Stefan Elküldve Január3, 2008 Megoszt Elküldve Január3, 2008 Csak nehogy leess róla, amikor döntesz a kanyarban! :lol: http://mobilkalandpark.dnt.hu/images2/repuloszonyeg.jpg Nem fog. A centrifugális erő kiegyenlíti. Az más kérdés, hogy a szemeit az öléből kell összeszedni... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Január3, 2008 Megoszt Elküldve Január3, 2008 de elado :huh: viheted a felnieidert cserebe :lol: igazabol vagy magas aron adnam csak el mar vagy pedig amit tavaly is probaltam hogy nem penzert hanem "alkatreszekert" lehetne cserelni bar ha marciusig egyenesbe jovok akkor lehet egy DIS-es Cossis motorra tudom cserelni ... de ez meg messze van ... a karvajlingon van kep az alurol is :D De a tied alu vagy alu hatású? A bőr nem eladó belőle? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január3, 2008 Megoszt Elküldve Január3, 2008 Gabi este tudnál hozni nekem egy kanna 10W40-et? Most csak duopackban van... :lol: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Január3, 2008 Megoszt Elküldve Január3, 2008 haller :huh: itt vok :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január3, 2008 Megoszt Elküldve Január3, 2008 Most csak duopackban van... :D :huh: Kétszer 6700-ért megvéve :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Január3, 2008 Megoszt Elküldve Január3, 2008 Most csak duopackban van... :lol: :huh: http://i78.photobucket.com/albums/j118/Rus...car-washing.jpg Hát erre nem találok szavakat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január3, 2008 Megoszt Elküldve Január3, 2008 Bejelentkeztem holnap délelőttre Patyihoz :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Január3, 2008 Megoszt Elküldve Január3, 2008 Valaki esetleg tud kihozni gyertyakulcsot este ? :huh: Valami tokoset mert egy gyertyakulcs mar bele tort a mult heten... a gyertya ep maradt csak epp nem mozdult meg... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január3, 2008 Megoszt Elküldve Január3, 2008 Bejelentkeztem holnap délelőttre Patyihoz :huh: Milyen műtét lesz? :D Nekem is fel kéne már hívni a váltóm miatt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január3, 2008 Megoszt Elküldve Január3, 2008 Valaki esetleg tud kihozni gyertyakulcsot este ? :huh: Valami tokoset mert egy gyertyakulcs mar bele tort a mult heten... a gyertya ep maradt csak epp nem mozdult meg... Ezzel vigyázni kell, mert a menet is könnyen jön ilyenkor... nekem is omiban az egyik ilyen volt amikor megvettem, KG egy tíz perces szambával igazgatta oda-vissza szinte fokonként, mire roncsolásmentesen kijött (ergo megmentette a hengerfejem). Utána kapott bronzzsírt, és azóta semmi gond vele, nemrég cseréltük a gyertyát megint, könnyen jött :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január3, 2008 Megoszt Elküldve Január3, 2008 Milyen műtét lesz? :lol: Nekem is fel kéne már hívni a váltóm miatt :huh: Futó(Gabi)mű. Lóg rajta minden mint tehénen a klottgatya. 40ezret egy új autó se bír el BP-en. Orsim Mazdája is húz jobbra mint az állat pedig abban össz van 45000. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Január3, 2008 Megoszt Elküldve Január3, 2008 oksidoksi, bar olyan 3-4 hete neztuk meg legutobb akkor kijott viszonylag konnyen es nem is volt berozsdalva sehol semmi ... szoval nem ertem mert nem jott ki elsore hat majd este meglessuk max hengerfej nelkul megyek haza :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január3, 2008 Megoszt Elküldve Január3, 2008 Futó(Gabi)mű. Lóg rajta minden mint tehénen a klottgatya. 40ezret egy új autó se bír el BP-en. Orsim Mazdája is húz jobbra mint az állat pedig abban össz van 45000. Szilentek? Meredék költségvetés lesz, főleg ha tornyoknál is kell mindent cserélni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január3, 2008 Megoszt Elküldve Január3, 2008 oksidoksi, bar olyan 3-4 hete neztuk meg legutobb akkor kijott viszonylag konnyen es nem is volt berozsdalva sehol semmi ... szoval nem ertem mert nem jott ki elsore hat majd este meglessuk max hengerfej nelkul megyek haza :huh: Befele könnyen ment? Lehet hogy csak nagyon meghúzta valaki, viszont az sem használ neki :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Január3, 2008 Megoszt Elküldve Január3, 2008 Szilentek? Meredék költségvetés lesz, főleg ha tornyoknál is kell mindent cserélni. Ugyanmár Albertnél számít az? Teli van, most meg hogy állandó nője van aki nyomtatja a manit így aztán meg pláne mend1 már. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január3, 2008 Megoszt Elküldve Január3, 2008 Szilentek? Meredék költségvetés lesz, főleg ha tornyoknál is kell mindent cserélni. Hát először csak nézzük meg, mondja el hogy szerinte mi hol merre meddig. Szerintem csak tűzoltásra leszek hajlandó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január3, 2008 Megoszt Elküldve Január3, 2008 Hát először csak nézzük meg, mondja el hogy szerinte mi hol merre meddig. Szerintem csak tűzoltásra leszek hajlandó. Inkább gyűjtögess kicsit, aztán csináld meg kompletten, persze csak ha meg akarod tartani még 1-2 évig az autót... akkor mindenképpen érdemes beleölni azt az 50-80 ezret :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január3, 2008 Megoszt Elküldve Január3, 2008 Ugyanmár Albertnél számít az? Teli van, most meg hogy állandó nője van aki nyomtatja a manit így aztán meg pláne mend1 már. :huh: Köszi kabbe :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január3, 2008 Megoszt Elküldve Január3, 2008 ...persze csak ha meg akarod tartani még 1-2 évig az autót... akkor mindenképpen érdemes beleölni azt az 50-80 ezret :huh: Na ezaz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január3, 2008 Megoszt Elküldve Január3, 2008 Na ezaz... Miben gondolkodsz? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január3, 2008 Megoszt Elküldve Január3, 2008 Teli van, most meg hogy állandó nője van aki nyomtatja a manit.... Ilyen nőt én is de szeretnék... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január3, 2008 Megoszt Elküldve Január3, 2008 Két irigy kutya :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január3, 2008 Megoszt Elküldve Január3, 2008 Két irigy kutya :lol: :D Ne mondd hogy téged nem érdekelnének az ilyen nők... ne ijesztgess :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január3, 2008 Megoszt Elküldve Január3, 2008 Miben gondolkodsz? :lol: Hogy őszinte legyek... Mondjuk eléggé fázok a hitelektől... Ne mondd hogy téged nem érdekelnének az ilyen nők... ne ijesztgess :huh: És még jól is néz ki és még okos is és jó fej is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január3, 2008 Megoszt Elküldve Január3, 2008 ....És még jól is néz ki és még okos is és jó fej is.... Kösz Albert :huh: Mindig jó vagy nálam 1 sörre :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts