Atommanó Elküldve Május17, 2005 Megoszt Elküldve Május17, 2005 Akkor levezetném mert látom fordítva nem megy... 50.000 a szerkezet ennek a 15%-os kedvezménye a 7500 froncsi... :wink: :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Május17, 2005 Megoszt Elküldve Május17, 2005 e-bay en amit lehet kapni az nagyon gagyi? http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...bayphotohosting 139EUR ~35000Ft+posta Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május17, 2005 Megoszt Elküldve Május17, 2005 Peti ekkora péró nem lehecc és ha gáz van? akkor vagy visszakapod a pénzed 70%át vagy nem... ha para van hónap min amig lépés történik... Kess és Te mintha mérnök volnál :lol: :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Május17, 2005 Megoszt Elküldve Május17, 2005 Akkor levezetném mert látom fordítva nem megy... 50.000 a szerkezet ennek a 15%-os kedvezménye a 7500 froncsi... :wink: :roll: ez csak a szerkezet, vagy a komplett cucc? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május17, 2005 Megoszt Elküldve Május17, 2005 Párszor leírtam, hogy szerkezet... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
BeNZiN Elküldve Május17, 2005 Megoszt Elküldve Május17, 2005 Csak összehasonlításképpen a Celiben 50k volt a teljes kuplung szett csere gyári újra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május17, 2005 Megoszt Elküldve Május17, 2005 Peti akkor vegyél bele Celi kuplungot.... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május17, 2005 Megoszt Elküldve Május17, 2005 Peti akkor vegyél bele Celi kuplungot.... :wink: látom formádban vagyol :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május17, 2005 Megoszt Elküldve Május17, 2005 Igyexem... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május17, 2005 Megoszt Elküldve Május17, 2005 Benzin! Toyota forum nincs? Aztec! Jó látni hogy lábon van a vas! :wink: (((Elnézést mindenkitől, átszerkesztettem a hozzászólásomat. Igazatok volt. :wink: ))) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május17, 2005 Megoszt Elküldve Május17, 2005 Nem sikerült a vizsgád, vagy mi van veled Tomi! Nem szoktam én ehhez hozzá.... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május17, 2005 Megoszt Elküldve Május17, 2005 Csak ZH volt, de szerintem nem lett rossz. Bocsi még 1x, csak nagyon felfokozott idegállapotba kerültem a topic elolvasása után. Pedig még el is számoltam 10ig. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május17, 2005 Megoszt Elküldve Május17, 2005 Tom az a 10 soxor 100 :wink: :lol: jelen esetben szintén 8) mijjen vizsga volt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Május17, 2005 Megoszt Elküldve Május17, 2005 egy kis kedély-javító ;-) bár ahogy néztem, ez szerintem cdx lehetett anno (krómcsík a díszlécben), akkó viszont X20XEV a moci (feltéve, hogy kétezres) viszont érdekes az 5 csavaros felni, gondolom a turbo cali kerékagya mehetett alá... a kép link is egyben, rákkattintva nagyobb lesz :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május17, 2005 Megoszt Elküldve Május17, 2005 Szép... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május17, 2005 Megoszt Elküldve Május17, 2005 bár ahogy néztem, ez szerintem cdx lehetett anno (krómcsík a díszlécben), akkó viszont X20XEV a moci (feltéve, hogy kétezres) viszont érdekes az 5 csavaros felni, gondolom a turbo cali kerékagya mehetett alá... de Laci4 verdáján is van diszcsik...és állitolag az is géjesi :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Május17, 2005 Megoszt Elküldve Május17, 2005 de Laci4 verdáján is van diszcsik...és állitolag az is géjesi :twisted: szerintem neki krómcsík nincs benne a műanyag díszlécben :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Május17, 2005 Megoszt Elküldve Május17, 2005 Hali Akinek kell GSi-be Sachs kuplung szett az küldjön priv üzenetben alváz és motorszámot ha lessz időm a héten valamelyik nap megnézem mennyi. Kintről hozzák dojcslandbó és ócsóbb 3 nap alatt megvan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május17, 2005 Megoszt Elküldve Május17, 2005 de Laci4 verdáján is van diszcsik...és állitolag az is géjesi :twisted: és már kezdi is :lol: :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
BeNZiN Elküldve Május18, 2005 Megoszt Elküldve Május18, 2005 Tom : hogyne lenne toyota fórum, csak oda sose ir senki, mert nem romlik el semmi rajtuk :lol: Visszafogom az offot igérem. csak gondoltam hátha érdekes info, hogy egy amúgy méregdrágának tartott alkatrészárú tipus egy fontos alkatrészének az ára olcsóbb mint a gsi-é. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Május18, 2005 Megoszt Elküldve Május18, 2005 és már kezdi is :lol: :D :lol: Ej ej.. csak nem kétkedünk :smt062 :wink: Van "díszlécem", de én inkább védelmi rendszernek nevezném a sok tesco örült ellen, viszont nincs benne semmi króm, csak a GSI felirat. http://www.kep.tar.hu/laci4/50040472/11703331#2 És sztem azért volt pár ember, aki megtapasztalta,hogy GSI :ctf: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május18, 2005 Megoszt Elküldve Május18, 2005 Tegnap este volt szerencsám kipróbálni egy C20SEH mocis Kadettet.Hát, naon tessett!Főleg, hogy nem igazán lehetett vele normálisan közlekedni.Olyan volt, mint egy rakéta.Még az élmény után is ölég sokáig vigyorogtam magamban.Tudjátok, mint a jóllakott naközis! :lol: :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május18, 2005 Megoszt Elküldve Május18, 2005 Tom : hogyne lenne toyota fórum, csak oda sose ir senki, mert nem romlik el semmi rajtuk :lol: Visszafogom az offot igérem. csak gondoltam hátha érdekes info, hogy egy amúgy méregdrágának tartott alkatrészárú tipus egy fontos alkatrészének az ára olcsóbb mint a gsi-é. Örülök hogy soha nem romlik el rajtuk semmi. Ezt megmondhatnád a mi Yarisunknak is... :roll: Az alakatrészárakról meg kicsit más véleményen vagyok, de boldoggá tesz hogy a Celicádhoz olcsóbban tudtál kuplugot szerezni, mint a GSi-hez! Használd majd egészséggel!! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Május18, 2005 Megoszt Elküldve Május18, 2005 hát kellett 1-2 dolgot javítani az autómon a rozsda csámcsogása miatt.... :shock: mind2 küszöb rohadt hátul, a tankbetöltőnél nem is volt már doblemez :? csak rozsda ma meg tolom a fényezőhöz és talán jövőhéten már lesz is autóm.... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május18, 2005 Megoszt Elküldve Május18, 2005 Tegnap este volt szerencsám kipróbálni egy C20SEH mocis Kadettet.Hát, naon tessett!Főleg, hogy nem igazán lehetett vele normálisan közlekedni.Olyan volt, mint egy rakéta.Még az élmény után is ölég sokáig vigyorogtam magamban.Tudjátok, mint a jóllakott naközis! :lol: :D :lol: És nem lett belőle vásárlás? :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts