalaptartódat :lol: és láttam a képeket a verdáról.....ráfért a javítás...ezzel anno valaki isszonyat gusztustalan munkát végzett :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május20, 2005 Megoszt Elküldve Május20, 2005 Erről jut eszembe, hogy én annó Geritől kaptam egy nem lukas kalaptartót, és én még mindig a lukassal járok... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Május20, 2005 Megoszt Elküldve Május20, 2005 red voltál Tominál? és milyen lett az átalakítás??? vélemény?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május20, 2005 Megoszt Elküldve Május20, 2005 Valami képet nyomjatok már, nem igaz, hogy nincs???? :roll: :evil: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május20, 2005 Megoszt Elküldve Május20, 2005 és milyen lett az átalakítás??? vélemény?? a kocsit nem láttam, de lestem a lépcsőröl és ha nincs ott az oszlop akkor eltöröm a bokám és fejjel belezugok a kertbe :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Május20, 2005 Megoszt Elküldve Május20, 2005 a kocsit jóhogy nem láttad, mert éppen fújják, de ha a képeket láttad akkó láttad az átalakítást (szélesítés), nemde??? mondjuk úgyis csak fényezve fog jól kinézni.... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május20, 2005 Megoszt Elküldve Május20, 2005 Erről jut eszembe, hogy én annó Geritől kaptam egy nem lukas kalaptartót, és én még mindig a lukassal járok... :roll: pont ez járkált a fejemben fel s alá, csak mennk itt a fontosabb témák: néztem nagyot flórin a minap h minek takarod le :shock: :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mezo Elküldve Május20, 2005 Megoszt Elküldve Május20, 2005 Hali! Egy kicsit aktivizáltam magam és csináltam csavartakarót a felnijeimre: Nemkicsit kultúráltabban néznek ki így, szerintem! Üdv.: Mező Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május20, 2005 Megoszt Elküldve Május20, 2005 Szép, de jól látom, hogy a színe elüt egy kicsit???? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Május20, 2005 Megoszt Elküldve Május20, 2005 nem akarok kötözködni, de picit elüt a színe... 8) de egyébként király :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Május20, 2005 Megoszt Elküldve Május20, 2005 atom megelőztél :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május20, 2005 Megoszt Elküldve Május20, 2005 Nem akarok kötözködni, de mintha picit lassú lennél... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mezo Elküldve Május20, 2005 Megoszt Elküldve Május20, 2005 Ma ilyen fényképezgetős kedvemben vagyok, úgyhogy itt van mégegy régebbi "munkám" : (Csak, hogy lássátok, milyen ügyes vagyok!) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Május20, 2005 Megoszt Elküldve Május20, 2005 én már megnéztem az összes képedet 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május20, 2005 Megoszt Elküldve Május20, 2005 Ez viszont full korektnek tűnik... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts