mélykék76 Elküldve Január8, 2008 Megoszt Elküldve Január8, 2008 ez sajnos így van meg a pénzt is sajnálom :lol: Úgyis széttépik a kutyák nem ? :huh: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január8, 2008 Megoszt Elküldve Január8, 2008 Úgyis széttépik a kutyák nem ? :huh: :D azt a kutyát likvidálta a karosszériás az eset után...meg oda nem is megyek többet sztem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január8, 2008 Megoszt Elküldve Január8, 2008 azt a kutyát likvidálta a karosszériás az eset után...meg oda nem is megyek többet sztem :huh: Mennyi az ülés amúgy ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január8, 2008 Megoszt Elküldve Január8, 2008 Mennyi az ülés amúgy ? 45 alku nélkül mert az újrahúzás volt annyi a srácnak...mondta h a sajátjába csináltatta csak közben eladta a kocsit...így volt nem így volt nem tudom..egyébként nem rossz az ár... Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Január8, 2008 Megoszt Elküldve Január8, 2008 Az első az ott fog szétrohadni, már régóta ott áll. Hiába fiatal valami nagyon nem lehet kerek vele. Ez nekem is feltűnt, miért nem megy el ilyen fiatalon.. :huh: Valószínű, azért ha odakerül a sor, megfogom nézni! Persze ha meglesz még. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január8, 2008 Megoszt Elküldve Január8, 2008 Ez nekem is feltűnt, miért nem megy el ilyen fiatalon.. :huh: Valószínű, azért ha odakerül a sor, megfogom nézni! Persze ha meglesz még. Persze-persze meg kell lesni. Inkább csak azt akartam jelezni, hogy már egy ide fent van :lol: Aztán lehet pöpec is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január8, 2008 Megoszt Elküldve Január8, 2008 Hát, az elsö a kormány alapján már közelít a 300e km-hez szerintem. Mondjuk láttam már XE-t 300e km fölött, erös volt a motor, nem csattogtak a tökék (!!) és nem volt gátszakadásos a KS 700-as fej... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január8, 2008 Megoszt Elküldve Január8, 2008 ... de itt van vhol a GsiCsabi-nál, ha nagy a gáz visszaveszem :huh: De én meg nem adom ám vissza, mert nekem nagyon is jóóóó... :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január8, 2008 Megoszt Elküldve Január8, 2008 De én meg nem adom ám vissza, mert nekem nagyon is jóóóó... :D :huh: A gyári felniket azért eladhatod alóla olcsóért! :D Mondjuk nekem. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január8, 2008 Megoszt Elküldve Január8, 2008 A gyári felniket azért eladhatod alóla olcsóért! :lol: Mondjuk nekem. :huh: Nem adom... :D ma irígy vagyok :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Január8, 2008 Megoszt Elküldve Január8, 2008 Sziasztok, tudom, hogy ez egy gsi topic, de azért megkérdem: nincs valakinek fehér A vectrához menetirány szerinti bal hátsó ajtaja? Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Január8, 2008 Megoszt Elküldve Január8, 2008 Na majd jön remélem nemsoká Racce, aztán tesz fel némi képet erről arról... :D Orsinál van a kártyaolvasó,úgyhogy majd holnap....egyfolytában jár az agyam bazzeg :lol: :D jó kis nap volt,de holnap indul a moci :D ...na jó,el is teszem magam holnapra,hátha nekem kell megint felakasztanom a motorkiszedő kampóját.... :P :P holnap 8 :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Január8, 2008 Megoszt Elküldve Január8, 2008 Nekem személy szerint egy V2000, illetve Vectra Turbó legalább annyira tetszik, mint egy GSI. :lol: Mondom ezt a GSI Topicban. :D Mondjuk lassan már nem is lesz GSI-s itt. :huh: Na van itt azért még GSI-s még ha nem is 100%-ban az. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január8, 2008 Megoszt Elküldve Január8, 2008 Na van itt azért még GSI-s még ha nem is 100%-ban az. :lol: Lett benne még +2 henger......Meg némi ménes! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Január8, 2008 Megoszt Elküldve Január8, 2008 Lett benne még +2 henger......Meg némi ménes! :lol: csak azért hogy elszívja a turbósok elől a levegőt :huh: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január8, 2008 Megoszt Elküldve Január8, 2008 Sziasztok, tudom, hogy ez egy gsi topic, de azért megkérdem: nincs valakinek fehér A vectrához menetirány szerinti bal hátsó ajtaja? Köszi talán ide érdemesebb lenne beírni : http://www.opelforum.hu/index.php?showtopi...80&start=80 Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január8, 2008 Megoszt Elküldve Január8, 2008 Lett benne még +2 henger......Meg némi ménes! :huh: A francokat,azzal csak a klímát hajtja! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Január9, 2008 Megoszt Elküldve Január9, 2008 hehe Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Január9, 2008 Megoszt Elküldve Január9, 2008 no? und ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január9, 2008 Megoszt Elküldve Január9, 2008 http://designercars.se/biler/Opel-model-667.jpg no? Hűűűűű de hülyén néz ki a szárny meg a kipuff :huh: A kerék tetszik, de illett volna valami szebb és nagyobb féket préselni mögé (pláne ha cserélve van 5 csavarosra a futómű) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Január9, 2008 Megoszt Elküldve Január9, 2008 egyedi :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Január9, 2008 Megoszt Elküldve Január9, 2008 remelem meg nem lattatok ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január9, 2008 Megoszt Elküldve Január9, 2008 remelem meg nem lattatok ... http://img225.imageshack.us/img225/2545/kjnjbhnjbjpg6pj7.jpg Jó dolog is az a Photoshop... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január9, 2008 Megoszt Elküldve Január9, 2008 http://img518.imageshack.us/img518/4047/54609sy.jpg und ... Ez miez???? Va erről még képed? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Január9, 2008 Megoszt Elküldve Január9, 2008 http://www.forum-auto.com/automobiles-myth...t377957-140.htm sajna csak ezek... http://www.franco-blitz.net/forums//index....;f=35&t=190 manta ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts