Pehi Csabi Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 Na tanulsz már látom :huh: Legközelebb :lol: Na mivan vége a pókernak? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 Azért ez az ár nemkicsit vicc....... Ennyiért lassan működőképes, magyar verdát kapni............ Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 Lacee! Meleg motornál leállítás után 5 perccel érdemes megnézni, addigra már lecsöpög a vezérműházból is az olaj. Tudok adni csütörtökön metát, literes vagy kannás kell? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 Azért ez az ár nemkicsit vicc....... Ennyiért lassan működőképes, magyar verdát kapni............ Akkor ezek szerint az 1.4 meg 1.6-osokat már ingyen adják???? Mondjuk ennek a mentségére szolgál, hogy 1.8-as... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 Redi! Te hol voltál este??? Eltévedtél odaúton??? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 Redi! Te hol voltál este??? Eltévedtél odaúton??? :D A kúthoz kimentem, van vagy 5 szemtanum :lol: Aztán huztam haza meg meg vagyok fázva mint az állat és össze akarom kapni magam szilveszterre :D (illetve már holnap este kezdődik :huh: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 Mar csak jovore kapok olajat? :lol: Lityosnak elegnek kell lennie, megkoszonnem, amugy sem tudom mikor jartam mar kinn utoljara lurdinal... :huh: Lacee! Meleg motornál leállítás után 5 perccel érdemes megnézni, addigra már lecsöpög a vezérműházból is az olaj. Tudok adni csütörtökön metát, literes vagy kannás kell? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 Akkor ezek szerint az 1.4 meg 1.6-osokat már ingyen adják???? Mondjuk ennek a mentségére szolgál, hogy 1.8-as... :lol: De ez külföldi........ :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 vivaro vpc :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 esett hav :D olyan ~2cm :D de ettöl már elig tudtam közlekedni a 225/35 ös nyari gumikkal viszont nagy élvezet volt az obi parkoloban :huh: életveszély ilyen gumikkal ..:lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 ....viszont nagy élvezet volt az obi parkoloban :D.... Mén évvégi kiárusítás van facsemetékből ? :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 Mén évvégi kiárusítás van facsemetékből ? :huh: :lol: azt nem irtam hogy csokorra szedtem öket .. de ugytudom neked ebben nagyobb tapasztalatod van :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 azt nem irtam hogy csokorra szedtem öket .. de ugytudom neked ebben nagyobb tapasztalatod van :huh: Csemetefákat én csak hajtogatom max :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 Itt a róna strasszére gondósz? még érdemes kinéznem? :D mer uncsizik itt a nép nálunk... esett hav :D olyan ~2cm :D de ettöl már elig tudtam közlekedni a 225/35 ös nyari gumikkal viszont nagy élvezet volt az obi parkoloban :huh: életveszély ilyen gumikkal ..:lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 Itt a róna strasszére gondósz? még érdemes kinéznem? :D mer uncsizik itt a nép nálunk... igen ottan voltam és akkor még elég sok hav volt nem hiszem eltünt volna -4fokban :lol: aztan kocsit is mostam ... meg is fagytam .... de egész jo az az Uj OMV kut a sarkon .. szép lett a kocsim :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 Ilyen szép? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 Egy ültetés,19-es görgők és MV6 moci turóval aztán had szaladjon! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 tisztára csajozós buliverda. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 Nagyon tecc! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 Gabi! a faráról nincs kép? meg oldalról. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 Gabi! a faráról nincs kép? meg oldalról. :lol: A csajokról? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 A csajokról? :huh: Lehet arról is. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 Ilyen szép? :huh: enyém azért ennél szebb :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 Gabi! a faráról nincs kép? meg oldalról. :D Tegezhetsz nyugodtan :lol: És inkább a faromról nem rakok képet :huh: ez még a díszléc felrakása előtti állapot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 enyém azért ennél szebb :huh: kiegyezünk egy döntetlenben? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts