Tápiószecső Elküldve December27, 2007 Megoszt Elküldve December27, 2007 30 naponként ujrarakjuk mikor lejár az activálálsi idő :lol: :huh: Ha így kényelmes... A riasztók programozására szánt progik nem mennek alatta... És ezeket otthon használod? Akkor sajnos ezvan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December27, 2007 Megoszt Elküldve December27, 2007 És ezeket otthon használod? Akkor sajnos ezvan. Van olyan,hogy haza hozom a munkám! :huh: Na meg ugye távolról is lehet már nyomatni,bár azok nem riasztós dolgok,inkább DVR! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve December27, 2007 Megoszt Elküldve December27, 2007 Nekem is írogatta mikor megrepedt a hengerfejem... nézegettem az olajszintet és szinte mindig ugyanannyi volt. Közben sumák mód szivárgott át a vizbe, tehát mégis csak fogyott csak nagyon apránként és alig észerevehetően, de azt is kijelezte. Én efféle tapaszatalattal lettem gazdagabb sajnos. Hát ha ilyen érzékeny akkor nekem az olajcsepegéstől irogathatja.Még mindíg nem sikerült megszüntetni de mostmár csak idő kérdése és veszek egy x20xev olajteknőtömítést és megnézzük a főtengelycsapágyat is,nem e az a bűnös. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December27, 2007 Megoszt Elküldve December27, 2007 megszületett a nap mondása :huh: nemrég beletolattak a senibe- nem lett baja csak a csattanás volt nagy. kiszáll a faszi és mondja "az elöbb még nem volt itt" azóta ezen röhögök :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chaba Elküldve December27, 2007 Megoszt Elküldve December27, 2007 megszületett a nap mondása :D nemrég beletolattak a senibe- nem lett baja csak a csattanás volt nagy. kiszáll a ######i és mondja "az elöbb még nem volt itt" azóta ezen röhögök :D dettó ugyanígy jártam 1 hónapja és ugyanezt mondta nekem is a csaj :lol: meg hogy: "pedig néztem a tükröt..." csak az volt a gond h CSAK a jobb tükröt nézte a BALt nem :huh: betörte az indexem, ennyivel megusztam Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December27, 2007 Megoszt Elküldve December27, 2007 :D Használjatok Linuxot!! Abból is a Debian-t javasolnám ! :P Akármelyik Windowsnál stabilabb és az nem kexel be ! nem, mi? :D :D desktopra, juzernek Debiant, játszani? :lol: Te is szeretsz sokat telefonshell-en keresztül supportálni ahogy látom :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chaba Elküldve December27, 2007 Megoszt Elküldve December27, 2007 desktopra, juzernek Debiant, játszani? :D Te is szeretsz sokat telefonshell-en keresztül supportálni ahogy látom :huh: na jó! valamilyen módon mindent meg lehet cáfolni... de akkor is sokkal kevesebb gond van vele mint bármilyen winnel. Jó .conf esetén pedig szinte semmi. nem kifejezetten játékra gondoltam :lol: SSH RLZ! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December28, 2007 Megoszt Elküldve December28, 2007 Ma feltűnt befelé jövet hogy már több már több mint 40000km-t mentem a GSivel. És holnap lesz második éve hogy nálam van a vas :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve December28, 2007 Megoszt Elküldve December28, 2007 Na most megint kiirta menet kozben az oelmangelt... nem orulok, kezdek gyanakodni hogy lassan jarhatok busszal be... elegge razkodik/rezonal az auto... eddig a kipuffra gyanakodtam de mostmar ... Dejo Neked Albi, barcsak en is itt tartanek mar... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December28, 2007 Megoszt Elküldve December28, 2007 Na most megint kiirta menet kozben az oelmangelt... nem orulok, kezdek gyanakodni hogy lassan jarhatok busszal be... elegge razkodik/rezonal az auto... eddig a kipuffra gyanakodtam de mostmar ... Dejo Neked Albi, barcsak en is itt tartanek mar... Tölts bele egy decit. Hol? :huh: Tegnap mentünk tóra és ma is megyünk, de mivel az esti progim cancel lett, lehet kori után rádcsörgök és arrajárok... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve December28, 2007 Megoszt Elküldve December28, 2007 Okey! 40.000 km-nel lenne jo tartani... biztonsagosan leautozott 40e km gsi vel... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December28, 2007 Megoszt Elküldve December28, 2007 Na most megint kiirta menet kozben az oelmangelt... nem orulok, kezdek gyanakodni hogy lassan jarhatok busszal be... elegge razkodik/rezonal az auto... eddig a kipuffra gyanakodtam de mostmar ... Esetleg motortartó bak?Pl. a hátsó? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December28, 2007 Megoszt Elküldve December28, 2007 biztonsagosan leautozott 40e km gsi vel... Ilyet nem mondtam :huh: Felhívtam, elkelt Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December28, 2007 Megoszt Elküldve December28, 2007 Ilyet nem mondtam :huh: Felhívtam, elkelt Turbós fogyasztási rekord beállításához keresel alanyt ? :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December28, 2007 Megoszt Elküldve December28, 2007 Turbós fogyasztási rekord beállításához keresel alanyt ? :lol: :D Anti belebetegedne,ha megdöntené valaki...mármint a fogyasztást! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December28, 2007 Megoszt Elküldve December28, 2007 Anti belebetegedne,ha megdöntené valaki...mármint a fogyasztást! :huh: Áááááááááááááááááááá, dehogy. Albert biztos ezzel is elkaristolna 8 literrel, hatban 53mmal :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December28, 2007 Megoszt Elküldve December28, 2007 Albert biztos ezzel is elkaristolna 8 literrel, hatban 53mmal :huh: :lol: Volna. 9 lityi alatt nem úsztam volna meg szerintem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve December28, 2007 Megoszt Elküldve December28, 2007 Ilyet nem mondtam :huh: Felhívtam, elkelt Ha te vetted meg, akkor érdekelne belőle pár dolog. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December28, 2007 Megoszt Elküldve December28, 2007 Áááááááááááááááááááá, dehogy. Albert biztos ezzel is elkaristolna 8 literrel, hatban 53mmal :huh: :lol: Francokat!Elkapná a Tom&Anti féle tyű-tyűűű tyűűűű betegség,oszt a MOL meggazdagodna hamar! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December28, 2007 Megoszt Elküldve December28, 2007 Volna. 9 lityi alatt nem úsztam volna meg szerintem :huh: Ne légy ilyen szerény, tutiiiiiiii meglett volna 8 liter nálad :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December28, 2007 Megoszt Elküldve December28, 2007 Francokat!Elkapná a Tom&Anti féle tyű-tyűűű tyűűűű betegség,oszt a MOL meggazdagodna hamar! :huh: Nem ismered te még Albertet :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December28, 2007 Megoszt Elküldve December28, 2007 Francokat!Elkapná a Tom&Anti féle tyű-tyűűű tyűűűű betegség,oszt a MOL meggazdagodna hamar! :huh: Nem is beszélve az osztómű árusokról! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December28, 2007 Megoszt Elküldve December28, 2007 Ha te vetted meg, akkor érdekelne belőle pár dolog. :huh: Hát ezaz hogy nem én. Meg nem úgy tűnik hogy bontásra adták.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December28, 2007 Megoszt Elküldve December28, 2007 Ha te vetted meg, akkor érdekelne belőle pár dolog. :huh: Tartalék motor, tartalék osztomű, tartalék váltó ? :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve December28, 2007 Megoszt Elküldve December28, 2007 Joarasitottak a tanyeros calibrat pedig :huh: Meglessuk akkor ezt a bak kerdest majd, koszi az otletet! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts