Demó Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Na szal úgy van, hogy az xe-jé az jól áll, csak nagyon mélyre húzódik a lapos része...így nem fér el a kormányműtől...az omegáé meg nem áll jól, de mivel lemezből van, így azt már meg lehetne fordítani... Köszi Demó...de mire az felkerül hozzánk, az már késő...nekünk holnap reggel ezt be kell rakni...max megyek Lacihoz Örbotyiba bontózni...van bennt náluk 3 omcsi is c20ne-vel... És a karter, amit vettél? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 És a karter, amit vettél? :huh: Az szintén nem jó...valszeg Rakordé lehet, mert jó lenne, csak pont fordított...mivel az szép krómozott, így azt azért nem vágnám szét...megy vissza ebayre... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Az szintén nem jó...valszeg Rakordé lehet, mert jó lenne, csak pont fordított...mivel az szép krómozott, így azt azért nem vágnám szét...megy vissza ebayre... Akkor van még egy, ami jó lehet, van egy C18NZ karterem, az is passzol az XE-re, hátul van a puklija és lemezböl van. Valamint majdnem új, mert mielött kivettem a motort, azelött max 10e km-el vettem bele újat. :lol: A végén még csak lejösz. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Tom, te meg légyszi mesélj a kevlárkuplungról. :lol: Kell hozzá acéllendkerék, mint a szinterhez? Jól fog? Mennyi volt neked? Ha egyáltalán olyanod van, remélem jól emlékszem... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 bazzz...olyan messsze bizti nem... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 bazzz...olyan messsze bizti nem... :huh: Ha nem kapsz sehol... :D Különben is, max 5e-böl megjárod. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Tom, te meg légyszi mesélj a kevlárkuplungról. :lol: Kell hozzá acéllendkerék, mint a szinterhez? Jól fog? Mennyi volt neked? Ha egyáltalán olyanod van, remélem jól emlékszem... :huh: Ahhoz még nem kell, csak a szinterhez (legalábbis ezt mondták :D ). Eddig jól fogott, összesen 2szer csúszott meg. Viszont asszem elég gyorsan kopik... Nekem 25ért csinálták, de biztos lehet olcsóbban is, csak sürgetett az idő. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Ha nem kapsz sehol... :lol: Különben is, max 5e-böl megjárod. :huh: Jó, de 10 óra oda-vissza...:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Jó, de 10 óra oda-vissza...:huh: :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Jó, de 10 óra oda-vissza...:lol: Ha nem alszik el vezetés közben, 5 óra oda-vissza. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Ha nem alszik el vezetés közben, 5 óra oda-vissza. :huh: nem gsi-vel megy hanem OOOO-val..... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 nem gsi-vel megy hanem OOOO-val..... :P pffff...azt azért számold össze, hogy hányszor verte már el a GSI-det a fostalicska dízel OOOO :huh: :lol: :D ...ahelyett hogy zrikálnál, már rég be kellett volna szórni valami normális mocit abba a szegény GSI-be... :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 pffff...azt azért számold össze, hogy hányszor verte már el a GSI-det a fostalicska dízel OOOO :huh: :lol: :D ...ahelyett hogy zrikálnál, már rég be kellett volna szórni valami normális mocit abba a szegény GSI-be... :D :D :P mikor vithetem az 1,2est? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 meglesem, és reportolok. Köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 mikor vithetem az 1,2est? hiányzik a kraft miiii??? :huh: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Az 1.2 CIH azért jó, mert legalább olyan nehéz, mint az NE, ami benne van és legalább nem megy. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Sziasztok! Ismeri valaki? Vélemény? Thenx Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Na de a nyomaték.. :huh: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Sziasztok! Ismeri valaki? Vélemény? Thenx Hát szerintem nem fogja ismerni senki...lévén szegedi... kicsik a képek, úgyhogy így nehéz bármit is mondani...ugyanakkor 178 LE...erősebb mint a régi verdád volt... :huh: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Sziasztok! Ismeri valaki? Vélemény? Thenx Elég jó elképzelései vannak a kocsi teljesítményéröl, ö is meglepödne ha leméretné. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Sziasztok! Ismeri valaki? Vélemény? Thenx Reggel nekem is küldte a hasznaltauto.hu a linket... Beállítottam egy autóvadászt. :lol: A képek tényleg rohadt kicsik... Szeged meg messze van hogy elmenjek megnézni. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Reggel nekem is küldte a hasznaltauto.hu a linket... Beállítottam egy autóvadászt. :lol: A képek tényleg rohadt kicsik... Szeged meg messze van hogy elmenjek megnézni. :huh: Nekem nem tetszik az a kocsi. A teljesítmény meg magnum tuningos. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Nekem nem tetszik az a kocsi. A teljesítmény meg magnum tuningos. :huh: Egyébiránt nekem sem nagyon... Olyan sötétkékes a szine... Attól meg inkább menekülök. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 mikor vithetem az 1,2est? ohc nem érdekelne inkább igaz fél évig edzette az idő, de bizti nem ártott a karbinak egy kis hó, eső, stb..... Árban megegyezünk :huh: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 ohc nem érdekelne inkább igaz fél évig edzette az idő, de bizti nem ártott a karbinak egy kis hó, eső, stb..... Árban megegyezünk :huh: :lol: :D ááá nem jo.... nekem jo állapotú kell amit később lehet tunyingolni! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts