opel16v Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Az a baj, hogy ha már kifújta a szelepfedéltömítést, akkor bajok vannak. Érdemes megnézni a nívópálcánál, hogy mennyire nyomja kifelé a levegöt. Nem feltétlenül kell, hogy rossz legyen a motor, az is lehet, hogy csak eltömödött valami a kartergáz visszavezetésnél. Ha a nívópálcánál jön a kartertgáz, akkor az alsó kartergázcső bizti nincs eltömődve. max a kartergázkivezető cső ami megy a folytószelephez, de azért akkor sem kéne ennyire durván kinyomnia a szelepfedéltömítést. Szal 99%-ra lehet venni, hogy bezony véres a torka annak a mocinak. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Jajj...már megint olyan negatívak vagytok...egyátlalán nem biztos, hogy az a moci odavan...meg kell nézni, azt pikk pakk kiderül...de leírni nem szabad, ha egyébként a... meg ha annyira nagyon nagyon tuti is, akkor is adott a lehetőség 100e-ért egy másik mocit beledobni, azt kész passz... Nem kell mindjárt elvenni az ember kedvét... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 jobb félni mint megijedni :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 annyira nem olcso hogy mindjárt 100-200ért javítassa :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Nem kell mindentől fosni...szar lehet úgy leélni egy életet, hogy mindig remex, hogy na most mi jön majd... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Nem kell mindentől fosni...szar lehet úgy leélni egy életet, hogy mindig remex, hogy na most mi jön majd... :huh: Zsoltee-nak szerintem nincs olyan pénzmagja mint neked, ezért nagyobb gond lenne neki gondolom a megvétel után (ilyen árban mint ahogy adni akarja a csóka) még 1-200-at rádobni az autóra, mert nem aggódott eléggé a megvételkor... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Nem kell mindentől fosni...szar lehet úgy leélni egy életet, hogy mindig remex, hogy na most mi jön majd... :D csodálom, hogy egy turbos gsi után így vélekedsz! :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Honnan tod ki, hogy áll anyagilag...mert én sem tom, hogy én hogy állok... :huh: Csak épp nem aggódni kell megvételkor, vagy helyett, hanem körültekintően megnézni, felmérni a terepet, átgondolni a lehetőségeket és mérlegelni...ez szerintem sokkal célravezetőbb mint csak aggódni, és csak a rossz lehetőségeket feldobni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 csodálom, hogy egy turbos gsi után így vélekedsz! :huh: :D El is adtam...azóta köszi jól vagyok... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Honnan tod ki, hogy áll anyagilag...mert én sem tom, hogy én hogy állok... :huh: Csak épp nem aggódni kell megvételkor, vagy helyett, hanem körültekintően megnézni, felmérni a terepet, átgondolni a lehetőségeket és mérlegelni...ez szerintem sokkal célravezetőbb mint csak aggódni, és csak a rossz lehetőségeket feldobni... Elment, megnézte, tetszett neki, de tanácsot kér, hogy ne nyuljon mellé. Épp most méri fel a lehetőségeket. :P El is adtam... :lol: marha... :D :P :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Elment, megnézte, tetszett neki, de tanácsot kér, hogy ne nyuljon mellé. Épp most méri fel a lehetőségeket. :huh: Így van. És az a tesztkör vagyis a vége igazán adhat okot aggodalomra szerintem :lol: Ezt próbáljuk itt ecsetelni, meg azt, hogy meg lehet venni, de sokat kell alkudni belőle :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Nem kell mindentől fosni...szar lehet úgy leélni egy életet, hogy mindig remex, hogy na most mi jön majd... :D Erre iszunk legközelebb!!! :lol: Négy kereke legyen, hogy haza lehessen húzni! Nekem elég ennyi! :huh: (igaz a legdrágább került 120-ba) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Elment, megnézte, tetszett neki, de tanácsot kér, hogy ne nyuljon mellé. Épp most méri fel a lehetőségeket. :P Ez így van jól...csak épp nem kell elrettenteni...hibátlan GSI-t nem fog találni ezt mindenki tudja...meg kell találni a legjobb ár érték arányút... marha... :huh: :D :lol: :D ...mééé nem vetted meg... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 ...mééé nem vetted meg... :huh: mér...mér... .................. :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Meee nem vagy marha... :huh: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Meee nem vagy marha... :lol: :D :D lettem volna ha lett volna rá lehetőség :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Akkóóó marha vagy... :huh: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Akkóóó marha vagy... :huh: :lol: :D de te nagyobb mert eladtad :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Azért azt nem árt tudni egy GSi-ről hogy akármilyen állapotban van,a vétel után legalább 200e ft-nek kell maradnia sebbe.Mégiscsak 15éves autókról beszélünk :huh: Ha valakinek nincs ennyi pénze + ban az ne vegyen ilyen autót,de ez csak az Én véleményem. Ja 16éves mert már 2008van...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Nem kell mindentől fosni...szar lehet úgy leélni egy életet, hogy mindig remex, hogy na most mi jön majd... :P jah még ide.. erre szokták mondani hogy A kibicnek semmi se drága.. :huh: :D :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 3 hét után beültem a GSi-be....Persze nem indult mert lemerült az aksi :S ....Bebikáztuk,majd mentem vele egy kört....Isten volt,jól megy az 1.8 is,de ez egy álom :lol: :huh: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 ... legalább 200e ft-nek kell maradnia sebbe... Én a kispárnába varva tartom a pénzt... :huh: :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Én a kispárnába varva tartom a pénzt... :huh: :lol: :D :D Adjál tartalék lakáskulcsot :P :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 3 hét után beültem a GSi-be....Persze nem indult mert lemerült az aksi :S ....Bebikáztuk,majd mentem vele egy kört....Isten volt,jól megy az 1.8 is,de ez egy álom :D :huh: :D :D Le van takarva legalább??? Bizti jobban érezte volna magát egy garázsban...főleg így hogy használva sem volt... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Adjál tartalék lakáskulcsot :D :huh: :lol: C kadett project alatt oda csak vinni tudnál :P :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts