Albert Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 És akkor mi van ? :lol: Mivan? Milesz? Kiflit ki vesz? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 Mivan? Milesz? Kiflit ki vesz? :huh: Ne foglalkozz semmivel,edd a zsemlét kiflivel! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 ....http://farm3.static.flickr.com/2362/2075292801_94aa6643e2.jpg.... Bukta azoknak jár, akik okoskodnak és utánna számonkért hibát ők maguk is elkövetik :D Ugyebár :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 Bukta azoknak jár, akik okoskodnak és utánna számonkért hibát ők maguk is elkövetik :D Ugyebár :huh: :lol: Komojan? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 Bukta azoknak jár, akik okoskodnak és utánna számonkért hibát ők maguk is elkövetik :D Ugyebár :huh: :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve December27, 2007 Megoszt Elküldve December27, 2007 Igen melozunk ... gondolom 5-ig minimum benn vagyunk... Csorogj ram delutan ha raersz, mehtek am en is hozzatok vagy mittom en. Nem jártam felétek. Holnap dolgozol? Gondolom igen... Este lehet járok arrafelé és akkor el tudjuk rendezni amiket köll. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December27, 2007 Megoszt Elküldve December27, 2007 jól néz ki Sonique avatarja :huh: betolhatnád nagyban is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December27, 2007 Megoszt Elküldve December27, 2007 jól néz ki Sonique avatarja :huh: betolhatnád nagyban is :lol: nem ez van szarvajlingon is? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December27, 2007 Megoszt Elküldve December27, 2007 Coupe, Gelko, Piiista, Gabii! Valamelyikötök legyen szíves este beszedni a zsetont este, meg felírni a neveket, hogy ki hány főt fizetett, mert én csak 10 körül tok kinézni... 4000/fő... Köszi... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December27, 2007 Megoszt Elküldve December27, 2007 Sonique! Nem veszem meg ma... majd csak januárban...de azért köszi... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve December27, 2007 Megoszt Elküldve December27, 2007 Tudja vki miért irogathatja a comp hogy oelmangel mikor van benne olaj bőven? Illetve erősebb váltásoknál a kormányon olyet érzek mintha kottyanna :huh: Mitől lehet? Köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve December27, 2007 Megoszt Elküldve December27, 2007 Oelmangelt nekem is kiirta ma reggel, picit meghajtottam ide fele... bar nem veszesen... multheten is kiirta egyszer ... akkor meglestem 3x is a palcat es tokeletesen a maxra volt toltve... Tudja vki miért irogathatja a comp hogy oelmangel mikor van benne olaj bőven? Illetve erősebb váltásoknál a kormányon olyet érzek mintha kottyanna :huh: Mitől lehet? Köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve December27, 2007 Megoszt Elküldve December27, 2007 kollégám vett olyan Dell-t ami oktoberben jott meg, csak Vistával lehetett rendelni, ujrahúzta xp-vel és nem volt minden eszközhöz driver :huh: Ugyan ez volt nekem is a 370e forintos ASUS notival. Igaz én inkább kerestem 2 napot folyamatosan és lett mindenhez driver. Az ASUS oldalán nincs semmi XP alá, össze kell vadászni, de szerintem megéri. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chaba Elküldve December27, 2007 Megoszt Elküldve December27, 2007 :huh: Használjatok Linuxot!! Abból is a Debian-t javasolnám ! :lol: Akármelyik Windowsnál stabilabb és az nem kexel be ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chaba Elküldve December27, 2007 Megoszt Elküldve December27, 2007 Tudja vki miért irogathatja a comp hogy oelmangel mikor van benne olaj bőven? Illetve erősebb váltásoknál a kormányon olyet érzek mintha kottyanna :huh: Mitől lehet? Köszönöm! Nekem is írogatta mikor megrepedt a hengerfejem... nézegettem az olajszintet és szinte mindig ugyanannyi volt. Közben sumák mód szivárgott át a vizbe, tehát mégis csak fogyott csak nagyon apránként és alig észerevehetően, de azt is kijelezte. Én efféle tapaszatalattal lettem gazdagabb sajnos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December27, 2007 Megoszt Elküldve December27, 2007 Coupe bácsi köszi a segítséget! Ma is sierült tök hülyét csinálni magamból. :D :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December27, 2007 Megoszt Elküldve December27, 2007 Coupe bácsi köszi a segítséget! Ma is sierült tök hülyét csinálni magamból. :D :huh: :lol: Most éppen mivel ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December27, 2007 Megoszt Elküldve December27, 2007 Most éppen mivel ? :huh: ne legyél kiváncsi mert hamar megöregszel.... :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December27, 2007 Megoszt Elküldve December27, 2007 ne legyél kiváncsi mert hamar megöregszel.... :D :D Gondolod, hogy nem mondja el, ha megkérdezem tőle ? :lol: Ne reménykedj :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve December27, 2007 Megoszt Elküldve December27, 2007 :huh: Használjatok Linuxot!! Abból is a Debian-t javasolnám ! :D Akármelyik Windowsnál stabilabb és az nem kexel be ! Végre valaki ilyet is ír. :D Én három hónapja csináltam egy multi-boot-ot XP-vel és Ubuntuval. Egyszer indítottam el azóta az XP-t, mert variálnom kellett valamit NTFS-en. Egyébként mikor olvasgattam azon gondolkodtam milyen jól megy itt egyeseknek, hogy XP-t is meg Vistát is vesznek. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December27, 2007 Megoszt Elküldve December27, 2007 Végre valaki ilyet is ír. :D Én három hónapja csináltam egy multi-boot-ot XP-vel és Ubuntuval. Egyszer indítottam el azóta az XP-t, mert variálnom kellett valamit NTFS-en. Egyébként mikor olvasgattam azon gondolkodtam milyen jól megy itt egyeseknek, hogy XP-t is meg Vistát is vesznek. :huh: 30 naponként ujrarakjuk mikor lejár az activálálsi idő :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chaba Elküldve December27, 2007 Megoszt Elküldve December27, 2007 Egyébként mikor olvasgattam azon gondolkodtam milyen jól megy itt egyeseknek, hogy XP-t is meg Vistát is vesznek. :huh: Jah! és a Debian Linux nyílt forrású. InGYeNeS!!! :lol: de kinek mi tetszik... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December27, 2007 Megoszt Elküldve December27, 2007 Jah! és a Debian Linux nyílt forrású. InGYeNeS!!! :huh: de kinek mi tetszik... Én benne vagyok a linux buliban,de sajnos a melómhoz használatos progik 99%-ka nem fut alatta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve December27, 2007 Megoszt Elküldve December27, 2007 Én benne vagyok a linux buliban,de sajnos a melómhoz használatos progik 99%-ka nem fut alatta. Hát mindenre nem alkalmas, de sokmindent el lehet futtatni rajta. Én például AutoCAD-eztem pár hete Ubuntu alatt (wine), igaz nem volt 100%-os, de amit kellet megcsináltam vele. Egyébként nincs nagy vasam és windózon zavart, hogy egy csomó erőforrást megevett a vírusirtó. Mostmár ez sem probléma. :huh: Amúgy munkában nekem is ezt kell használnom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December27, 2007 Megoszt Elküldve December27, 2007 Hát mindenre nem alkalmas, de sokmindent el lehet futtatni rajta. Én például AutoCAD-eztem pár hete Ubuntu alatt (wine), igaz nem volt 100%-os, de amit kellet megcsináltam vele. Egyébként nincs nagy vasam és windózon zavart, hogy egy csomó erőforrást megevett a vírusirtó. Mostmár ez sem probléma. :lol: Amúgy munkában nekem is ezt kell használnom. A riasztók programozására szánt progik nem mennek alatta,arról nem is beszélve,hogy a riasztós iparban még mindig nem ismerik az USB-t,leragadtak a soros portnál. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts