Tom Elküldve Január7, 2008 Megoszt Elküldve Január7, 2008 És lepisálod a szélvédőjét ha ráfagy az ónoseső a Vácin. Hát ez alap. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január7, 2008 Megoszt Elküldve Január7, 2008 nem ertem akkor en nagyon szerencses voltam ma reggel, 5 percig vakartam az ablakokrol a jeget ma reggel addig melegedett is a motor... sot fujta a levegot a szelvedore es ott hamarabb is jott le a jeg... igaz ma a g astraval jottem de a gsin is hasonlo jeg volt tekintve hogy egymas mogott parkolt a 2 auto ... Valószínű neked azért van könnyebb dolgod, mert itt Börsön alapból 5 fokkal hidegebb szokott lenni mint bent a nagy büdös városban, meg aztán a hegyről jön le a hideg párás levegő, aminek köszönhetően 1cm jégréteg volt a teljes autón. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Január7, 2008 Megoszt Elküldve Január7, 2008 akkor korcsolyázni lehetett a tetején? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Január7, 2008 Megoszt Elküldve Január7, 2008 francnak mesz a hegyre Gabi :huh: 2 auto Albi? ... Muter nem akarta bevallalni a csuszkalast szoval a G-vel jottem ma, tekintve hogy a GSi rakoncatlankodik s nem szerettem volna ma gyalogolni pl. fotrol :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január7, 2008 Megoszt Elküldve Január7, 2008 Coupe, te is feldobhatnád egy kis dizájnal a sárgát :huh: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január7, 2008 Megoszt Elküldve Január7, 2008 Coupe, te is feldobhatnád egy kis dizájnal a sárgát :D :D :P http://i2.ebayimg.com/02/i/000/cf/be/bd08_3.JPG Már gondoltam rá :P :huh: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Január7, 2008 Megoszt Elküldve Január7, 2008 meg az az öklömnyi hely hatul amivel keskenyebbez a felni :huh: most lehet igazan latni mennyivel van kihuzva hatul Hely az nekem is lett bőven :lol: ja és ez megy az olajteknőbe remélem jó lesz Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január7, 2008 Megoszt Elküldve Január7, 2008 S8 vámkezelés nélkül... :huh: Dúúúúúúl a meló mi ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január7, 2008 Megoszt Elküldve Január7, 2008 Ha minden jól megy, akkor holnap folytatódik a már 1 hónapja abbahagyott C kadett projekt...1 bibi van...át kéne juttatni a műhelybe az autót...ez kb 150 m-t jelent...viszont jég, domb minden adott...kézifék is műxik... :lol: Na remélem a lakatosnak nem kell újracsinálni az elejét... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Január7, 2008 Megoszt Elküldve Január7, 2008 Ha minden jól megy, akkor holnap folytatódik a már 1 hónapja abbahagyott C kadett projekt...1 bibi van...át kéne juttatni a műhelybe az autót...ez kb 150 m-t jelent...viszont jég, domb minden adott...kézifék is műxik... :D Na remélem a lakatosnak nem kell újracsinálni az elejét... :lol: Mennnnnyyek segíteni? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január7, 2008 Megoszt Elküldve Január7, 2008 ...ha ráérsz szívesen veszem...gyere...Reggel 8 ÖMV kút? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Január7, 2008 Megoszt Elküldve Január7, 2008 Oksa,ott leszek :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január7, 2008 Megoszt Elküldve Január7, 2008 Rendicsek és köccceeraccce... :D Kint maradsz végig, kb 4-ig,mert akkor mehetünk 1ótóval vagy különkocsizóóó? :huh: Nagyonöltözzfel... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Január7, 2008 Megoszt Elküldve Január7, 2008 Rendicsek és köccceeraccce... :D Kint maradsz végig, kb 4-ig,mert akkor mehetünk 1ótóval vagy különkocsizóóó? :huh: Nagyonöltözzfel... :lol: :D rímkirály :D maradok persze,jah veszek fel valamit :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január7, 2008 Megoszt Elküldve Január7, 2008 Nagyonöltözzfel... :huh: Vigyél páleszt magaddal Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Január7, 2008 Megoszt Elküldve Január7, 2008 Én ráönteném. GSi, bírja az... én inkább a a jégre öntöttem a vizet(forrót), szélvédőre max belülről lett volna esélyem de inkább kihagytam, így jég is eltünt szélvédő is megmaradt :huh: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Január7, 2008 Megoszt Elküldve Január7, 2008 Vigyél páleszt magaddal gondoltam rá :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január7, 2008 Megoszt Elküldve Január7, 2008 :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Január7, 2008 Megoszt Elküldve Január7, 2008 jelen :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Január7, 2008 Megoszt Elküldve Január7, 2008 :huh: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január7, 2008 Megoszt Elküldve Január7, 2008 jelen :huh: Na itt a bőbeszédű Kiskecsó is... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január7, 2008 Megoszt Elküldve Január7, 2008 én inkább a a jégre öntöttem a vizet(forrót), szélvédőre max belülről lett volna esélyem de inkább kihagytam, így jég is eltünt szélvédő is megmaradt :huh: :lol: :D Sárgabácsi...Te meg miért nem változtatsz már nevet...drappra???? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Január7, 2008 Megoszt Elküldve Január7, 2008 Na itt a bőbeszédű Kiskecsó is... :lol: benéztem már mizu mert unom magam :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Január7, 2008 Megoszt Elküldve Január7, 2008 Sárgabácsi...Te meg miért nem változtatsz már nevet...drappra???? :lol: :D Kapucsínógsizoli :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chaba Elküldve Január7, 2008 Megoszt Elküldve Január7, 2008 Dugók mellett olvasom mindenhol de nem tudom a jelentősségét, ezért némi felvilágosítást kérnék. megtudja nekem valaki mondani h mit is jelent ez az info: (8.8-9.0:1 mm comp) vagy akár (Kompression 8,5:1) ?? egyáltalán mit jelent ez a kompresszió érték és Teljesítmény függvényében mi a jobb, ha ez az érték magasabb vagy alacsonyabb? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts