J0hnny Elküldve Január11, 2008 Megoszt Elküldve Január11, 2008 sokat segített a Co,dara volt,hogy nem lesz... No ABS,No dara! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január11, 2008 Megoszt Elküldve Január11, 2008 West Fót's Customs :huh: :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Január11, 2008 Megoszt Elküldve Január11, 2008 West Fót's Customs :D :D :D :P azaz :lol: pont most akartam én is beírni.... :huh:,hogy megalakultunk! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január11, 2008 Megoszt Elküldve Január11, 2008 azaz :lol: pont most akartam én is beírni.... :huh:,hogy megalakultunk! :D Mennyié pimpeltek? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január11, 2008 Megoszt Elküldve Január11, 2008 Most még olcsón...ha kész a Kadi akkor már drágán... :huh: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január11, 2008 Megoszt Elküldve Január11, 2008 Most még olcsón...ha kész a Kadi akkor már drágán... :D :D :D Téged ki kérdezett? :huh: Én nem "segédkávéfözőnek" dumálok,hanem a mesterhez! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január11, 2008 Megoszt Elküldve Január11, 2008 Ezek után a Dezsőből max szappantartót vállalunk... :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január11, 2008 Megoszt Elküldve Január11, 2008 Ezek után a Dezsőből max szappantartót vállalunk... :D :P Hátt miljen marketingduma ez? :D Azt kell mondani, hogy übermegabrutálturbósverda lesz belőle! :huh: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Január11, 2008 Megoszt Elküldve Január11, 2008 egyenlőre piában mérjük az árakat :huh: 1pötty-1 feles, 2pötty egy sör, 3 pötty még egy feles.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január11, 2008 Megoszt Elküldve Január11, 2008 Hátt miljen marketingduma ez? :P Azt kell mondani, hogy übermegabrutálturbósverda lesz belőle! :huh: :lol: :D Persze...azok után, hogy lecsicskázott??? Soha...mi ezen már túl vagyunk...Ferrarit sem vehet bárki...a Ferrari választja ki a leendő vevőit... :D :D :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január11, 2008 Megoszt Elküldve Január11, 2008 Ezek után a Dezsőből max szappantartót vállalunk... :lol: :D Ráb@szol,mert a szappantartó ultra könnyű és majd a nagydüzel lenyomja a rozsdaboglyát! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január11, 2008 Megoszt Elküldve Január11, 2008 Persze...azok után, hogy lecsicskázott??? Figyeld má,hogy mellreszívta!!! :huh: Ércsed má a viccet haversrác! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január11, 2008 Megoszt Elküldve Január11, 2008 Ha nem érteném már halott lennél... :huh: :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január11, 2008 Megoszt Elküldve Január11, 2008 Ha nem érteném már halott lennél... :D :D :D :P Asztalalattfetrengősszmájlee! :huh: Majd szóljál mikor kezdjek el remegni! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Január11, 2008 Megoszt Elküldve Január11, 2008 egyenlőre piában mérjük az árakat :lol: 1pötty-1 feles, 2pötty egy sör, 3 pötty még egy feles.... mivel,nagylelkűek vagyunk,és munka közben nem tudunk alkoholt fogyasztani,mert az a profizmusunk rovására menne,és szeretünk támogatni,a felgyülemlett szeszesitalok egy részét felajánljuk egy árvaháznak! :D :huh: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január11, 2008 Megoszt Elküldve Január11, 2008 Mivel haver vagy nem kell félned...nyugodtan aludhatsz... :huh: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január11, 2008 Megoszt Elküldve Január11, 2008 a felgyülemlett szeszesitalok egy részét felajánljuk egy árvaháznak! :lol: :huh: :P ...egy nagyon kis részét... :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Január11, 2008 Megoszt Elküldve Január11, 2008 Mivel haver vagy nem kell félned...nyugodtan aludhatsz... :D :D :D Anti is qurva jól kezd bánni a flexxxxxxel,úgyhogy vigyáznék :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január11, 2008 Megoszt Elküldve Január11, 2008 Persze...azok után, hogy lecsicskázott??? Soha...mi ezen már túl vagyunk...Ferrarit sem vehet bárki...a Ferrari választja ki a leendő vevőit... :lol: :D :D :D Ferrarit is csinyáztok?? :huh: Raceee!Azonnal vedd el tőle a Flexett!!! :P :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január11, 2008 Megoszt Elküldve Január11, 2008 Még a májkrémet is egy nyisszantásra kinyitom... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január11, 2008 Megoszt Elküldve Január11, 2008 Anti is qurva jól kezd bánni a flexxxxxxel,úgyhogy vigyáznék :huh: :lol: Amíg el nem flexeli a vezetéket,és agyon nem bassza az áram....én inkább emiatt vigyáznék vele :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január11, 2008 Megoszt Elküldve Január11, 2008 Ma amúgy kajak eszembe jutott a Taréknál a fúrós sztori...de hát a profizmus ugye...aki utánamcsinálja, blitzen én fizetek neki minden piát... :huh: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Január11, 2008 Megoszt Elküldve Január11, 2008 Még a májkrémet is egy nyisszantásra kinyitom... :D Mondom,hogy tanulsz! :huh: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Január11, 2008 Megoszt Elküldve Január11, 2008 Ferrarit is csinyáztok?? :huh: Raceee!Azonnal vedd el tőle a Flexett!!! :lol: :D :D próbáltam ma is,de magáhozgyorskötegelőzte :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január11, 2008 Megoszt Elküldve Január11, 2008 Flex,a fótiak jedi kardja! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts