Atommanó Elküldve December22, 2007 Megoszt Elküldve December22, 2007 Erről jut eszembe, hogy miért is hozták összefüggésbe a Húsvéti nyuszit meg a tojást... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve December22, 2007 Megoszt Elküldve December22, 2007 Ez ma már nem igazán jellemző...kb 5 éve még az volt... Hát nem tom hány foguk volt, de reggel nagyon nagy folt a fütyörészés miközben fogat moshattak... :( karácsonyra lehet meglepték magukat egy új fogsorral ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December22, 2007 Megoszt Elküldve December22, 2007 Amúgy nem tudom, mit beszéltek itt a nyugdíjasok fogairól. Mindnek sajátja van, hisz ki van fizetve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December22, 2007 Megoszt Elküldve December22, 2007 Amúgy nem tudom, mit beszéltek itt a nyugdíjasok fogairól. Mindnek sajátja van, hisz ki van fizetve. Hát nemvagyok benne biztos...kb 10esével jöttek le reggelizni...lehet, hogy a 60 főnek van összesen 10 garnitúrája...azt váltottak... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December22, 2007 Megoszt Elküldve December22, 2007 vagy csak nem akartak tömegben reggelizni. Na meg gondolom így neked is tovább tartott a meló velük. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December22, 2007 Megoszt Elküldve December22, 2007 ... neked is tovább tartott a meló velük. Isten ments... :( ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve December22, 2007 Megoszt Elküldve December22, 2007 előre megrágja az előrágó csapat a többinek csak nyelnie kell :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December22, 2007 Megoszt Elküldve December22, 2007 :( Dobjátok a padlóla! ;) IMÁDOM!!!A VILÁG LEGNAGYOBB FILMJE! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December22, 2007 Megoszt Elküldve December22, 2007 unatkozomunatkozomunatkozomunatkozomunatkozomunatkozomunatkozomunatkozomunatkozo unatkozomunatkozomunatkozomunatkozomunatkozomunatkozomunatkozomunatkozomunatkozo unatkozomunatkozomunatkozomunatkozomunatkozomunatkozomunatkozomunatkozomunatkozo unatkozomunatkozomunatkozomunatkozomunatkozom Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December22, 2007 Megoszt Elküldve December22, 2007 A süti nemtudtam kié, más meg nem kell mert van barátnőm :D Amúgy nem cinkeltem én szét a kocsit csak az utángyártott lámpa az utángyártott lámpa. Asszem a hátrányait nem kell sorolon. Meghát a nyalóka lámpa nem tetszik de ez már az egyéni ferde izlésemnek köszönhető. Én csak azon csodálkozom hogy hogy bírt minket egyálltalán elviselni, ennyi hülyét egyrakáson ;) Bár biztos hozzászokott hogy mindenki nagyon segítőkész neki és tuti ki is használja a lehetőséget (ezt nem rosszindulatból mondom, hamár van miért ne használná ki). Jó válasz, így nem küldöm el senkinek ;) De tízszer elmondani ugyanazt az utángyártott lámpák kapcsán ? :D Én ajánlottam fel neki, hogy a többiek segítenek neki beszerelni - oly segítőkész velem is mindeki :( -, korábbi tapasztalatokra alapozva. Amíg nem mentem oda, addig egyedül csinálta a hátsó lámpa kiszerelését, tehát ha az lenne amit te írsz, akkor ott állt volna a kocsija mellett és várta volna, hogy a többiek mikor mennek oda "szerelni" a kocsiját :D Amúgy az milyen érdekes, hogy amikor odamentem, akkor egyedül Gabi ténykedett elől a kocsiján és csak Istvánt kértem meg, hogy jöjjön oda, aztán a végén mindeki ott sertepertél a kocsija körül :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December22, 2007 Megoszt Elküldve December22, 2007 tombolt a segítőkészség :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December22, 2007 Megoszt Elküldve December22, 2007 isis :( irhatsz reszletes beszamolot ha uncsizol ;) a futomu tema remlik az elvileg a hosok tere moka volt :) jah Redi ez a "iddqd" LOL , elojottek nkem is az emlekek errol :( Hátsó híd a pakolóban történő csúszkáláskor lett megütve, azt hiszem jubilál, lassan 3 éve asszem ;) Hősöknél pedig nem húztam kéziféket, mert akkor keményen romboltunk volna valamit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December22, 2007 Megoszt Elküldve December22, 2007 tombolt a segítőkészség :) Sfi helyére nem lett neked is beszerelve a kupat ? És ne haragudj meg, hogy ezt mondom, de ku#&@{}ar csaj vagy :( ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December22, 2007 Megoszt Elküldve December22, 2007 unatkozomunatkozomunatkozomunatkozomunatkozomunatkozomunatkozomunatkozomunatkozo unatkozomunatkozomunatkozomunatkozomunatkozomunatkozomunatkozomunatkozomunatkozo unatkozomunatkozomunatkozomunatkozomunatkozomunatkozomunatkozomunatkozomunatkozo unatkozomunatkozomunatkozomunatkozomunatkozom :( ISZONYAT LOL! ;) Vagy ezt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December22, 2007 Megoszt Elküldve December22, 2007 unatkozomunatkozomunatkozomunatkozomunatkozomunatkozomunatkozomunatkozomunatkozo unatkozomunatkozomunatkozomunatkozomunatkozomunatkozomunatkozomunatkozomunatkozo unatkozomunatkozomunatkozomunatkozomunatkozomunatkozomunatkozomunatkozomunatkozo unatkozomunatkozomunatkozomunatkozomunatkozom vegyéle30atvegyéle30atvegyéle30atvegyéle30atvegyéle30atvegyéle30atvegyéle30at vegyéle30atvegyéle30atvegyéle30atvegyéle30atvegyéle30atvegyéle30atvegyéle30at vegyéle30atvegyéle30atvegyéle30atvegyéle30atvegyéle30atvegyéle30atvegyéle30at vegyéle30atvegyéle30atvegyéle30atvegyéle30atvegyéle30at Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December22, 2007 Megoszt Elküldve December22, 2007 unatkozomunatkozomunatkozomunatkozomunatkozomunatkozomunatkozomunatkozomunatkozo unatkozomunatkozomunatkozomunatkozomunatkozomunatkozomunatkozomunatkozomunatkozo unatkozomunatkozomunatkozomunatkozomunatkozomunatkozomunatkozomunatkozomunatkozo unatkozomunatkozomunatkozomunatkozomunatkozom Énisénis...valakijöjjönmááábekávézniii... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve December22, 2007 Megoszt Elküldve December22, 2007 ez akkor egy ilyen unatkozos nap, hiaba valo ucsorges meloban :( javaslom a KAVE-s KOLAS- RED BULL-t , hatasos ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December22, 2007 Megoszt Elküldve December22, 2007 ez akkor egy ilyen unatkozos nap, hiaba valo ucsorges meloban :( javaslom a KAVE-s KOLAS- RED BULL-t , hatasos ;) Ugye most nem az a baj, hogy van melód és ott unatkozol ugye ? Otthon jobb volt unatkozni ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December22, 2007 Megoszt Elküldve December22, 2007 Albeeeeeert....adjál melót Laceeeeeeenak, mert uncsizik... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December22, 2007 Megoszt Elküldve December22, 2007 Albeeeeeert....adjál melót Laceeeeeeenak, mert uncsizik... :( Megoldjuk pikk-pakk, mindjárt rácsörgöm Albertra ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve December22, 2007 Megoszt Elküldve December22, 2007 na szep mondhatom ;) amugy elvagyok szeparalva Albitol elegge ugy 30 km -el :) de rajtunk(3an vagyunk itt) kivul nemsokan vannak az epuletben es meg csak tapasztalt kolegak sincsenek ma benn akik tanithatnanak valamit mert kivette mindenki a szabiat mara... szoval eleg haszontalan vagyok ma :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December22, 2007 Megoszt Elküldve December22, 2007 es meg csak tapasztalt kolegak sincsenek ma benn akik tanithatnanak valamit google.hu informatika 99%-ban önképzés + tapasztalatszerzés :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December22, 2007 Megoszt Elküldve December22, 2007 Király...szállingóznak vissza a büdösbanyák a városból... :( Úgytűnik mind túlélte a városnézést... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December22, 2007 Megoszt Elküldve December22, 2007 Király...szállingóznak vissza a büdösbanyák a városból... :( Úgytűnik mind túlélte a városnézést... Hölgyeim és Uraim, a szolgáltatóipar (mindent a vendégért!) egyik jeles képviselőjét hallották a szeretet ünnepén! ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December22, 2007 Megoszt Elküldve December22, 2007 Király...szállingóznak vissza a büdösbanyák a városból... :( Úgytűnik mind túlélte a városnézést... A híres magyar vendégszeretet miiiii ? ;) :) :( ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts