coupe Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Akkor megoldva minden... :D Köszi előre is, hogy elviszel az évi 20 versenyre... :D Ez eddig rendben,de az alkalmanként 10e..így tényleg eléred a büvös összeget :P :huh: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 De akkor mi alapján döntik el hogy nem haladja meg az össz súly a 3500kg-t????Ennyi erővel S8 vasat is vihetsz vele :huh: Sztm a forgalmiban szerepel a megengedett legnagyobb tömeg és kész.Az hogy tényleg mennyi az annyi max csak egy kpm-es súly mérésnél lenne bukta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Sztm a forgalmiban szerepel a megengedett legnagyobb tömeg és kész.Az hogy tényleg mennyi az annyi max csak egy kpm-es súly mérésnél lenne bukta. Így van...de azért megnézem, hogy mikor magyarázod meg a péknek, hogy 800 kg az S8...azért is szerepel benne a 8-as...mert az jelöli a súlyát...ebből is adódik, hogy egy s6 sokkal kisebb így könnyebb is...úgy kb 600 kg... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Ez eddig rendben,de az alkalmanként 10e..így tényleg eléred a büvös összeget :D :huh: :lol: :D Tegnapelött számoltuk össze Sonique-kal...820e-ben van eddig ahol most tart... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Tegnapelött számoltuk össze Sonique-kal...820e-ben van eddig ahol most tart... :huh: :lol: :D :D mondtam én hogy 1milka kevés lesz.Még a 1.5 is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Hát én előre azt számoltam ki, hogy 1.2, ebbe bele is fog férni...az 1.5-öt meg úgy mondtam, hogy műanyag minden, moci húzva...ez is egyenlőre reális...Ami kilóg az a tréler...lehet nem is lesz...még nem tudom...lehet majd nyáron... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Hát én előre azt számoltam ki, hogy 1.2, ebbe bele is fog férni...az 1.5-öt meg úgy mondtam, hogy műanyag minden, moci húzva...ez is egyenlőre reális...Ami kilóg az a tréler...lehet nem is lesz...még nem tudom...lehet majd nyáron... Én már ismerlek,meg szerintem a többiek is....Még semmi optika,dbilas tengely....chip,ülés,slikk stb....... :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Ülés már megvan...ott van kinnt Lacinál...komány is, övek kellenek majd...25e, slick na ezen nem fogok spórolni 100e, fényezés az anyagárban kb 30e mindenestűl, fékcsövek kellenek még, meg benzincső kb 20e, lexan 30e (de ez lehet olcsóbban is meglesz) múanyag elemek 160 e (ebből egyenlőre valszeg csak a sárvédő meg a géptető lesz meg tavaszra az ajtók nem) dbilas motyó 120e, programozás Lalival megbeszélés alatt... Ez így 485 + programozás...+820 az 1.305.000 Ja vezérlést kihagytam...meg olajat...+ 100e Szóval nem állok rosszul...Ezeket mind előre kiszámoltam...eddig tartom is magam mindennel... Optikai tuning annyi lesz, hogy matt fekete az egész, és lesz benne egy matt narancssárga csík, meg a felnik peremén lesz szintén narancssárga...azt ennyi... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Én már ismerlek,meg szerintem a többiek is....Még semmi optika,dbilas tengely....chip,ülés,slikk stb....... :huh: :lol: Jaja a Gsi is így indult,aztán amikor majd kevés lesz a karaffft akkor reszelünk rajta még egy kicsit. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Az már más tészta...ha nem lesz elég a 180 pacák, akkor megy bele a turbó...vagy megoldom egy nitroszettel...azt nyomkodom a gombot Coupe-vel kézenfogva... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Már most túlléptük az 1.2 :lol: :huh: ...ültetés nem lesz?Plexi üvegek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Az már más tészta...ha nem lesz elég a 180 pacák, akkor megy bele a turbó...vagy megoldom egy nitroszettel...azt nyomkodom a gombot Coupe-vel kézenfogva... :huh: Nem kell nyomkodni,a computer megoldja....de a víz metanol jobbnak tünik,mert ha nem reklámozod akkor sose fognak megóvni.Meg lehet úgy csinálni hogy ne lássa senki :lol: :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Ültetés már megvan...lexan meg a plexi helyett (már írtam) a plexi törik...a lexan meg hajlítható...rugalmas... Az 1.2 az úgy lett megbeszélve a Dettivel, hogy menetképes az autó...az 1.5 meg hogy versenykész... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Az már más tészta...ha nem lesz elég a 180 pacák, akkor megy bele a turbó...vagy megoldom egy nitroszettel...azt nyomkodom a gombot Coupe-vel kézenfogva... :lol: Na a nitroba én is beszálok :D :huh: ,valamit nekem is kell faragni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Nem kell nyomkodni,a computer megoldja....de a víz metanol jobbnak tünik,mert ha nem reklámozod akkor sose fognak megóvni.Meg lehet úgy csinálni hogy ne lássa senki :huh: :lol: :D :D :D :P :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Na a nitroba én is beszálok :lol: :huh: ,valamit nekem is kell faragni. Csókolom 5 nitrószettet kérünk... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Ültetés már megvan...lexan meg a plexi helyett (már írtam) a plexi törik...a lexan meg hajlítható...rugalmas... Az 1.2 az úgy lett megbeszélve a Dettivel, hogy menetképes az autó...az 1.5 meg hogy versenykész... Mindegy hogy plexi vagy lexan :D :D ..Hiába csüröd a szavakat :huh: :lol: :D Mekkora ültetés? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Csókolom 5 nitrószettet kérünk... :D Lehet így über kedvezményt kapunk :lol: :D :D .Még akkor se hiszem hogy hosszú távon bírja a moci :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Egyenlőre 100-as ültetést kapott, de valszeg még okosítunk rajta...mert az így nudli... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Lehet így über kedvezményt kapunk :lol: :D :D .Még akkor se hiszem hogy hosszú távon bírja a moci :huh: Én is cidrizek tőle... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Én is cidrizek tőle... Itt van a víz-metanol linktalán még olcsóbb is.Ez se kiméli jobban a mocit :huh: :lol: akkor már inkább olcsóbb cuccal nyirjuk ki :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 hát én ezeket lehet kihagyom...ha nagyon sok pénzem lesz akkor inkább megcélzok majd egy 250 pacis xe-t... :lol: :D :D :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Totalcaros doktor a nitroról ebay-n a nitro is sokkal olcsóbb mint itthon.A Lali meg be tudja kötni :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 hát én ezeket lehet kihagyom...ha nagyon sok pénzem lesz akkor inkább megcélzok majd egy 250 pacis xe-t... :D :D :D :huh: Annyi pénzünk nem lesz....vagy abból a pénzből rengeteg nitrot veszünk :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Itt van a víz-metanol linktalán még olcsóbb is.Ez se kiméli jobban a mocit :D :D akkor már inkább olcsóbb cuccal nyirjuk ki :D Most nézem hogy ez hurka....csak 33LE hozott a a golfon...Annyiért neki se kezdek :P ui:1.3 secet hozott 0-100ra :huh: az azért nem rossz. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts