J0hnny Elküldve December24, 2007 Megoszt Elküldve December24, 2007 én kicserélem, de ha akkor is párásodni fog akkor beültetlek és ott fogod állandóan törölgetni az ablakokat :( ;) de a párásodásos balhé a szélvédőn szokott jelentkezni azért tamáskodok ennyit ;) Volt olyan probléma,amin nem tamáskodtál? :) Pedig nem te vagy Tom! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December24, 2007 Megoszt Elküldve December24, 2007 Csharsz ? Az micsoda ? Kicsoda.. Ő rakta össze, lakatolta és fényezte Diny Brutálkáját és Zolinak is a sárgát anno. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December24, 2007 Megoszt Elküldve December24, 2007 Kicsoda.. Ő rakta össze, lakatolta és fényezte Diny Brutálkáját és Zolinak is a sárgát anno. Azt hittem, hogy valaminek a rövidítése, szorrriiiii :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve December24, 2007 Megoszt Elküldve December24, 2007 Boldog Karácsonyt Mindenkinek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December24, 2007 Megoszt Elküldve December24, 2007 Boldog Karácsonyt Mindenkinek! Kiengedtek? Otthon vagy má????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve December24, 2007 Megoszt Elküldve December24, 2007 Kiengedtek? Otthon vagy má????? Csak 4 napot voltam bent.. Sajna széttört a magnó amit vettem tőled.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December24, 2007 Megoszt Elküldve December24, 2007 Sajna széttört a magnó amit vettem tőled.. Nagyobb bajod sose legyen ;) Yo Karit :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve December24, 2007 Megoszt Elküldve December24, 2007 Boldog karácsonyt aki ismer, aki nem ismer az meg .... :( napersze annak is ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve December24, 2007 Megoszt Elküldve December24, 2007 Na Urak , Merri Kriszmoszt mindenkinek sok sok szép ajándékot kívánok és páramentes ablakokat :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December24, 2007 Megoszt Elküldve December24, 2007 Anti! Kvatró,meg nagy turbó?Meg hogy a kocsi benzinnel megy? Muhaha! :( ;) :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve December24, 2007 Megoszt Elküldve December24, 2007 Anti! Kvatró,meg nagy turbó?Meg hogy a kocsi benzinnel megy? Muhaha! :( ;) :) :( Uhh.. nah ezt most végignéztem. nagyon brutál gépek, brutál helyzetek!! nem semmi!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December24, 2007 Megoszt Elküldve December24, 2007 Uhh.. nah ezt most végignéztem. nagyon brutál gépek, brutál helyzetek!! nem semmi!! Én el is döntöttem,hogy szervezek opeles túrát Somogybabodra!Ezt látni kell élőben is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve December24, 2007 Megoszt Elküldve December24, 2007 Hohó! Boldog Karácsonyt! Turbósoknak turbónyomásban gazdag, szívósoknak szívótér depresszióban gazdag újévet. :( Apropó! Esik a hó! Itt meg is marad (nagyjából). Nem kerülünk egyet?;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve December24, 2007 Megoszt Elküldve December24, 2007 Én el is döntöttem,hogy szervezek opeles túrát Somogybabodra!Ezt látni kell élőben is! Mindenki megkapja a Dezsőt egy sárdagonyázós körre? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December24, 2007 Megoszt Elküldve December24, 2007 Mindenki megkapja a Dezsőt egy sárdagonyázós körre? ;) Tetszene mi? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve December24, 2007 Megoszt Elküldve December24, 2007 Tetszene mi? :( Nem lenne szívem belevinni a gedvába, abból motortérből enni lehetne... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December24, 2007 Megoszt Elküldve December24, 2007 Nem lenne szívem belevinni a gedvába, abból motortérből enni lehetne... akkor eszünk egyet majd haddszóljon :( nekem ilyen kell : Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December24, 2007 Megoszt Elküldve December24, 2007 Nem lenne szívem belevinni a gedvába, abból motortérből enni lehetne... Januárban megy festőhöz,kap egy full polírt.A festéket Udi barátom keverteti faterjával,aki mellesleg festékboltos. :( Udi elvitt egy darabot a bal sárvédőből és az alapján keverték a színt. A festő srác szerint,ha megkapja a full polírt rá se fogok ismerni,a bordóból iszonyat fényt lehet visszahozni. Hát majd meglátjuk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December24, 2007 Megoszt Elküldve December24, 2007 Apropó! Esik a hó! Itt meg is marad (nagyjából). Nem kerülünk egyet?:) Én is most vettem észre, de én kicsit másképp reagáltam: "b@ssz@meg esik a hó, most mosattam kocsit" :( de nekem is az jutott eszembe, hogy csapatni kellene egyet ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve December24, 2007 Megoszt Elküldve December24, 2007 Én is most vettem észre, de én kicsit másképp reagáltam: "b@ssz@meg esik a hó, most mosattam kocsit" ;) de nekem is az jutott eszembe, hogy csapatni kellene egyet :) Jó neked, mert a fehéren nem látszik meg a hó. Addig kell menni egy kört, amíg fel nem sózzák, mert akkor két perc alatt kirohadnak alólunk a vasak... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December24, 2007 Megoszt Elküldve December24, 2007 Jó neked, mert a fehéren nem látszik meg a hó. a hó nem de ami az olvadt hó után marad és felcsapja a többi autó....az undorító :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve December24, 2007 Megoszt Elküldve December24, 2007 Én berugtam vacsi után, de kaptam egy kadettos prospektust. Olyan dolgok vannak benne hogy nem is tudtam róla. Ja és itt nem esik. XIVker. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve December24, 2007 Megoszt Elküldve December24, 2007 a hó nem de ami az olvadt hó után marad és felcsapja a többi autó....az undorító :( Azért kell folyamatosan menni vele ilyenkor, hogy a több autó ne csaphassa fel rá a szutykot. ;) Na mikorra vagy itt értem?:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December24, 2007 Megoszt Elküldve December24, 2007 Jó neked, mert a fehéren nem látszik meg a hó. Addig kell menni egy kört, amíg fel nem sózzák, mert akkor két perc alatt kirohadnak alólunk a vasak... :( a sózástól annyira sztem nem is kell tartani. mikor 6 elött jöttem el Antitól a Nagykőrösi és a Könyves Kálmán is tiszta jég volt -nem tudtam úgy elindulni hogy ne csússzon. esett vmi dzsuva.... egyébként a calibra összekereke milyen hóban ? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December24, 2007 Megoszt Elküldve December24, 2007 ....egyébként a calibra összekereke milyen hóban ? ;).... Biztos jó lenne, ha működne :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts