mélykék76 Elküldve Január3, 2008 Megoszt Elküldve Január3, 2008 Laciiii megint valami neverending sztorit ír. Vajh mi lesz az ? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Január3, 2008 Megoszt Elküldve Január3, 2008 Jobaratom huzta meg o hozza viszem a gsi-t szinte mindig ha valamit csinalni cserelni kell... nem hiszem hogy nagyon meghuzta volna sem szandekosan sem veletlenul hisz ezeket huzogatja nap mint nap ... no majd meglatjuk ha lesz hozza bicskank :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január3, 2008 Megoszt Elküldve Január3, 2008 Kösz Albert :huh: Mindig jó vagy nálam 1 sörre :lol: :D Írtam rá valamit de inkább kitöröltem post előtt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Január3, 2008 Megoszt Elküldve Január3, 2008 Ha ram celzol akko semmi hulyeseg most asszem :huh: csak hivott az ugyved kozben ... es itt hagytam a gepet a forummal egyutt ... Laciiii megint valami neverending sztorit ír. Vajh mi lesz az ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január3, 2008 Megoszt Elküldve Január3, 2008 Írtam rá valamit de inkább kitöröltem post előtt :lol: Bázzz, hát olvasd el mire vésett Gabi és csak utánna írjál magas labdákat meg ne dobáld :D Na mutassa csak a barátnéját :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január3, 2008 Megoszt Elküldve Január3, 2008 Ha ram celzol akko semmi hulyeseg most asszem :huh: csak hivott az ugyved kozben ... es itt hagytam a gepet a forummal egyutt ... Óóóóó csak aztéáttam, hogy vésel és vésel és vésel és.... :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január3, 2008 Megoszt Elküldve Január3, 2008 Bázzz, hát olvasd el mire vésett Gabi és csak utánna írjál magas labdákat meg ne dobáld :lol: Na mutassa csak a barátnéját :huh: Harmadszorra olvasom el de még mindig nem értem. Inkább majd egyszer bemutatom :D najó egy kép de csak neked más ne kattintson :D - na ez a magaslabda hogy melyik az a kettő közül a képen haha Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Január3, 2008 Megoszt Elküldve Január3, 2008 ja van ugy otthon is hogy egy fel soros hozzaszolast is kepes vagyok 30 percig irni :lol: asszony "imad" is erte hogy csak bambulom mindig a forumot :huh: Óóóóó csak aztéáttam, hogy vésel és vésel és vésel és.... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január3, 2008 Megoszt Elküldve Január3, 2008 Harmadszorra olvasom el de még mindig nem értem. Inkább majd egyszer bemutatom :D najó egy kép de csak neked más ne kattintson :D - na ez a magaslabda hogy melyik az a kettő közül a képen haha Akkor most lehet, hogy csak behúztalak a csőbe ? :huh: :D Figyi Albert, Ez a kép azon lakás fürdőszobájában készült, ahova mindig hívsz pókerezni ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január3, 2008 Megoszt Elküldve Január3, 2008 Na mentem Lurdyba. Előtte IMO alvázmosással aztán be a méj'garázsba és ott hagyom a kocsit. Lesz egy kis dolgom a Fradipályával szemben 8 körül előtt talizunk lent a méjgarázsban azzal aki jön! Csöcs Ez a kép azon lakás fürdőszobájában készült, ahova mindig hívsz pókerezni ? :huh: Nem, kb 20.000 km-el arréb :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január3, 2008 Megoszt Elküldve Január3, 2008 nem pont az az előnye a gumilábtörlőnek a szövettel szemben h nem ázik át és védi a kárpitot ? :huh: nekem gumi van bent iszonyat ronda de legalább azon áll a jég és nem a kárpiton :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január3, 2008 Megoszt Elküldve Január3, 2008 Hát skacok...ez nem volt semmi... Adott az alábbi hírdetés... kb 5-6 éves téligumi...5000éééé...erre felhív a csávó, hogy neki Mercire kéne, és hogy ebben van e ilyen defektjelző... :D :D Hát majd leestem a székrőőő...Mondom akkó: - "Legyen???" - "Miért van benne???" - "Hát rakunk bele, de akkor nem ennyi az ára...úgy 50.000" :huh: - "Akkó köszönöm nem kell" Paff lecsapta... :P ird át légyszi h 3 van :D ilyen van a pótkeréken is amit adtál és nekem nem kell.... defektjelzőnek meg bele kellett volna ragasztani vmi kábelt egy kis dobozzal :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január3, 2008 Megoszt Elküldve Január3, 2008 Mindig jó vagy nálam 1 sörre :huh: :lol: Hűűűvazzz, télleg kezdek megijedni :D Még jó hogy kecskeméten nem ejtettem el a koleszban a szappant :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január3, 2008 Megoszt Elküldve Január3, 2008 És még jól is néz ki és még okos is és jó fej is. Én is ilyet keresek már sok-sok éve, de valahogy mindenki fennakad a rostán :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január3, 2008 Megoszt Elküldve Január3, 2008 Azt mondták már Gabi, hogy nem csak keresni kéne, hanem találni is? :huh: Na meg nem elijeszteni őket a táncolással. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január3, 2008 Megoszt Elküldve Január3, 2008 ...És még jól is néz ki és még okos is és jó fej is... ...és még mindíg mögötted áll a vadászpuskával, hogy mit írsz róla... :lol: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január3, 2008 Megoszt Elküldve Január3, 2008 Azt mondták már Gabi, hogy nem csak keresni kéne, hanem találni is? :huh: Na meg nem elijeszteni őket a táncolással. :lol: Fejlődőképes vagyok, szal ígérem tanulok a botlásokból :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január3, 2008 Megoszt Elküldve Január3, 2008 Fejlődőképes vagyok, szal ígérem tanulok a botlásokból :huh: :lol: Csak ne a csajok előtt botladozz! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január3, 2008 Megoszt Elküldve Január3, 2008 Csak ne a csajok előtt botladozz! :lol: Nem szokásom. Teljesen magabiztos vagyok :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január3, 2008 Megoszt Elküldve Január3, 2008 Hűűűvazzz, télleg kezdek megijedni :D Még jó hogy kecskeméten nem ejtettem el a koleszban a szappant :lol: Egyszer kaptál egy üveg Millert, de akkor is rosszul gazdálkodtál vele :D :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január3, 2008 Megoszt Elküldve Január3, 2008 Nem szokásom. Teljesen magabiztos vagyok :lol: Maga ? Biztos ? :huh: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Január3, 2008 Megoszt Elküldve Január3, 2008 Hogy őszinte legyek... Mondjuk eléggé fázok a hitelektől... És még jól is néz ki és még okos is és jó fej is. Hát te se vagy már a régi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január3, 2008 Megoszt Elküldve Január3, 2008 Egyszer kaptál egy üveg Millert, de akkor is rosszul gazdálkodtál vele :lol: :huh: Általános iskola első osztály, matematika tananyag: az a miller nem egy volt, hanem 3 :D És persze már körítésnek ment a többihez, csak aztán bebizonyosodott a vészes inkompatibilitás, ezért felborult az üzemi egyensúlyom :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január3, 2008 Megoszt Elküldve Január3, 2008 Általános iskola első osztály, matematika tananyag: az a miller nem egy volt, hanem 3 :lol: És persze már körítésnek ment a többihez, csak aztán bebizonyosodott a vészes inkompatibilitás, ezért felborult az üzemi egyensúlyom :D Kitől kaptál 3 Millert ? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január3, 2008 Megoszt Elküldve Január3, 2008 Kitől kaptál 3 Millert ? :huh: miután tőled kaptam egyet, azt ittam az iccaka hátralevő részében, mert nagyon finom volt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts