Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

hemi

Recommended Posts

de elado :huh: viheted a felnieidert cserebe :lol:

igazabol vagy magas aron adnam csak el mar vagy pedig amit tavaly is probaltam hogy nem penzert hanem "alkatreszekert" lehetne cserelni bar ha marciusig egyenesbe jovok akkor lehet egy DIS-es Cossis motorra tudom cserelni ... de ez meg messze van ...

a karvajlingon van kep az alurol is :D

De a tied alu vagy alu hatású?

A bőr nem eladó belőle? :D

Megosztás:

Valaki esetleg tud kihozni gyertyakulcsot este ? :huh:

Valami tokoset mert egy gyertyakulcs mar bele tort a mult heten... a gyertya ep maradt csak epp nem mozdult meg...

Ezzel vigyázni kell, mert a menet is könnyen jön ilyenkor... nekem is omiban az egyik ilyen volt

amikor megvettem, KG egy tíz perces szambával igazgatta oda-vissza szinte fokonként, mire

roncsolásmentesen kijött (ergo megmentette a hengerfejem). Utána kapott bronzzsírt, és azóta

semmi gond vele, nemrég cseréltük a gyertyát megint, könnyen jött :lol:

Megosztás:

Futó(Gabi)mű. Lóg rajta minden mint tehénen a klottgatya. 40ezret egy új autó se bír el BP-en. Orsim Mazdája is húz jobbra mint az állat pedig abban össz van 45000.

Szilentek? Meredék költségvetés lesz, főleg ha tornyoknál is kell mindent cserélni.

Megosztás:

oksidoksi, bar olyan 3-4 hete neztuk meg legutobb akkor kijott viszonylag konnyen es nem is volt berozsdalva sehol semmi ...

szoval nem ertem mert nem jott ki elsore hat majd este meglessuk max hengerfej nelkul megyek haza :huh:

Befele könnyen ment? Lehet hogy csak nagyon meghúzta valaki, viszont az sem használ neki :lol:

Megosztás:

Hát először csak nézzük meg, mondja el hogy szerinte mi hol merre meddig.

Szerintem csak tűzoltásra leszek hajlandó.

Inkább gyűjtögess kicsit, aztán csináld meg kompletten, persze csak ha meg akarod tartani

még 1-2 évig az autót... akkor mindenképpen érdemes beleölni azt az 50-80 ezret :huh:

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.