warwolf Elküldve Május20, 2005 Megoszt Elküldve Május20, 2005 IQ sziszeg :?: nekem anno fastrámon akkor kezdte mikor generátorcsapágyak megadták magukat... rendszerint turbósnak nézték :lol: Közben meg tényleg! :wink: Amúgy én is v.mi csapágyra tippelnék elsőre. :!: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május20, 2005 Megoszt Elküldve Május20, 2005 Jók a képek.... :wink: :lol: Bazs! Verdaprojekt??? Véleményem a sárga kombiról kipróbálás után... Szerintem nem megy jól, sőt... :roll: , kifelyezetten meglepett, hogy mennyire nem megy...aztán Isti is megerősített hitemben... :roll: Lehet, hogy csak nagyon el van lustulva... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Május20, 2005 Megoszt Elküldve Május20, 2005 mé nem alszotok még!!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május20, 2005 Megoszt Elküldve Május20, 2005 Mindjárt megkérdezem a főnököm mit szólna hozzá, ha nekiállnék horpasztani... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Goofy Elküldve Május20, 2005 Megoszt Elküldve Május20, 2005 jó reggelt... Elvileg ha lab.szonda lenne akkor sokat kellene fogyasztani a de 10 főlé nem nagyon megy nekem ,pedig utöm rendesen.. Légtömeg mérő remélem nem mert annak az árából átfujatom az autot:)) Ki fogom cserélni a gyertyát aztán kiderül.. mi lesz....de hihetetlen,hogy nem lehet egy kicsit örülni a gsi nek :lol: De láttom nem csak nálam van a sárga lámpás láz:)majd összütünk egy sárga lámpás talit :lol: Laci4 ugyan ez van 3-4 nem nagyon karaft aztán 5 ig tép torpan és utána 8 ig megint tép :roll: Ilyenkor bánom hogy nem autoszerelő sulit végeztem :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szizso Elküldve Május20, 2005 Megoszt Elküldve Május20, 2005 és a mai tipp: a motor hőfok jeladó.. nem mükszik jól mondjuk.. ezért túldúsít.. ettől a lambda meg nem tom mit is mondott a szaki, néha kinai volt.. integrátor, meg babrátor.. stb megbolondúl, kidobja a lambdát) Asszem ezzel fogom kezdeni. veszek valszeg vmelyik nap csergöben egy ilyen jeledót.. (ha nem nagy összeg,mert az olajra a gatyám is ráment) http://laci4.uw.hu/GSI/oil.jpg Laci, nem beszélt a szaki hülyeségeket, csak azt is pontosan tudja, h melyik részegység hogyan müxik :wink: A lényeg, hogyha a motorhőmérséklet jeladód nem jó, az ecu meleg motornál is "azt kapja", hogy hideg a motor, és ezért túldúsít. ez magyarázhatná a magas fogyasztást is. szerintem vagy lambda vagy a hőfok lesz. a gyújtásra utcsóra tippelnék. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május20, 2005 Megoszt Elküldve Május20, 2005 De a túldúsítással szoktak játszani tunyingál is, ellenállással... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május20, 2005 Megoszt Elküldve Május20, 2005 De a túldúsítással szoktak játszani tunyingál is, ellenállással... :roll: pontosan ezt akartam szizso kollegának ish mondani h attól nem lehet fos, mivel pont ezt a jeladót szokták és talán a legegyszerűbb becsapni... Attól csak jobban kellene mennie... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május20, 2005 Megoszt Elküldve Május20, 2005 Már ha műxik, mert pl az enyémet nem lehet átverni... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Május20, 2005 Megoszt Elküldve Május20, 2005 Laci, nem beszélt a szaki hülyeségeket, csak azt is pontosan tudja, h melyik részegység hogyan müxik :wink: A lényeg, hogyha a motorhőmérséklet jeladód nem jó, az ecu meleg motornál is "azt kapja", hogy hideg a motor, és ezért túldúsít. ez magyarázhatná a magas fogyasztást is. szerintem vagy lambda vagy a hőfok lesz. a gyújtásra utcsóra tippelnék. Nem is azt mondtam h hülyeséget! :lol: csak néha nekem volt kinai, de alapjában véve tudtam követni. Nagyon tud a "gyerek". Ö micsoda kicsoda_? vmi fejlesztőmérnök ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Május20, 2005 Megoszt Elküldve Május20, 2005 Már ha műxik, mert pl az enyémet nem lehet átverni... :roll: Höhö... miért is? Szerintem nevezzünk át téged Füstifecskére :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május20, 2005 Megoszt Elküldve Május20, 2005 :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Május20, 2005 Megoszt Elküldve Május20, 2005 IQ oksa. van neked amikor esetleg egész nap ráérsz? vagy legalább egy fél. Mondjuk 7végén,vagy hétfőn esetleg? addigra talán elmúlik ez a hülye esős idő. Goofy én még igy is örülök a verdának, mert még igy is nagyon megy, csak tudni kell igy autózni vele... (indulás gázfröccsel, különben beragad) :twisted: Még igy is csúnyán elpicsáz jópár autót.. csak a fogyi ne lenne ilyen sok :lol: Mondjuk ez a fent torpan egyet szitu volt vkinek emlékeim szerint. Atom, nem soniqnak? és ha jól emlékszem cserélgette is a légtömegmérőket... vagy keverem a szezont a fazonnal? :oops: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Május20, 2005 Megoszt Elküldve Május20, 2005 Höhö... miért is? Szerintem nevezzünk át téged Füstifecskére :lol: Annó az enyém se nagyon szerette. emlékszel? :lol: :? De ha sikerült fordulaton tartani, elég csúnyán ment :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május20, 2005 Megoszt Elküldve Május20, 2005 Kevered... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Május20, 2005 Megoszt Elküldve Május20, 2005 eh.. akkó ki volt? vagy ha két külön dolog, akkor melyik ki volt? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május20, 2005 Megoszt Elküldve Május20, 2005 valszeg a vizhőfojeladóról beszéltek, nekem is elég érdekes értéket mutat állitolag 2-3000 ft-os tétel....a kérdés annyi, hogy én is be tudom e rakni? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május20, 2005 Megoszt Elküldve Május20, 2005 Elbírsz egy kisebb kulccsal akkor talán minden további nélkül... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május20, 2005 Megoszt Elküldve Május20, 2005 Norbi G csinájj má pár képet a vasról :x Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május20, 2005 Megoszt Elküldve Május20, 2005 ...hogy Geri felrakhassa a GSI szexció lapjára... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május20, 2005 Megoszt Elküldve Május20, 2005 Norbi G csinájj má pár képet a vasról :x a 2 napos eső jót tett a fehér szinnek :lol: :lol: :lol: itt vannak a hirdetés képei de veled amugy is beszélni akartam.....neked van helyed szerelni otthon ugye? mert ha igen későbbiekben igénybe venném a lehetőséget meg pár klubtag segítségét :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május20, 2005 Megoszt Elküldve Május20, 2005 ...hogy Geri felrakhassa a GSI szexció lapjára... :wink: nono! ahhoz még meg kell csinálni 1-2 dolgot....de utánna lesz dögivel :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május20, 2005 Megoszt Elküldve Május20, 2005 Így miért is nem kerülhet fel???? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május20, 2005 Megoszt Elküldve Május20, 2005 Így miért is nem kerülhet fel???? :roll: a hirdetés képei azok sztem jók! azok mehetnek fel, nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Május20, 2005 Megoszt Elküldve Május20, 2005 szerintem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts