Atommanó Elküldve Január10, 2008 Megoszt Elküldve Január10, 2008 már mindent értek. elfáradtál, és most lihegsz a nyoszolyádon, oszt nem mersz kiállni ellenünk :huh: Ááááá ismersz, hogy én nem szoktam feladni...viszont Dettke úgy összecsuklott a fotelban, mint egy 30 éves Ifa a havas Mátrán lefele jövet... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január10, 2008 Megoszt Elküldve Január10, 2008 Ez most komoly? :huh: bab@szna... :lol: :D :D A GSI volt ennyi... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Január10, 2008 Megoszt Elküldve Január10, 2008 bab@szna... :lol: :D :D A GSI volt ennyi... :D van annak aki elnem issza.. :P :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Január10, 2008 Megoszt Elküldve Január10, 2008 mindíg akkor tünnek el az emberek mikor megjövök ennek okva van :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január10, 2008 Megoszt Elküldve Január10, 2008 Hát egy mindenesetre...mindig akkor jössz mikor pont eltűnnek az emberek... :huh: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Január10, 2008 Megoszt Elküldve Január10, 2008 Hát egy mindenesetre...mindig akkor jössz mikor pont eltűnnek az emberek... :huh: :lol: :D nézőpont kérdése Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január10, 2008 Megoszt Elküldve Január10, 2008 nézőpont kérdése Na ittmaradok veled, nehogy féjjjjé má egyedül... :lol: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Január10, 2008 Megoszt Elküldve Január10, 2008 Na ittmaradok veled, nehogy féjjjjé má egyedül... :D :D nem kell ugy is mekk nemsoká csodálni az új lámpám :lol: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január10, 2008 Megoszt Elküldve Január10, 2008 Na szép... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Január10, 2008 Megoszt Elküldve Január10, 2008 /me büszke magára :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január10, 2008 Megoszt Elküldve Január10, 2008 beszerelted mááá? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Január10, 2008 Megoszt Elküldve Január10, 2008 beszerelted mááá? :huh: előbb eladom ami benne van.. 1 20sé :lol: :D :D :D :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január10, 2008 Megoszt Elküldve Január10, 2008 előbb eladom ami benne van.. 1 20sé :huh: :lol: :D :D :D :P Mééé annyiééé szerelik be??? :P : Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Január10, 2008 Megoszt Elküldve Január10, 2008 :huh: :lol: :D Mééé annyiééé szerelik be??? :D : neeeeemmm annyié adom el ami benne van.. :D beszerelni meg majd beszerelem én vagy a szomszéd Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Január10, 2008 Megoszt Elküldve Január10, 2008 Diny holnap híjjalak még a cumó miatt? Vagy ha nagyon nem arra jársz megprobálom elküldeni az árúbeszerzőnket, vagy elmegyek én a XXIIbe cégtől visszafele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Január10, 2008 Megoszt Elküldve Január10, 2008 na hy! jó volt a mai nap is,végre haladtunk rendesen,képeket megint nem tudok feltölteni :lol: annyi lenne Antiboy,hogy izé,a hernádtomi omw-n kéne talizni,mert a Corsával jövök,szeretném azt a qurva nagy rohadást kicsit megpöttyölni az ajtón,mert már kiesik rajta a csajom e.persze,ha lesz Céó amit nagyon remélek,mert nagyon kellene a haladáshoz...akkor reggel n9? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Január10, 2008 Megoszt Elküldve Január10, 2008 Lehetetlen megunni,legalábbis nekem nem megy! :D :D :P Párszor eszembe jut miközben csináljuk a C-t :lol: :huh: :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január10, 2008 Megoszt Elküldve Január10, 2008 oksi, remélem lesz holnapra Co...akkor negyed 9 ÖMV Hernád Street... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Január10, 2008 Megoszt Elküldve Január10, 2008 oksi, remélem lesz holnapra Co...akkor negyed 9 ÖMV Hernád Street... :lol: oks! húúúú bazz én is nagyon.....ha nem akkor bennünk lesz a kuki rendesen....majd dobok egy imát! :D :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január10, 2008 Megoszt Elküldve Január10, 2008 http://web.interware.hu/sonique/anti/20080110151S.JPG Mi az az iszonyat ronda folt a jobb torony tővénél? :lol: Valaki flexelje már körbe egy picit azt a varratot! :D Losival mi is szereltünk,végre 99%-ig kész Dezső! :D A köcsög drifter bmw-sek meg nyalják meg a balacskóm! :huh: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
xaba Elküldve Január11, 2008 Megoszt Elküldve Január11, 2008 Párszor eszembe jut miközben csináljuk a C-t :lol: :huh: :P :D ""Nem megyunk, b*zmeg, mert kitört az a kib*szott kerék, és különben is, elegem van, hogy még mindig tiszta lakk a körmöm, meg a tököm is ragasztós lett, ez a rohadt alufólia meg nem jön le..."" :D :D :P Ez kééész,majd bepisáltam.. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január11, 2008 Megoszt Elküldve Január11, 2008 Csütörtök este 9kor netezni Lurdy helyett ejnyeeee. Lacee, nálam az olajad, nem fizettem ki mer Gabi nem engedte. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január11, 2008 Megoszt Elküldve Január11, 2008 Lacee, nálam az olajad, nem fizettem ki mer Gabi nem engedte. Majd legközelebb ha találkozunk... :lol: Addig se maradjon olaj nélkül az a rosszsorsú verda :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Január11, 2008 Megoszt Elküldve Január11, 2008 en specko eligerkeztem asszonynak tegnap mert OSCAR volt rtlklubon... es mar egy hete le lettem foglalva :lol: elotte meg a kutyust vittuk allat dokihoz... Koszonom Gabi es Albi! Rossz sorsu mi? :D igyekszem valtoztatni a dolgon csak ez lassan megy... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január11, 2008 Megoszt Elküldve Január11, 2008 en specko eligerkeztem asszonynak tegnap mert OSCAR volt rtlklubon... es mar egy hete le lettem foglalva :huh: Tedd fel a tévéteket vaterára egy forintért tuti elviszik. Csak a baj van vele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts