Atommanó Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Adjál tartalék lakáskulcsot :P :D :D Adok én...csak az a baj, hogy most még a kispárnát is elköltöttem... :lol: Vettünk egy Co gépet, hogy legyen mivel heggeszteni a Kadettet... :D :P :P :P Nem tudtunk senkitől kölcsönkérni... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 C kadett project alatt oda csak vinni tudnál :P :huh: :lol: ...de azt bármikor...ha éjjel kettőkor jössz az sem baj... :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 3 hét után beültem a GSi-be....Persze nem indult mert lemerült az aksi :S ....Bebikáztuk,majd mentem vele egy kört....Isten volt,jól megy az 1.8 is,de ez egy álom :lol: :huh: :D :D Az ónos esőhöz mit szolt? Igen jo egy gyenge utcai autó után beülni a saját kis sportautódba. Most hogy max a Lurdyhoz megyek vele én is tudom milyen is ez az érzés. Zsííííííííííír Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Adok én...csak az a baj, hogy most még a kispárnát is elköltöttem... :lol: Vettünk egy Co gépet, hogy legyen mivel heggeszteni a Kadettet... :D :D :D :P Nem tudtunk senkitől kölcsönkérni... :huh: lol :P alakul a megdöntendö összeg :P :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 100e-ért egy másik mocit beledobni, azt kész passz... :D :D :P :P nekem is csak(akasztni fáradt el) 250 a lakat-fény aszt' kész passz.......örülök ha jövő tavaszra lesz vmi :huh: :lol: :D jó monjuk ez rajtam kivülálló okokból történt .......de inkább óvatosan vagy hogy Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Le van takarva legalább??? Bizti jobban érezte volna magát egy garázsban...főleg így hogy használva sem volt... :D A letakarás szerintem sokkal rosszabb :lol: ..Hülye voltam mert 2-3 naponta beindithattam volna.jó lenne egy garázs csak vevő nincs a lakásra :D .Én meg nem fizetek 20e egy garázsért havonta.Annak az árából 2 évente fényeztettem és lakatoltatom az autómat....... Hátha maradt valamelyik párnába pénz csak elfelejtetted :D :P :P :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Azért azt nem árt tudni egy GSi-ről hogy akármilyen állapotban van,a vétel után legalább 200e ft-nek kell maradnia sebbe.Mégiscsak 15éves autókról beszélünk :huh: Ha valakinek nincs ennyi pénze + ban az ne vegyen ilyen autót,de ez csak az Én véleményem. Ja 16éves mert már 2008van...... Az enyim is 16 éves pedig az kadett :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Az ónos esőhöz mit szolt? Nem tudom,mert nem láttam.Panaszkodni meg nem tudot mivel lemerült az aksija :huh: :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Nem tudom,mert nem láttam.Panaszkodni meg nem tudot mivel lemerült az aksija :lol: :D :D Örültél, hogy van kilincs, nem?:huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 :D :P :P :P nekem is csak(akasztni fáradt el) 250 a lakat-fény aszt' kész passz.......örülök ha jövő tavaszra lesz vmi :huh: :lol: :D jó monjuk ez rajtam kivülálló okokból történt .......de inkább óvatosan vagy hogy Nekem erről az a véleményem,hogy inkább a kasztni legyen jó állapotban mint a motor.....Sokkal drágább a lakatolás,meg fényezés mint egy motorcsere. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 3 hét után beültem a GSi-be....Persze nem indult mert lemerült az aksi :S ....Bebikáztuk,majd mentem vele egy kört....Isten volt,jól megy az 1.8 is,de ez egy álom :lol: :huh: :D :D ismerős :P jó dolog is az :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 A letakarás szerintem sokkal rosszabb :lol: ..Hülye voltam mert 2-3 naponta beindithattam volna.jó lenne egy garázs csak vevő nincs a lakásra :D .Én meg nem fizetek 20e egy garázsért havonta.Annak az árából 2 évente fényeztettem és lakatoltatom az autómat....... Hátha maradt valamelyik párnába pénz csak elfelejtetted :D :P :P :huh: Ne célozgass :D A letakarás tényleg ######ság. Annyira igaz a vízálló ponyva mint a sör nélkül élni tudó alkoholista. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Örültél, hogy van kilincs, nem?:huh: Érdekes hogy az ajtót meg a csomit is kinyitottam,meg a fütés is ment.Indulni viszont nem akart :lol: Remélem az aksit azért nem nyirtam ki ezzel :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Hát nem is úgy gondoltam a garázs dologot, hogy szeptemberben lerakni azt májusban elő...csak arra gondoltam, hogy amíg ez a havas jeges idő van, addig elrejteni valahova... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Ne célozgass :huh: A letakarás tényleg ######ság. Annyira igaz a vízálló ponyva mint a sör nélkül élni tudó alkoholista. Nem célozgatok,de most öszintén nincs igazam? :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Hát nem is úgy gondoltam a garázs dologot, hogy szeptemberben lerakni azt májusban elő...csak arra gondoltam, hogy amíg ez a havas jeges idő van, addig elrejteni valahova... :D én tudok egy garázst csak sajna ott le kell adni a kulcsot-forgalmit :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Hát nem is úgy gondoltam a garázs dologot, hogy szeptemberben lerakni azt májusban elő...csak arra gondoltam, hogy amíg ez a havas jeges idő van, addig elrejteni valahova... :lol: Ha nem kellene fél órát sétálnom egy garázsig még keresnék is....Sajnos a környéken nem nagyon van. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Tényleg nem jók ezek a ponyvák? Mert én is azt terveztem, hogy ha elkészül a Kadi és használaton kívül lesz, akkor kap egy ponyvát... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 én tudok egy garázst csak sajna ott le kell adni a kulcsot-forgalmit :huh: :lol: ha ingyen van akkor jöhet :P :D :D :D Majd kitalálok valami trüköt hogy ne tud beindítani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Adok én...csak az a baj, hogy most még a kispárnát is elköltöttem... :D Vettünk egy Co gépet, hogy legyen mivel heggeszteni a Kadettet... :D :D :P :P Nem tudtunk senkitől kölcsönkérni... :lol: Utána ez eladó lesz? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Nekem erről az a véleményem,hogy inkább a kasztni legyen jó állapotban mint a motor.....Sokkal drágább a lakatolás,meg fényezés mint egy motorcsere. :huh: hát ez most jobb állapotban van mint a sárga volt lakat után de a kereket akkor is alá kell tömöckölni hátulra onnantól meg a lakat fény dobja magát, így is el járna még sztem "pár hétig" de ez van..... Addigra meg Anti-Racce komplett tyuning műhelyt fog nyitni remélem és megoldják nekem :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Ha nem kellene fél órát sétálnom egy garázsig még keresnék is....Sajnos a környéken nem nagyon van. :huh: Kell venni egy garázshoz járnó verdát... :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 ha ingyen van akkor jöhet :P :D :huh: :lol: Majd kitalálok valami trüköt hogy ne tud beindítani. jo akkor találd ki, jo is lesz egy c20ne nyárra, pont elég is neked :D :D :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Tényleg nem jók ezek a ponyvák? Mert én is azt terveztem, hogy ha elkészül a Kadi és használaton kívül lesz, akkor kap egy ponyvát... :huh: Az a gond hogy a pára bent marad....Csabinak is átnedvesedett belül,és szerintem karcolja is az autót.Mondjuk azt nem tudom téged mennyire érdekel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 A karc kevésbé...a rohadástól szeretném megkímélni... :lol: Gondolkoztam zárt tréleren is...de akkor már lassan tényleg meglesz a GSI budget... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts