redline Elküldve November25, 2004 Megoszt Elküldve November25, 2004 Az egy dolog, hogy ilyen felnit tesz fel! De fogott már valaki ilyen felnit kézben kib@szott nehéz! de pont jo mert télen nem kapar el az auto...olyan könnyen :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve November25, 2004 Megoszt Elküldve November25, 2004 Miért te télen csak felnin közlekedsz? Ja nehezebb felni jobb tapadás! Minek oda téliguma. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve November25, 2004 Megoszt Elküldve November25, 2004 Van nekije súúúlya az biztos, de anyag is.. nekem is van.. sajna csak egy... a pótkerék... :oops: 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve November26, 2004 Megoszt Elküldve November26, 2004 Írhattam volna az is, hogy tankpáncélból van! Mos' reggel jöttünk a miskolci útnál gondoltak 1et a pékek és árkon-bokron keresztül bementek a benzinkútra... aki ismeri a helyet el tudja képzelni mit bír a felni. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve November26, 2004 Szerző Megoszt Elküldve November26, 2004 Akinek nincs még leírása az autójáról kezdejen kaparni..... aztec... Laci4... mélykék,....corsa C gsi.... Mert akkor olyan lehetnél a listában mint pl Atommamnó:)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve November26, 2004 Megoszt Elküldve November26, 2004 nem szeretnék olyan lenni :) nekem készül, de még messze avégleges állapot, addig nem akartam publikálni. De akkor ezexerint kénytelen vaok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve November26, 2004 Megoszt Elküldve November26, 2004 Én meg amikor nekifogok, mindig jön vmi .. vagy egy telefon.. vagy vmi "sürgös" elintéznivaló... vagy áramszünet.. ehh.. mostmár aszem kikapcsolom a telefont,és magamrazárom a szobámat....meg a pc-t :shock: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve November27, 2004 Megoszt Elküldve November27, 2004 Nah írtam pár sort.. de.t nézek még hozzá pár képet is, vagy csinálok és megy is a mail... nem volt rövid szülés :) de a történet se.. lehet majd "tördelni" kell :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November29, 2004 Megoszt Elküldve November29, 2004 Corsa C Gsi barátunk kocsijának adatai is felkerülnek hamarosan, meg a talin készült képek is, bár ez még Mélykék kollegától függ, hogy mikor.. Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve November29, 2004 Megoszt Elküldve November29, 2004 http://gsi16v.uw.hu/ kerültek fel uj videok........ remélem nem túl durvák. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November29, 2004 Megoszt Elküldve November29, 2004 Most néztem meg a Pug-osat, hát szépet kapott :wink: Jópofa amikor nitrózik, és elindul, de aztán mégse jön neki össze... Milyen Pug is volt az??? A többit még nézem... Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November29, 2004 Megoszt Elküldve November29, 2004 Azért itt megjegyezném, hogy amikor jönnek mögöttem a srácok, akkor nekik 0 felé közelít az ellenállások a széllel szemben... :wink: Ha a két visszapillantótól megszabadítjuk a gépcsodát akkor az kerek 5 km/h +végsebességet jelent... :roll: .. De jó buli volt... :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November29, 2004 Megoszt Elküldve November29, 2004 A 2. rész már jobban tetszik... :wink: :) Érdemes nézni a kanyart... Ezt utána beszéltük már a srácokkal, hogy ott azért sokat számít az ültetés... :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve November29, 2004 Megoszt Elküldve November29, 2004 Most néztem meg a Pug-osat, hát szépet kapott :wink: Jópofa amikor nitrózik, és elindul, de aztán mégse jön neki össze... Milyen Pug is volt az??? A többit még nézem... Üdv.: Atommanó Az ha az a video amire gondolok, akkor nem nitrozik, hanem én kezdek el fékezni, sztem, és utána meg ö is.... És az a te kedvenc kis "arany pugod" :wink: :) :) (az 1.6, ami régen elkalapált...) mondjuk ennek nem nagyon nyomtam az elején, mert tudtam mire képes, és ez látszik is.... Már ha az a video.. megnézem.. csak lekorlátozott a hülye UPC :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November29, 2004 Megoszt Elküldve November29, 2004 Csak I-nál vert meg, de még ott is a régi alap mocival... TBC-nél soha... :) És abba mióta van Nitró??? Amúgy a srác mintha már 3 hónapja eladta volna... :roll: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve November29, 2004 Megoszt Elküldve November29, 2004 Hmm.. lehet nem is egy videoról van szó.. nah megnézem... meg elég homályos az a pug... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve November29, 2004 Megoszt Elküldve November29, 2004 http://gsi16v.uw.hu/ kerültek fel uj videok........ remélem nem túl durvák. :wink: hangulatosak ezek a videok :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve November29, 2004 Megoszt Elküldve November29, 2004 UltraWeb törölte a regisztrációmat :) :evil: Szemét, hulladék........ Adok én neki............aztán majd leshetnek..............bosszút forraltam ! :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November30, 2004 Megoszt Elküldve November30, 2004 :?: :roll: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November30, 2004 Megoszt Elküldve November30, 2004 Na lassan elkezdtem készülődni a generálra... Vettem 16 db vdiúj hidrotőkét... :) :) :D Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve November30, 2004 Megoszt Elküldve November30, 2004 Na lassan elkezdtem készülődni a generálra... Vettem 16 db vdiúj hidrotőkét... :) :) :D Üdv.: Atommanó mennyire fájt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve November30, 2004 Megoszt Elküldve November30, 2004 miért csúfítják el a GSI-t ezzel a G motorháztetővel?? :) vagy csak nekem nem tetszik.... :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve November30, 2004 Megoszt Elküldve November30, 2004 csak neked nem tccik brother :wink: ha szépen megcsinálják naon szép tud ám lenni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November30, 2004 Megoszt Elküldve November30, 2004 ....csak neked nem tccik brother :wink:.... Nekem sem tetszik :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve November30, 2004 Megoszt Elküldve November30, 2004 Szerintem úgy jó ahogy van ez az GSI a fényről nem is beszélve! Megkérdeztem a standoxnál 180+áfa/kg és 3kg kell egy autóra, ja plusz a munkadíj! Szerintem nem lessz átfújva az autóm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts