Lanti Elküldve December23, 2007 Megoszt Elküldve December23, 2007 Én is így gondoltam ajándékba megkapod a moci meg legyen 250. :( mennyit engedsz a feléböl? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December23, 2007 Megoszt Elküldve December23, 2007 Én is így gondoltam ajándékba megkapod a moci meg legyen 250. ;) Annyiért már van igen jó dízel moci is! :( Dini! Bekerültek a GSi rugók!Állat!Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve December23, 2007 Megoszt Elküldve December23, 2007 Annyiért már van igen jó dízel moci is! :( Dini! Bekerültek a GSi rugók!Állat!Köszi! Igazán nincs mit,örülök hogy segíthettem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve December23, 2007 Megoszt Elküldve December23, 2007 mennyit engedsz a feléböl? ;) Ja nem mondtad hogy csak 1fél motor kell. :( Nem gond szét is tudom vágni ha gondolod. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December23, 2007 Megoszt Elküldve December23, 2007 Ja nem mondtad hogy csak 1fél motor kell. :( Nem gond szét is tudom vágni ha gondolod. blokk maradhat ;) :) :( legalabb marad a motorkod.... ;) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve December23, 2007 Megoszt Elküldve December23, 2007 blokk maradhat :( ;) :) legalabb marad a motorkod.... :( ;) :D Pesze aztán meg vakítasz mindenkit,hogy csak C20ne.??? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December23, 2007 Megoszt Elküldve December23, 2007 Pesze aztán meg vakítasz mindenkit,hogy csak C20ne.??? ;) legalabb Karcsika ellen mondhatom, hogy nem is XE csak NE....De te ezt már soha nem mosod le magadról.. :D :( :( ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December23, 2007 Megoszt Elküldve December23, 2007 jéézzzusom :( Máskor jobban gondold meg, hogy mit kérdezel ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December23, 2007 Megoszt Elküldve December23, 2007 Máskor jobban gondold meg, hogy mit kérdezel :( és kitől ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December23, 2007 Megoszt Elküldve December23, 2007 és kitől :( meg miért... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December23, 2007 Megoszt Elküldve December23, 2007 Vajon miért párásodnak az oldalablakaim miután átmelegszik a kocsi? :( A balos még nem gond mert elérem, de a másik oldal kicsit messze van kézzel letörölni ;) Voltam ma gumisnál, meg lemostattam a kocsit....az összes ablak full párás volt, ott próbáltam kikukucskálni a műszerfal fölött mert ott volt egy 3 centis tiszta rész :) néha kormányoztam néha kinéztem...a kettő egyszerre nem ment :( ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December23, 2007 Megoszt Elküldve December23, 2007 Vajon miért párásodnak az oldalablakaim miután átmelegszik a kocsi? :( A balos még nem gond mert elérem, de a másik oldal kicsit messze van kézzel letörölni ;) Voltam ma gumisnál, meg lemostattam a kocsit....az összes ablak full párás volt, ott próbáltam kikukucskálni a műszerfal fölött mert ott volt egy 3 centis tiszta rész :) néha kormányoztam néha kinéztem...a kettő egyszerre nem ment :( ;) Cseréld ki a pollenszűrőt :D ui: szellőzőrostélyok mozgathatók ám a fűtésnél, lehet az ablakra is irányítani ámmmm :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve December23, 2007 Megoszt Elküldve December23, 2007 Cseréld ki a pollenszűrőt :( igen ez a bonyolult szó nem jutott eszembe, másik meg h legrosszabb ha kézzel törlöd le attól sztem zsíros lesz,kicsit le az ablak és már cserélődik is a levegő és no pára, bár nekem nem párásodik csak ha nagyon belehelem...... ;) :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December23, 2007 Megoszt Elküldve December23, 2007 Cseréld ki a pollenszűrőt :( ui: szellőzőrostélyok mozgathatók ám a fűtésnél, lehet az ablakra is irányítani ámmmm ;) Valamint meg kellene nézni, hogy a csomitartóból is látható hátsó kerék mögötti szellőzők nincsenek-e eltömve v.hogyan...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December23, 2007 Megoszt Elküldve December23, 2007 esetleg szétrohadt a gsi alja és nedves a padló ? :( ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve December23, 2007 Megoszt Elküldve December23, 2007 Nekem is párásodik az összes ablak de veszett módon. Akartam is feltenni kérdésnek csak mindíg elfelejtettem. Akkor énis megnézem a pollenszűrőt meg a szellőzőket a csomitartóban. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December23, 2007 Megoszt Elküldve December23, 2007 esetleg szétrohadt a gsi alja és nedves a padló ? ;) :) :( nem ascona :( :D :D pollenszűrő 2 és fél éve volt cserélve amiikor megvettem (pont Soltvadkerten) de a szélvédő nem párásodik, csak az ablakok....azok is csak akkor ha már jó meleg van a kocsiban ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December23, 2007 Megoszt Elküldve December23, 2007 nem ascona :( :D :( pollenszűrő 2 és fél éve volt cserélve amiikor megvettem (pont Soltvadkerten) de a szélvédő nem párásodik, csak az ablakok....azok is csak akkor ha már jó meleg van a kocsiban ;) Norbi, Komolyan mondom nem hiszem el, hogy te írtad ezt a hozzászólást :) 2 és fél éve ? Mennyit szánsz még annak a pollenszűrűnek ? 5 évet ? ;) Kerühet vagy 1000 Forintba. Azért párosdnak az ablakok, mert el lehet ázva a pollenszűrő. Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve December23, 2007 Megoszt Elküldve December23, 2007 Norbi, Komolyan mondom nem hiszem el, hogy te írtad ezt a hozzászólást :( 2 és fél éve ? Mennyit szánsz még annak a pollenszűrűnek ? 5 évet ? ;) Kerühet vagy 1000 Forintba. Azért párosdnak az ablakok, mert el lehet ázva a pollenszűrő. ...nem szabad azt elkapkodni... :) :( ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December23, 2007 Megoszt Elküldve December23, 2007 ...nem szabad azt elkapkodni... :( ;) :) Megszületett a döntés Zoli ? Jöttök ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December23, 2007 Megoszt Elküldve December23, 2007 Valaki próbáljon már ésszerű magyarázatot adni arra, hogy miért 1 millió Forint ez a kocsi : http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...creenwidth=1024 ? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December23, 2007 Megoszt Elküldve December23, 2007 Valaki próbáljon már ésszerű magyarázatot adni arra, hogy miért 1 millió Forint ez a kocsi : http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...creenwidth=1024 ? :( tipikusan a 'légzsák nem nyilt...' hiányzik a hirdetésből..... ;) Csak nem felkeltette az érdeklődésed? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve December23, 2007 Megoszt Elküldve December23, 2007 Megszületett a döntés Zoli ? Jöttök ? Sajna nem megyünk mer, bár ezt a saját nevembe írom, a piát nem tudom állni anyagilag. Szilveszterkor meg csak a komások nem isznak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December23, 2007 Megoszt Elküldve December23, 2007 tipikusan a 'légzsák nem nyilt...' hiányzik a hirdetésből..... :( Csak nem felkeltette az érdeklődésed? ;) Egyszerűen nem értem, hogy így miért ennyi, amikor ha épppppppppp állapotban lenne, akkor sem érne sokkal többet és azért ezen nem karcok vannak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December23, 2007 Megoszt Elküldve December23, 2007 Egyszerűen nem értem, hogy így miért ennyi, amikor ha épppppppppp állapotban lenne, akkor sem érne sokkal többet és azért ezen nem karcok vannak. lehet vmi hires ember törte össze.... amugy tényleg furcsa... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts