Tom Elküldve December28, 2007 Megoszt Elküldve December28, 2007 Tartalék motor, tartalék osztomű, tartalék váltó ? :huh: :lol: :D A motort leszámítva megvettem volna az egészet egyben, igen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve December28, 2007 Megoszt Elküldve December28, 2007 A motort leszámítva megvettem volna az egészet egyben, igen. nah mer mivan a többivel???? mióta "lefokoztak userré :huh: :lol: :D" azóta nem tok semmiről nah jó elötte sem igazán de télleg mivan, melik osztómű lesz, a gyári vagy a rettenet drága külföldiából???? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December28, 2007 Megoszt Elküldve December28, 2007 ...."lefokoztak userré :huh: :lol: :D".... Érthetőbben pls. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve December28, 2007 Megoszt Elküldve December28, 2007 Érthetőbben pls. :D már nem vagyok klubtag ezáltal sok topicba nem tudok betekintgetni :huh: :lol: :D BOCS :P rövidített szárú konis hátsó futómű alá beraktam a leendő felnikét gumival, és szépen rá is ült a sárvédőívre úgy h a rugó még nem is ült össze :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December28, 2007 Megoszt Elküldve December28, 2007 már nem vagyok klubtag ezáltal sok topicba nem tudok betekintgetni :huh: :lol: :D BOCS :P rövidített szárú konis hátsó futómű alá beraktam a leendő felnikét gumival, és szépen rá is ült a sárvédőívre úgy h a rugó még nem is ült össze :D Egyrészt ez a te döntésed volt. Másrészt Tom nem hiszem, hogy a kult-színház-muzsikában mesélt volna kocsija jelenlegi állapotáról :D Harmadrészt ha többet olvasnád a fórumot, akkor tudnád a kérdésedre a választ :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December28, 2007 Megoszt Elküldve December28, 2007 ejha 5 kiló és még alkudni is lehet, pedig állítólag most van felújítva a motor? :huh: Vajon mi lehet az a pár "rossz" alkatrész? :lol: Ja, és ahogy látom a fél gsidevils árulja az autóját.....mi lehet velük, coupe nem tudsz valamit? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December28, 2007 Megoszt Elküldve December28, 2007 Ja, és ahogy látom a fél gsidevils árulja az autóját.....mi lehet velük, coupe nem tudsz valamit? :D :D Tudom,de nem árulom el :P :D :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December28, 2007 Megoszt Elküldve December28, 2007 Tudom,de nem árulom el :D :D :huh: :lol: Subaru klub lesz belőle? Vagy ahogy Lacee mondta: jóárasítják a tányéros GSi-ket is? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December28, 2007 Megoszt Elküldve December28, 2007 Subaru klub lesz belőle? apropó szarvajlingon valahol olvastam, hogy Csoki meg csíklámpás subarut (gt-t) akar :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December28, 2007 Megoszt Elküldve December28, 2007 ejha 5 kiló és még alkudni is lehet, pedig állítólag most van felújítva a motor? :huh: Vajon mi lehet az a pár "rossz" alkatrész? :lol: Ja, és ahogy látom a fél gsidevils árulja az autóját.....mi lehet velük, coupe nem tudsz valamit? :P :D Akkor mehet fel a tiéd is 400000ért, mert még klíma sincs benne :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December28, 2007 Megoszt Elküldve December28, 2007 Akkor mehet fel a tiéd is 400000ért, mert még klíma sincs benne :huh: :lol: Mennyi? Annyiért kell a dízel GSi! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December28, 2007 Megoszt Elküldve December28, 2007 apropó szarvajlingon valahol olvastam, hogy Csoki meg csíklámpás subarut (gt-t) akar :huh: Mégiscsak az a legszebb!(szerintem) No meg szegény Colin McRae(R.I.P.) azzal nyert anno vb-t! Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December28, 2007 Megoszt Elküldve December28, 2007 Mennyi? Annyiért kell a dízel GSi! :huh: Már benzines úgyhogy lehet 500e az irányára :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December28, 2007 Megoszt Elküldve December28, 2007 Akkor mehet fel a tiéd is 400000ért, mert még klíma sincs benne :lol: :D Aztán meg lecsapnál rá ugye mert tudod, hogy jó vétel lenne :huh: Nem hagyom, hogy az autómból IceTea-s flakonszállító legyen :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December28, 2007 Megoszt Elküldve December28, 2007 no de most tényleg... miért van "sok" gsi a használtautón? jó a kérdés. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December28, 2007 Megoszt Elküldve December28, 2007 Nem hagyom, hogy az autómból IceTea-s flakonszállító legyen :D :lol: Ne haragudj Norbi,de azért Pistát így megsérteni! És a malbis dobozok,metró újságok?Hmm? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December28, 2007 Megoszt Elküldve December28, 2007 Ne haragudj Norbi,de azért Pistát így megsérteni! És a malbis dobozok,metró újságok?Hmm? :huh: Még jó, hogy vannak ilyen jó barátai és megvédik :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December28, 2007 Megoszt Elküldve December28, 2007 Még jó, hogy vannak ilyen jó barátai és megvédik :D :huh: Ugye? :lol: Egyébként én felnézek Pestára! Sosem hittem volna,hogy ennyi cuccot belehet zsufolni az astrába! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December28, 2007 Megoszt Elküldve December28, 2007 Fogalmazni csak pontosan, szépen, ahogy a csillag megy az égen, úgy érdemes :huh: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December28, 2007 Megoszt Elküldve December28, 2007 Fogalmazni csak pontosan, szépen, ahogy a csillag megy az égen, úgy érdemes :huh: :lol: :D Höj de bölcs valaki! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December28, 2007 Megoszt Elküldve December28, 2007 Ugye? :huh: Egyébként én felnézek Pestára! Sosem hittem volna,hogy ennyi cuccot belehet zsufolni az astrába! :lol: Persze, mert én vagyok a magasabb :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December28, 2007 Megoszt Elküldve December28, 2007 Persze, mert én vagyok a magasabb :D :huh: :lol: Hehe,ezt tudtam,hogy szóváteszed! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve December28, 2007 Megoszt Elküldve December28, 2007 kiöregszenek sajna .. telik az idő a gsi-k felett ... amugy most már az enyém a dízel helytartó, nagyon durván szól , elegem is van belőle... ha meghajtom akkor kezd el nagyon kerregni... amugy oelmangel most haza fele is szólt... megálltam és minimumig van benne az olaj...bár forró volt a motor gondolom nem folyt le szinte semennyi az aljára még... majd reggel is ránézek...de pár napja még maxon volt hidegen... amugy elfogyott a meta... Gabi ez neked szólt :lol: :huh: gondolom más olajjal meg nem illik után tölteni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December28, 2007 Megoszt Elküldve December28, 2007 kiöregszenek sajna .. telik az idő a gsi-k felett ... amugy most már az enyém a dízel helytartó, nagyon durván szól , elegem is van belőle... ha meghajtom akkor kezd el nagyon kerregni... amugy oelmangel most haza fele is szólt... megálltam és minimumig van benne az olaj...bár forró volt a motor gondolom nem folyt le szinte semennyi az aljára még... majd reggel is ránézek...de pár napja még maxon volt hidegen... amugy elfogyott a meta... Gabi ez neked szólt :D :huh: gondolom más olajjal meg nem illik után tölteni... Olajszintet meleg motornál nézünk ámmmmm :lol: Ha ua a viszkozítás akkor mehet rá más is szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December28, 2007 Megoszt Elküldve December28, 2007 kiöregszenek sajna .. telik az idő a gsi-k felett ... Valszeg ez a rideg valóság...... :huh: gondolom más olajjal meg nem illik után tölteni... 10W40-nel szabad utántölteni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts