B_Csaba Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 Bóóódog Szülinapot Csaba! Remélem már minden okés... :( Köszönöm! Igen, nagyjából.. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 Home Basic? Home Premium... Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 Egy Acer aspire 5720 :) :( Jó kis gép!! Én is kaptam, igaz nem ilyen jót.. Dell Inspiron 1501, de a WC-re is viszem magammal ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 Home Premium... Aha, én is azt szeretnék majd a gépre, egyelőre Home Basic van.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 Víz közelében nagyon vigyázni ámmmm a gépekre :( ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 Vistat le kell gyalulni a Gépröl és felrakni egy jo XP-t a m$ nagyon elqrta szerintem a Vistat csilivili szép és semmit sem lehet megtalálni benne ráadásul meg a régi driverek és programok sem 100% an futnak rajta Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 Ja, ez feltűnt, hogy nem fut rajta minden...olvastam is pár ilyen jellegű kritikát... ellenben hallottam olyasmit is, hogy az xp-t meg nem lehet jól rászórni pl az Acer-re... :( ;) A laptopkalauzon írták: "A gépre Windows Vista operációs rendszer került a Linux helyére. A konfigurációk mindegyikét Vista-val vagy Linux-szal lehet megvásárolni, a Gemstone kollekciót Vista-hoz fejlesztették elsősorban és mindegyik drágakő kétmagos processzorral szerelt. A konfiguráció támogatja a 64 bites Vista-t is, mi ennek ellenére 32 bites rendszert választottunk, a digitális diktafonomra való tekintettel, amelyre nem létezik még 64 bites driver, használni pedig szeretném. A telepítés maga nem tartott sokáig. A szükséges drivereket az acer-euro.com oldaláról töltöttük le minden egyes eszközhöz. Amennyiben valaki Vista-val veszi a konfigurációt, letöltenie sem kell a drivereket, mert adnak hozzá driver lemezt. A gép beállítása összességében nem tartott sokáig és nehéznek sem volt nevezhető. Windows XP használatát azonban senkinek nem javasolnám tiszta szívemből. Fel szerettük volna tenni, hogy leteszteljük a videokártya teljesítményét, de a feltelepítés után elakadtunk, mert egyrészt maga az Acer sem biztosít ehhez a notebookhoz XP-s drivereket könnyen elérhető és publikus helyen, másrészt némi halászgatás után maga az NVidia drivere sem működött, a dolgot további kutatások mellőzésével annyiban hagytuk, hiszen a cél elsősorban az volt, hogy a notebook használható legyen." Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 Egyébként tény, hogy nagyon szép, meg csilivili, de nem is találok semmit...de majd megszokom... :( Jöhetne már Csaba a jelszóval... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 hat olyan nincs hogy nem lehet xp-t felrakni :( egyszerüen kicsit pancser volt az ember ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 hat olyan nincs hogy nem lehet xp-t felrakni :( egyszerüen kicsit pancser volt az ember ... Na majd Zoli megcsinálja ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 Egyébként tény, hogy nagyon szép, meg csilivili, de nem is találok semmit...de majd megszokom... :( tied is ilyen ronda :) naon szép ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 hat olyan nincs hogy nem lehet xp-t felrakni :( egyszerüen kicsit pancser volt az ember ... os felmegy csak az eszközökkel lehet némi szivás ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 Na majd Zoli megcsinálja ;) :) én biztos nem ... herotom van már a windows install -tol és Antinak jo az a csilivili !!! :D ugysemért hozza :( ;) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 Én a vistától akkor kaptam idegbajt,amikor a Kingstone pendrive-ot nem ismrete fel normálisan.Egy szaros pendrive-ról beszélünk és nem valami külső noname perifériáról. Na meg hogy egy oprendszer 10G-át zabáljon fel és valójában semmivel nem tud többet mint az XP. Én inkább megvárom,amíg kiforrja magát és lesz hozzá olyan support,mint az XP-hez van most. Az pedig,hogy egy ACER lapospötyőgre nincs normális support,nem az xp hibája,inkább a gyártó sara. Ha laptopot kellene vennem én csak IBM-et vennék,de ez a veszély nem fenyeget,van nekem céges szutyok Compaq,ha nagyon kell,akkor az kéznél van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 os felmegy csak az eszközökkel lehet némi szivás :( egyenlore minden HW gyartonak van Xp-s drivere mivel nagyon sokan gyalulják le a Vistájukat és raknak fel Xp-t az hogy az Acer brand driver nincs Xp hez nem problem mert a HW gyartojának van ... és egy Nvidia vagy egy akarmilyen hagkártya vagy WIFI gyartoja sem engedheti meg hogy ne legyen Xp-s driver .... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 mert a HW gyartojának van ... és egy Nvidia vagy egy akarmilyen hagkártya vagy WIFI gyartoja sem engedheti meg hogy ne legyen Xp-s driver .... Elég hülyén is nézne ki,ha nem lenne! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 Én a vistától akkor kaptam idegbajt,amikor a Kingstone pendrive-ot nem ismrete fel normálisan.Egy szaros pendrive-ról beszélünk és nem valami külső noname perifériáról. Na meg hogy egy oprendszer 10G-át zabáljon fel és valójában semmivel nem tud többet mint az XP. Én inkább megvárom,amíg kiforrja magát és lesz hozzá olyan support,mint az XP-hez van most. Az pedig,hogy egy ACER lapospötyőgre nincs normális support,nem az xp hibája,inkább a gyártó sara. Ha laptopot kellene vennem én csak IBM-et vennék,de ez a veszély nem fenyeget,van nekem céges szutyok Compaq,ha nagyon kell,akkor az kéznél van. soha nem forrja kimagát a Vista ... el van qrva yahh igen miért is foglal tobb mint 8gb egy OS ?!?!? nem is értem mikor az XP elvan 1,5gb on .. majd a Windows 7 lessz egy alternativa mert az teljesen ujra irják és kiszedtek már most belöle mindent ami még a windows Nt böl maradt ... mert sajan ezért foglal majd 10gb ot mert minden elözö windows ra épitkeztek rá és egyre csak hizott .... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 Akkor valaki rak fel nekem xp-t? :( Bár a desktop elég jópofa...olyan mint amit coupe használ... Csaba! Pont így néz ki... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 soha nem forrja kimagát a Vista ... el van qrva yahh igen miért is foglal tobb mint 8gb egy OS ?!?!? nem is értem mikor az XP elvan 1,5gb on .. majd a Windows 7 lessz egy alternativa mert az teljesen ujra irják és kiszedtek már most belöle mindent ami még a windows Nt böl maradt ... mert sajan ezért foglal majd 10gb ot mert minden elözö windows ra épitkeztek rá és egyre csak hizott .... Na igen...meg itt már minden animálva van...minden csillog villog, mozog, zenél, ugribugri...minden... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 soha nem forrja kimagát a Vista ... el van qrva yahh igen miért is foglal tobb mint 8gb egy OS ?!?!? nem is értem mikor az XP elvan 1,5gb on .. majd a Windows 7 lessz egy alternativa mert az teljesen ujra irják és kiszedtek már most belöle mindent ami még a windows Nt böl maradt ... mert sajan ezért foglal majd 10gb ot mert minden elözö windows ra épitkeztek rá és egyre csak hizott .... A cégnél a felügyeleti gépekre még mindig win2k-t rakok és olyan betonstabil,hogy besz@rás.Bár nincs csilli-villi desk,de soha nem fagy ki. Olyan ez mint a demokrácia: nem a legjobb,de még nem találtak ki nála jobbat a pórnépnek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 Na igen...meg itt már minden animálva van...minden csillog villog, mozog, zenél, ugribugri...minden... :( leforditom mit akartal mondanni .... pont neked valo ;) :( :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 leforditom mit akartal mondanni .... pont neked valo :( :( :) Az opelforum, a cs, a timeslip, meg az ebay elpötyög rajta...szal pont ideális... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 leforditom mit akartal mondanni .... pont neked valo :( :) ;) Aztán megunja és vesz egy ilyet: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 Az opelforum, a cs, a timeslip, meg az ebay elpötyög rajta...szal pont ideális... ;) :) :( ;) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 :) ;) ;) :( Egy ügyfelünk egy ilyet vett,egy Sony VAIO helyett.Hát nem rossz,de a sony nekem jobban tetszett!Kár hogy nem adta nekem. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts