Stefan Elküldve Január10, 2008 Megoszt Elküldve Január10, 2008 Ippeg gyűjtögetek némely anyagot a 2007-es racsingos klipünkhöz, olyan jó kis felvételeket találok :D Nosztalgia, de jó is lenne már ilyen ragyogó napsütésben ilyen franya tájon terelgetni a gépet: http://www.opel16v.hu/video/bk1.wmv Mondjuk az ilyen hibákat szívesen kihagynám (eeprom ki volt lazulva az ECU foglalatban, és eléggé bizonytalan volt a motor működése, mint az a kanyarból kijövet hallatszik is): http://www.opel16v.hu/video/bk2.wmv És végre ez az 1-es - 2-es mizéria is megoldódik, ha Lacinak sikerül a hosszú 1-est a váltóba varázsolni: :huh: http://www.opel16v.hu/video/bk4.wmv Téli sóvárgás... de megértelek :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január10, 2008 Megoszt Elküldve Január10, 2008 Téli sóvárgás... de megértelek :huh: Én is magam :lol: Hétvégén már teljes gőzzel megy a versenyautó reparálás, mert máris el vagyunk vele késve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január10, 2008 Megoszt Elküldve Január10, 2008 mert ha összerakja akkor tuti, hogy nagyot bukuk rajta, igy most még nem késő szétszedni és eladni.. :D :lol: Nem értem, hogy miért kellene szétszednie 3 :huh: Valami gond van az autóval így összeépítve ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január10, 2008 Megoszt Elküldve Január10, 2008 Nem értem, hogy miért kellene szétszednie 3 :huh: mert szeret rombolni :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január10, 2008 Megoszt Elküldve Január10, 2008 Én is magam :lol: Hétvégén már teljes gőzzel megy a versenyautó reparálás, mert máris el vagyunk vele késve. Hétvégén szerintem én is az újdonsült "versenyautót" fogom reparálni, de már amióta elérem a pedálokat el vagyok késve :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január10, 2008 Megoszt Elküldve Január10, 2008 Mert ezzel a kombóval ennyiért soha nem fogja eladni.Mindenkinek tetszik az átépített autó, de megvenni senki nem meri, a Gelko álltal említett dolgok miatt. Lehet, hogy nem eladásra építi? :huh: Te arra építetted, hogy eladod? Ugye, hogy nem! Azért építetted, hogy bohóckodj vele! :lol: És sok átalakított autót eladnak (persze áron alul de ez más kérdés) mert mindíg van valaki aki megveszi és tovább bohóckodik vele :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január10, 2008 Megoszt Elküldve Január10, 2008 Szerintem Wolfi a C20XE B corsás hirdetésre akart reagálni. Nem a kadett C videóra. Ha meg mégsem, akkor én sem értem. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január10, 2008 Megoszt Elküldve Január10, 2008 Szerintem Wolfi a C20XE B corsás hirdetésre akart reagálni. Nem a kadett C videóra. Ha meg mégsem, akkor én sem értem. :huh: Lanti elvileg azt linkelte be.......sztem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január10, 2008 Megoszt Elküldve Január10, 2008 Lanti elvileg azt linkelte be.......sztem. Csak te Anti (nem Lanti) hozzászólását idézted. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január10, 2008 Megoszt Elküldve Január10, 2008 manta ... Mi ez a ... kéremszépen? Nyelvtanilag így helytelen. Helyesen: Manta! Esetleg Manta! De semmiképpen sem Manta... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január10, 2008 Megoszt Elküldve Január10, 2008 Mi ez a ... kéremszépen? Nyelvtanilag így helytelen. Helyesen: Manta! Esetleg Manta! De semmiképpen sem Manta... :huh: Mióta ért a nyelvtanhoz egy Mantás? :D :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január10, 2008 Megoszt Elküldve Január10, 2008 Mióta ért a nyelvtanhoz egy Mantás? :D :D :huh: Ez a poén nagyon üt! :lol: Egyébként meg: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Január10, 2008 Megoszt Elküldve Január10, 2008 Mellnezest kivanok :lol: Nem allt szandekomban degradalni , nekem is szivem csucske a Manta :huh: foleg az ilyen korai kasztni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január10, 2008 Megoszt Elküldve Január10, 2008 Mell van nézve! :huh: Ui.: Nem komolyan venni ám! :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január10, 2008 Megoszt Elküldve Január10, 2008 Hengerfejes? Meghajtottad? :D Nem hemgerfejes :D .....Első próbléma az volt hogy elszállt a porlasztó(vagy akárhogy hívják...benyásnál injector :D )emiatt a motorolaj tele lett gázolajjal + a cooler a kipuf.....Ákosék kicserélték persze gariba...Jó volt talán 1.5 hónapig....A próbléma most is ugyanaz csak ha jól rémlik akkor most kábelköteget is kell cserélni...Azért lett szétszedve,mert ez a második alkalom hogy gázolajos lett a motorolaj és gondolom megnézik hogy nem károsdott a motor.....De legalább megvan miért fogyasztott a 2.0 turbós dizel moci 13Litert :huh: garanciális a javítás gondolom...nem kötözködtek h szét lett hajtva az autó ? Teljesen garis még 0km vették a szüleim.Kifogtak egy rossz darabot :lol: bár mindekni lebeszélte róla őket erröl a kocsiról,de nem hallgattak rá..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január10, 2008 Megoszt Elküldve Január10, 2008 Csak te Anti (nem Lanti) hozzászólását idézted. :huh: Hátt.....ez gáz! :lol: Amúgy az Anti féle C Kadet pofás! :D Pont úgy sivít benne az XE, mint Demóéban. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január10, 2008 Megoszt Elküldve Január10, 2008 ... Amúgy az Anti féle C Kadet pofás! :D Pont úgy sivít benne az XE, mint Demóéban. :lol: Már ki sem mered rakni a szívemcsücske :huh: emotikont, mert mindíg megtalálunk :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január10, 2008 Megoszt Elküldve Január10, 2008 Már ki sem mered rakni a szívemcsücske :lol: emotikont, mert mindíg megtalálunk :D :huh: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január10, 2008 Megoszt Elküldve Január10, 2008 Gabi ma este hozol nekem fekete aranyat Lurdyba? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január10, 2008 Megoszt Elküldve Január10, 2008 Bár már pár napja volt téma,de:nem ér bele, ketté vágja......még jó h lakatolás elött vagyunk(jóval) :huh: :lol: :D 9x16 et25 bocs, telóval készült...... Tehát eladó a kerék? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január10, 2008 Megoszt Elküldve Január10, 2008 Gabi ma este hozol nekem fekete aranyat Lurdyba? jaja :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január10, 2008 Megoszt Elküldve Január10, 2008 Tehát eladó a kerék? milyenkerék ez és mennyibekerül? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Január10, 2008 Megoszt Elküldve Január10, 2008 milyenkerék ez és mennyibekerül? :huh: Ez Sárga Zoli cappuchino kadettjának a cipője. Ahogy én ismerem nemsoká úgyis eladó lesz ez is, max 1 nyár. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január10, 2008 Megoszt Elküldve Január10, 2008 Ez Sárga Zoli cappuchino kadettjának a cipője. Ahogy én ismerem nemsoká úgyis eladó lesz ez is, max 1 nyár. Ha jól vagyok értesülve,elöbb lyukat kell rá fúrni hogy fel tudja rakni :huh: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január10, 2008 Megoszt Elküldve Január10, 2008 Ez Sárga Zoli cappuchino kadettjának a cipője. Ahogy én ismerem nemsoká úgyis eladó lesz ez is, max 1 nyár. Biztos kinézett már magának valami még brutálabbat :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts