Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

hemi

Recommended Posts

Harmadszorra olvasom el de még mindig nem értem.

Inkább majd egyszer bemutatom :D najó egy kép de csak neked más ne kattintson :D - na ez a magaslabda hogy melyik az a kettő közül a képen haha

Akkor most lehet, hogy csak behúztalak a csőbe ? :huh: :D

Figyi Albert,

Ez a kép azon lakás fürdőszobájában készült, ahova mindig hívsz pókerezni ? :lol:

Megosztás:

Na mentem Lurdyba. Előtte IMO alvázmosással aztán be a méj'garázsba és ott hagyom a kocsit. Lesz egy kis dolgom a Fradipályával szemben 8 körül előtt talizunk lent a méjgarázsban azzal aki jön!

Csöcs

Ez a kép azon lakás fürdőszobájában készült, ahova mindig hívsz pókerezni ? :huh:

Nem, kb 20.000 km-el arréb :lol:

Megosztás:

Hát skacok...ez nem volt semmi...

Adott az alábbi hírdetés...

kb 5-6 éves téligumi...5000éééé...erre felhív a csávó, hogy neki Mercire kéne, és hogy ebben van e ilyen defektjelző... :D :D Hát majd leestem a székrőőő...Mondom akkó:

- "Legyen???"

- "Miért van benne???"

- "Hát rakunk bele, de akkor nem ennyi az ára...úgy 50.000" :huh:

- "Akkó köszönöm nem kell" Paff lecsapta... :P

ird át légyszi h 3 van :D ilyen van a pótkeréken is amit adtál és nekem nem kell....

defektjelzőnek meg bele kellett volna ragasztani vmi kábelt egy kis dobozzal :lol:

Megosztás:

Egyszer kaptál egy üveg Millert, de akkor is rosszul gazdálkodtál vele :lol: :huh:

Általános iskola első osztály, matematika tananyag: az a miller nem egy volt, hanem 3 :D

És persze már körítésnek ment a többihez, csak aztán bebizonyosodott a vészes inkompatibilitás,

ezért felborult az üzemi egyensúlyom :D

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.