kavics Elküldve Január12, 2008 Megoszt Elküldve Január12, 2008 Na main nap majdnem tök jó lett. A Balázska kocsijában ABSt szerettünk volna. Jeladók oké megvannak kocka ugye be volt kötve de nem találtuk a vezetékeket. Calling Balázska. A hátsó kerékhez a vezetékek a hátsó ülés alatt, az elsőé meg a biztosítéktábla mögött az utastérben elvágva. Diny azt mondta kéne lenni egy computernek is amire rámegy a cuccos de azt nem találtunk sehol. Viszont gyanus hogy a két első kerékhez összesen 5 vezeték volt. Lehet az menne az ABS computerre? De akkor hol vannak az első kerék kábelei és miért lett levágva a computer csati. Balu azt mondta ennek a computere az ABSben van, de Diny meg azt hogy az nem lehet. Szóval nem értem. Ki mit tud ezzel kapcsolatban mondani? Az ABS típusa Bosh 0265208011. Ja és mi az a nagy csati akkor ha nem az megy a computerre? kétféle bosch abs van (legalábbis a vectrákban) az egyik a régebbi, aminek a vezetőoldali küszöbnél van az elektronikája, a másik hibrid - már rajta van az absen az elektronika. ami régi és a polcon volt annak a cikksz: 256201019. az újabbnak nappal tudom megnézni a cikkszámát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január12, 2008 Megoszt Elküldve Január12, 2008 Demó! Ezt láttad már? Igaz lenne ez? Ja, ez igaz. De vezethetelen lehet a gép. Nem csak az erö miatt, hanem mert teljesen használhatatlan a nyomatéktartománya. Na meg láttam pár képet a futómüvéröl és nem igazán tudom elképzelni, hogy az tartós lenne. Annál szerintem még a gyári is jobb lehet... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Január12, 2008 Megoszt Elküldve Január12, 2008 kétféle bosch abs van (legalábbis a vectrákban) az egyik a régebbi, aminek a vezetőoldali küszöbnél van az elektronikája, a másik hibrid - már rajta van az absen az elektronika. ami régi és a polcon volt annak a cikksz: 256201019. az újabbnak nappal tudom megnézni a cikkszámát. Akkor ez valószínű benne van? Viszont akkor mér 5 vezeték van a 2 első kerékhez? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január12, 2008 Megoszt Elküldve Január12, 2008 Akkor ez valószínű benne van? Viszont akkor mér 5 vezeték van a 2 első kerékhez? Következő mi lesz ? Klíma ? :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Január12, 2008 Megoszt Elküldve Január12, 2008 Következő mi lesz ? Klíma ? :huh: :lol: Régebben goldoltam rá már de az soo helyet foglal, fáj töle mindenem és annyit nem ér. A fűthető ülés az meglesz egyszer, meg most ráizgultam még kipörgésgátlóra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január12, 2008 Megoszt Elküldve Január12, 2008 Régebben goldoltam rá már de az soo helyet foglal, fáj töle mindenem és annyit nem ér. A fűthető ülés az meglesz egyszer, meg most ráizgultam még kipörgésgátlóra. az kell is egy erőgépbe :huh: az ülésfűtés nem nagy dolgo ha jól tudom Uhuhu is rakott a kadettjébe anno Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január12, 2008 Megoszt Elküldve Január12, 2008 az kell is egy erőgépbe :huh: az ülésfűtés nem nagy dolgo ha jól tudom Uhuhu is rakott a kadettjébe anno Hát nem érted ? Széttépik a lőerők azt a kocsit :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január12, 2008 Megoszt Elküldve Január12, 2008 az kell is egy erőgépbe :huh: az ülésfűtés nem nagy dolgo ha jól tudom Uhuhu is rakott a kadettjébe anno Lesz abba még c20xe,viszont akkor meg pont hogy idegesíteni fogja :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január12, 2008 Megoszt Elküldve Január12, 2008 Lesz abba még c20xe,viszont akkor meg pont hogy idegesíteni fogja :huh: akkor mindenképp kell az a kipörgésgátló :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január12, 2008 Megoszt Elküldve Január12, 2008 Nekem is ez jutott eszembe. Szinte biztos hogy nagy a kartergáz, ami azt jelenti, hogy a motor nincs toppon. Ez mit jelent hogy nincs a toppon? Állítólag most lett teljesen felújítva az egész... Mi lehet ilyenkor rossz benne? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január12, 2008 Megoszt Elküldve Január12, 2008 Ez mit jelent hogy nincs a toppon? Állítólag most lett teljesen felújítva az egész... Mi lehet ilyenkor rossz benne? :huh: mi is volt felújítva? Fúrva, köszörülve, vagy csak gyűrűzve? előbbi esetén igen szomorú dolog lenne, utóbbi esetén simán elképzelhető, mert az csak amolyan kenjük be sárral. :lol: Járó mocinál nívópálca ki, és skubi, mennyire fúj. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január12, 2008 Megoszt Elküldve Január12, 2008 Ez mit jelent hogy nincs a toppon? Állítólag most lett teljesen felújítva az egész... Mi lehet ilyenkor rossz benne? :huh: Azt vedd figyelembe, hogy el felújítás sikerülhet rosszul is. Spriccelés azért erős. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január12, 2008 Megoszt Elküldve Január12, 2008 mi is volt felújítva? Fúrva, köszörülve, vagy csak gyűrűzve? előbbi esetén igen szomorú dolog lenne, utóbbi esetén simán elképzelhető, mert az csak amolyan kenjük be sárral. :huh: Járó mocinál nívópálca ki, és skubi, mennyire fúj. :lol: Új fényezés,fékbetétek,olajak,szűrők,vezérlés. Ennyit tudok, meg annyit hogy a hengerfejet elvitte nyomáspróbára... Ennyit mondott. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január12, 2008 Megoszt Elküldve Január12, 2008 Azt vedd figyelembe, hogy el felújítás sikerülhet rosszul is. Spriccelés azért erős. Most ne azt hidjétek hogy 5m-re a kocsi elé köpte az olajat, csak az 1cm-en ahol kijött a tömítés jött az olaj, pont a leömlőre... Tetszett ez az autó, ha aktuális lesz a dolog meg is fogom mégegyszer nézni. De akkor tartósabb tesztnek vetjük alá, hogy kiderüljön mi is a pálya... Ha azon átmegy akkor talán megveszem, lehet addig találok jobb ajánlatot is. Élménynek viszont nem volt rossz, addig amíg nem füstölt. Rossz volt azért ilyet látni. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január12, 2008 Megoszt Elküldve Január12, 2008 Most ne azt hidjétek hogy 5m-re a kocsi elé köpte az olajat, csak az 1cm-en ahol kijött a tömítés jött az olaj, pont a leömlőre... Tetszett ez az autó, ha aktuális lesz a dolog meg is fogom mégegyszer nézni. De akkor tartósabb tesztnek vetjük alá, hogy kiderüljön mi is a pálya... Ha azon átmegy akkor talán megveszem, lehet addig találok jobb ajánlatot is. Élménynek viszont nem volt rossz, addig amíg nem füstölt. Rossz volt azért ilyet látni. :lol: De akkor is ráfolyt a leömlőre, nem kell magyarázni milyen ez, rendszeres jeleggel előfordul, hogy nem rakom vissza az olajbetöltősapkát normálisan :huh: Szerintem "szerencsés" vagy, hogy pont egy ilyen példányra akadtál. Ettől függetlenül én egyedül nem mernék autót venni. ui: 1 tuti : a piros nem túl nyerő szín Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január12, 2008 Megoszt Elküldve Január12, 2008 De akkor is ráfolyt a leömlőre, nem kell magyarázni milyen ez, rendszeres jeleggel előfordul, hogy nem rakom vissza az olajbetöltősapkát normálisan :huh: Szerintem "szerencsés" vagy, hogy pont egy ilyen példányra akadtál. Ettől függetlenül én egyedül nem mernék autót venni. ui: 1 tuti : a piros nem túl nyerő szín Nem megmagyarázni akartam, minek is tenném, hiszen az autó nem az enyém még, hanem a gazdájáé, mért védeném? Hogyérted hogy pont egy ilyen példányra akadtam? :lol: Nekem a piros bejön... Főleg amióta linkeltem azt a szép piros GSI-t az Optikai tuning topicba. :D :D Amúgy gondolkodtam már rajta hogyha tényleg aktuális lesz a dolog, akkor hívok valami szakértőt is magammal. Valaki olyat aki régebben Opeles mint Én és ért is hozzá. Én mint laikus nem sokat konyítok ( egyenlőre ) hozzá. Hmm, megjelent a klubtagásom, pedig még nem is kaptam sms-t. Remélem nem rossz számlaszámra küldtem... Bár CTRL + C-t meg a CTRL + V-t nem lehet elrontani... Legalábbis remélem. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január12, 2008 Megoszt Elküldve Január12, 2008 Ez mit jelent hogy nincs a toppon? Állítólag most lett teljesen felújítva az egész... Mi lehet ilyenkor rossz benne? :huh: Ahogy én kivettem, francokat volt az felújítva. :lol: Az eddigi leírás alapján igencsak szar állapotban van az a motor. Szóval csak óvatosan az ilyenekkel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január12, 2008 Megoszt Elküldve Január12, 2008 Ahogy én kivettem, francokat volt az felújítva. :D Az eddigi leírás alapján igencsak szar állapotban van az a motor. Szóval csak óvatosan az ilyenekkel. Aham, tehát mélykék is finoman lebeszélni akart róla. :lol: Kicsit nehéz a felfogásom... Bocsi. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január12, 2008 Megoszt Elküldve Január12, 2008 Aham, tehát mélykék is finoman lebeszélni akart róla. :lol: Kicsit nehéz a felfogásom... Bocsi. :huh: Nem feltétlen akarunk róla lebeszélni, hiszen ha más baja nem sok van, és a motor miatt sikerül rendesen lealkudni, akár még meg is érheti valóban felújítani azt a motort megvétel után :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január12, 2008 Megoszt Elküldve Január12, 2008 Nem feltétlen akarunk róla lebeszélni, hiszen ha más baja nem sok van, és a motor miatt sikerül rendesen lealkudni, akár még meg is érheti valóban felújítani azt a motort megvétel után :lol: Szerintem ha aktuális lesz a dolog, megkérek valaki Opelszakit hogy jöjjön el velem és egy pár autót nézzünk meg. Az lesz a legtisztább. Mondjuk egy motorgenerál nem olcsó mulatság, főleg egy ilyen 16szelepes szörnynél nem? Mondjuk egyszer ígyis-úgyis be fog következni, csak a fateromtól félek, erre az autóra is mondta hogy sapkaszr meg minek kellett megvenni... Pedig ezen csak a kasztni volt oda... Bár én pénzem azt csinálok amit akarok, de szeretem okosan elkölteni. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január12, 2008 Megoszt Elküldve Január12, 2008 olyan 250-et mindenképpen érdemes számolni a generálra, de lehet hogy picivel több is lenne, mire kész lenne :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 olyan 250-et mindenképpen érdemes számolni a generálra, de lehet hogy picivel több is lenne, mire kész lenne :D Aham, tehát akkor minimum 150et kéne lealkudnom ebből a kocsiból hogy éppenhogy megérje a vásárlás. Ha tényleg szar a motor... :lol: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Aham, tehát akkor minimum 150et kéne lealkudnom ebből a kocsiból hogy éppenhogy megérje a vásárlás. Ha tényleg szar a motor... :lol: :huh: Tekintve a többi hibát is, igen, min 150-et kéne alkudni, az már talán reális ár lenne érte. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 az ülésfűtés nem nagy dolgo ha jól tudom Uhuhu is rakott a kadettjébe anno Én voltam. És nem anno hanem 3 hónapja. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Én voltam. És nem anno hanem 3 hónapja. :huh: Azóta én is bekötöttem és isteni jó! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts