Atommanó Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 én akkor is félek ezektől...de nem vetem el... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 ....matt fekete az egész, és lesz benne egy matt narancssárga csík.... Matt fényezés és matt nari csík ? :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 én akkor is félek ezektől...de nem vetem el... :huh: Bepereljük a totalcaros dokit hogy átvert minket ha valami történik a mocival.... :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 ne szürke, hanem fekete...és kriszkraszokat sem akarok rá... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Matt fényezés és matt nari csík ? :D :D http://www.okossag.hu/idkg/albums/upload/u...t/drift_011.jpg Biztos Antiról másolta :huh: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Pepereljük a totalcaros dokit hogy átvert minket ha valami történik a mocival.... :lol: :D :D Ha jól rémlik már volt ilyen...mármint, hogy valamit tanálcsoltak ott, és nem jött össze...aztán ügyvédhez fordult az ember, de nem jött össze...bár már nem emléxek, hogy mi volt az... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Biztos Antiról másolta :huh: :lol: :D A kis genya... :D :D :P elfogyott a kék festék... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Annyi pénzünk nem lesz....vagy abból a pénzből rengeteg nitrot veszünk :lol: :huh: és rengeteg másik Xe-t is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 és rengeteg másik Xe-t is :huh: Te inkább Lantinak szerválj mááá valamit... :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 és rengeteg másik Xe-t is :lol: Majd nálad halmozzuk az XE készletünket....valamit tényleg kell csinálni,mert ez így elég karcsú már :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Biztos Antiról másolta :huh: :lol: :D Anti biztos lehet benne, hogy mindekinek fel fogom hívni a figyelmét a két autó közötti párhuzamra :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Anti biztos lehet benne, hogy mindekinek fel fogom hívni a figyelmét a két autó közötti párhuzamra :lol: :D Nem volt számomra kétséges hogy így lesz :D :D :P besegítek Én is :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Hát sok párhuzam nincs a kettő között az matt szükre és nem fekete...raádásul a csík sem ott van ahol nekem lesz... :lol: Meg különben is tök8...az enyim szebb lesz... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Figyu...inkább vedd mááá le a GS Club Hungary kiírás mellől az a német fordítás szöveget...nem tom ki rakta oda...de én köszönöm nem kérem... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Majd nálad halmozzuk az XE készletünket....valamit tényleg kell csinálni,mert ez így elég karcsú már :huh: Mennyi hely van még a pincében??? :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Figyu...inkább vedd mááá le a GS Club Hungary kiírás mellől az a német fordítás szöveget...nem tom ki rakta oda...de én köszönöm nem kérem... :P :huh: :lol: :D :D :D Mennyi hely van még a pincében??? :P :P Motornak mindíg lesz ott hely :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
astradoki Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Sziasztok! Szerintetek megéri GSI 2.0 16v-be nitrót tenni vagy valami más lóerő növelés után nézzek? Ha tudtok segítsetek! Bármilyen megoldás és ötlet érdekel. Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Figyu...inkább vedd mááá le a GS Club Hungary kiírás mellől az a német fordítás szöveget...nem tom ki rakta oda...de én köszönöm nem kérem... :huh: Kösziii... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Sziasztok! Szerintetek megéri GSI 2.0 16v-be nitrót tenni vagy valami más lóerő növelés után nézzek? Ha tudtok segítsetek! Bármilyen megoldás és ötlet érdekel. Köszi Turbo...:huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 nem ez a cél... ez az ügyvédem dolga hogy ezt elkerüljük... ő pedig azt tanácsolta kérjünk másik szakértői véleményt mert a mostaniból nehéz védekezni és amúgy is abszúrd h valaki 25-el megy és majdnem bele hal... igazság szerint a bíróság a mérvadó hiába ügyészség vagy rendőrség a bíróságon kell igazán alkotni... ezt az irodát tudom ajánlani: www.ibbhungary.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 valóban...én sem látom...bár ettől még ott lehet...ha nincs, akkor az elég sok dolgot elárul... Nekem még egy furcsaság ütötte meg a szemem...a kiegyenlíőtartály...nagyon új...ennek is lehet oka, de lehet véletlen egybeesés is...bár volt itt emlegetve nyomáspróba is, ha jól emléxek... :lol: Jajjjjmááá nem kell ilyen pesszimistának lenni, szar lehet így élni... :D :D :D Gabi azt írta, 5000 Forintér bérli. Mennyi 1 ilyen tréler ? 600ezer HUF. Kölcsönzős trélerekkel az a baj, hogy 2tonnára vannak vizsgáztatva, és így semmiképpen nem szabályos az átlagos személyautókkal és B jogsival húzni. :huh: Jah, még annyit, hogy a súlyszámításoknál a MEGENGEDETT ÖSSZTÖMEG számít, nem ami éppen rajta van. Ahhoz C jogsi kell :P Nem mindegyikhez. Van sok amelyik 3.5t max össztömegű, így elég a B jogsi is :P Csak el kell végezni egy fuvarozói tanfolyamot a menetlevél vezetése miatt (pár órás, nemrég vezették be kötelezően). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Jesszus mi van itt. Tiszta tunyingfesztivál,most XE kadett lesz vagy raketta, mer akkor ajánlom figyelmetekbe a taxi című eposzt, Szárnyat neki legyen ez a szlogen :huh: Télen meg lánctalpakat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Az autópályás menet után jött volna az hogy cserélünk és én veszem át a kormányt, de akkor történt a nagy gebasz. Megálltunk egy lámpánál és a motortérből füst jött elő. Először csak a kopoltyúkon dőlt a füst, utánna már az egész motorháztető alól, aztán elkezdett beszivárogni az utastérbe is. Égett olajszag. Megálltunk az 50m-re lévő benzinkútnál és kinyitottuk a motorháztetőt. A szelepfedél alól a tömítést kinyomta és spriccelt kifelé az olaj, pont rá a kipufogócsonkra és ettől volt olyan rohadt büdös. A csóka félreállt vele és ennyi volt az autónézés... Aztmondta hogy nemrég cseréltek rajta szelepfedéltömítést, gyári tömítést + tömítőanyagot is kapott és nem érti hogy hogyan történhetett ez. Véleményem szerint ( ami egy amatőr hozzánemértő emberé. :D ) Legjobb esetben az is lehetett, ami nekem. Nekem csak a szelepfedél tömítés lett cserélve, másnap meg 100méteres füstcsíkot húzva mentem át bp-másik végére vissza a szervízbe. Nekem is spricclegetett az olaj kifelé.. bár inkább a fröcskölt szót használnám.. Mint kiderűlt, pont az volt a baj, hogy kicsit jobban lett meghúzva mint kellett volna.Pontosabban nem lett volna sok, csak aki az előző cserét végezte, az tépte meg. Ugyanis a szelepfedélen a csavarok tövében van egy kis "távtartó" kialakitva. Ha megtépik, ez ellapúl, akkor ha legközelebb normál erővel meghúzzák a csavarokat, akkor biza már igy kinyomja a tömítést.. nekem ez volt.. nagyon óvatosan kellett a köv. tömítéssel lehúzni.. :lol: A recsegő rüki az astra tipusbetegség, nem? Nagyon sok astrán hallom, hogy hangja van a rüki kapcsolásnak. Az enyém akkorát szól, hogy felébrednek a környéken, de az egyest tisztán, puhán, simán veszi. Nekem nem recseg.. legalábbis ha álló helyzetbe rakom rükibe :D Igaz, ez F18+ bár ettől még ez se szinkronizált. Néha már kicsit nehezebben veszi, sőt.. már volt olyan hogy újra kellett kuplungolnom, vagy be 1-be és vissza.. asszem haldoklik a kuplungom.. vagy-és a kinyómom hangja is kezd lenni.. A másik meg, hogy esk napról napra rondább a tankbetöltőm :D elkezdett rozsdásodni.. elösször épphogy csak egy rücsi volt.. most meg... :huh: jópár kis sárgás foltocska.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Azt sajna már nem tom odaadni, mert az már R.I.P Akkor épp ez tűnt a legkézenfekvőbbnek...lévén van aluheggesztős cimbije Robinak...da aztán kiderült, hogy mégsem, mert félő, hogy elhúzza a heggesztés a síkból...szóval ezügyben még megy az agyalás... Felmerült, hogy versenyótóknál szokták alkalmazni a szárazkarteres dolgot, illetve, az olajrendszerbe csinálnak egy két plusz elemet amiknek a térfogata olajjal van tele...mint pl az olajhűtő...na ezeket viszont nem tom a mi helyzetünkben mennire lehet jó megoldás...én idegenkedek ezektől... biztos hogy a heggesztés elhuzza de minden orvosolhato itt egy sikbahuzással minden Ok lessz szal nyugodtan heggeszétek meg Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 dbilas motyó 120e ez mi? hengerenkénti pillango? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts