Rattesid Dénes Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 Sejtettem, hogy van köztetek valami... :lol: :D :D :D Nana nem úgy van ám az :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 egyenlore minden HW gyartonak van Xp-s drivere kollégám vett olyan Dell-t ami oktoberben jott meg, csak Vistával lehetett rendelni, ujrahúzta xp-vel és nem volt minden eszközhöz driver :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 Csinálhatnánk valamikor előszilvezstert nem?Mondjuk csütörtökön viszek a lurdyhoz piát és utána gyalog megy mindenki haza. Jó? :huh: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 kollégám vett olyan Dell-t ami oktoberben jott meg, csak Vistával lehetett rendelni, ujrahúzta xp-vel és nem volt minden eszközhöz driver :huh: Na de mi normális cuccokról beszélünk,nem egy Dell-es kakiról! :lol: Egyébként mi volt az?USB-s asztali betonkeverő? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 Nekem bejön a Vista,eddig semmi bajom nem volt vele,és lényegesen gyorsabb mint az xp volt.....Az a baj hogy az emberek nehezen szokják meg a változásokat..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 Anti Én ezt most nem értem.nem te akartál a Dettinek laptopot venni?Te is azt vettél neki? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 Az a baj hogy az emberek nehezen szokják meg a változásokat..... Nincs nekem ezzel bajom,amikor az XP kijött,elsők között raktam fel. Csak mostanában nincs már annyi időm szórakozni,drivereket keresni és azon imádkozni,melyik régi perifériám nem ismeri fel. Majd ha kiforrott lesz,fent lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 Nekem bejön a Vista,eddig semmi bajom nem volt vele,és lényegesen gyorsabb mint az xp volt.....Az a baj hogy az emberek nehezen szokják meg a változásokat..... nem az ujdonsággal van a baj .. hanem avval hogy el van qrva az OS egyszerüen semmi nem megy rajta tökéletesen degenerált felhasznaloknak tervezték hogy minden 2dik masodpercben megkérdezi hogy mit akarsz csinalni "meg akarod mozditani az egeret ?? Biztos ? " na jo ezt azért nem .. de nem áll messze töle .. és logikátlanul átt van rendezve ... ezenkivül ugyan az mint az XP akkor most miért is kell szivni vistaval ?? semmi értelme egy sz**abb OS re lecserélne azt ami jol müködik Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 Nekem is begyün de kapásból az EPC nem ment már vele... se kedvenc film lejátszóm se az 5.1 -em se a Total Commander 6.x verziója ...a Fifáról nem is beszélve :lol: ... és az állandó engedély kérést kikapcsolását sem volt energiám megkeresni... pedig nagyon vártam már a vistát és jónak is tartom de sajna télleg sokmminden nem stimmol vele még... És azé egy olyan 'gagyi' Dell-t elfogadNÁK :huh: Nekem bejön a Vista,eddig semmi bajom nem volt vele,és lényegesen gyorsabb mint az xp volt.....Az a baj hogy az emberek nehezen szokják meg a változásokat..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 Majd ha kiforrott lesz,fent lesz. Az SP1 már RC (release candidate) változatban már kintvan, sok javítást igérnek benne bár egy csomó ujságíró, meg blogger elég szkeptikus. Meg tudom őket érteni :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 Nincs nekem ezzel bajom,amikor az XP kijött,elsők között raktam fel. Csak mostanában nincs már annyi időm szórakozni,drivereket keresni és azon imádkozni,melyik régi perifériám nem ismeri fel. Majd ha kiforrott lesz,fent lesz. én is elsöként cseréltem le pl winME-t win2000 beta 2 re és azota nem is volt bajom vele ... aztan ki jött az Xp no itt is valahol beta1 beta2 körül végleg lecseréltem a 2000et evvel sem volt semmi baj ... de a VISTA egyszerüen bolondbiztos fo$ a sok hulye amcsi embernek készült nem olyannak aki gondolkodik is Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 Az SP1 már RC (release candidate) változatban már kintvan, sok javítást igérnek benne bár egy csomó ujságíró, meg blogger elég szkeptikus. Meg tudom őket érteni :huh: és akkor mi van ?? én is elérem az sp1 -et de nem merem felrakni nem akarom magam szivatni sok valtozast nem varok töle ... csak hiba javitás és kivették belöle a aktivácio hiányamiatti gépletiltást Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 Nincs semmi baj a Dellemmel és nem kéne a Vista hogy röviden és tömören hozzászóljak a témához. Hideg van és ez látszik, felment 8,2-re a fogyim :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 :huh: :lol: :D Norbi, Most szólok, hogy nem balettozhatsz :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 Hideg van és ez látszik, felment 8,2-re a fogyim :D Leeszi a gatyád ish.... :lol: Nálam a Veki így mindig "digitklímázvakül.nincsfűtés" megoldással echte város 10L.Setöbb, sekevesebb..... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 degenerált felhasznaloknak tervezték hogy minden 2dik masodpercben megkérdezi hogy mit akarsz csinalni "meg akarod mozditani az egeret ?? Biztos ? " na jo ezt azért nem .. de nem áll messze töle .. és logikátlanul átt van rendezve ... ezenkivül ugyan az mint az XP akkor most miért is kell szivni vistaval ?? semmi értelme egy sz**abb OS re lecserélne azt ami jol müködik Az engem is zavar hogy mindíg megkérdezi hogy biztos akarom vagy sem,de tényleg lényegesen gyorsabb.Legalábbis nálam.Én még nem találtam olyan programot ami ne ment volna vele,max nem az a verzió hanem valamivel frissebb.Egyedül játszani nem játszom rajta,mert a sok negatív kritika miatt nem mertem kipróbálni.....Arra ott az XP........ :D Amíg nem szívok vele addig ez marad :huh: :lol: . Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 Nekem is sokkal gyorsabb volt vele minden... ez stimmol ez tényleg tetszett is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 Nekem is sokkal gyorsabb volt vele minden... ez stimmol ez tényleg tetszett is. Nem jártam felétek. Holnap dolgozol? Gondolom igen... Este lehet járok arrafelé és akkor el tudjuk rendezni amiket köll. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 Mindenki alszik? :lol: Ez különben annyira mókás. Beírod nagykeményen hogy életedben először fennmaradtál fél négyig és hogy mér alszik mindenki és el is tünsz egyből - aludni :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 Ez különben annyira mókás. Beírod nagykeményen hogy életedben először fennmaradtál fél négyig és hogy mér alszik mindenki és el is tünsz egyből - aludni :huh: Én mondtam, hogy jöjjön a Budapestbe :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 Én mondtam, hogy jöjjön a Budapestbe :lol: De csak feljött, írt oszt húzott aludni :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 De csak feljött, írt oszt húzott aludni :huh: Lehet, hogy csak feldiradt, mert azt álmodta, hogy Balázska visszakéri a kocsiját :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 ... feldiradt ... Az jó :lol: :huh: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 Az jó :lol: :huh: :D Okostojás :D Elírtam. És akkor mi van ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 Okostojás :lol: Elírtam. És akkor mi van ? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts