warwolf Elküldve December22, 2007 Megoszt Elküldve December22, 2007 2.5ös motornál minek ? :( Atommanó gondolatmenetéből kiindulva pl. biztos ami biztos! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December22, 2007 Megoszt Elküldve December22, 2007 2.5ös motornál minek ? :) Az e21 az nagyon pici belül :( valahogy csak beférek ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December22, 2007 Megoszt Elküldve December22, 2007 valahogy csak beférek :( Én inkább e30at nézegetnék, 2000 köbcentitől ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December22, 2007 Megoszt Elküldve December22, 2007 Én inkább e30at nézegetnék, 2000 köbcentitől ;) én is ezt ajánlom :( bár azt azért tudnod kell, hogy ezek a bömösök sincsenek általánosan jobb állapotban, mint a hasonló korosztályú GSi-k. Nehéz belőle olyat találni, ami fél évig elmegy gondok nélkül :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve December22, 2007 Megoszt Elküldve December22, 2007 De kihalt a forum ugye Pifta? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December22, 2007 Megoszt Elküldve December22, 2007 De kihalt a forum ugye Pifta? ;) Te cinkmesteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer :) Persze a csararozásban nem vagy ilyen élharcos :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve December22, 2007 Megoszt Elküldve December22, 2007 Te cinkmesteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer ;) Persze a csararozásban nem vagy ilyen élharcos :( Minek lennék ha nincs jutalom? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December22, 2007 Megoszt Elküldve December22, 2007 én is ezt ajánlom ;) bár azt azért tudnod kell, hogy ezek a bömösök sincsenek általánosan jobb állapotban, mint a hasonló korosztályú GSi-k. Nehéz belőle olyat találni, ami fél évig elmegy gondok nélkül :( köszi apukák, de csak télre kellene vmi hátsókerekes móka, és nem lada :) minden reggel fáj a szivem, jövök a Népfürdő utcában, megyek fel a hídra, hatalamas ívű széles kanyar, sehol senki, még a gsi is csúszik nyári gumikon...ott milyet lehetne már mókázni...nem is kellene reggeli kávé cégnél :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December22, 2007 Megoszt Elküldve December22, 2007 milyet lehetne már mókázni...nem is kellene reggeli kávé cégnél :( azért reggel vigyázz ezzel, mert esetleg még nem ébrednek fel a reflexeid, úgy meg könnyű összeszedni pár nem odaillő dolgot az autóra ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve December22, 2007 Megoszt Elküldve December22, 2007 A kezifekrol nem hallottal meg? ;) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December22, 2007 Megoszt Elküldve December22, 2007 A kezifekrol nem hallottal meg? :( :) majdnem bepróbáltam amikor kanyarodtma be az utcába de szerencsére kihagytam mert döngetett szembe a hókotró ;) :( egyébként nem annyira fun a kézifék Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December22, 2007 Megoszt Elküldve December22, 2007 köszi apukák, de csak télre kellene vmi hátsókerekes móka, és nem lada :) minden reggel fáj a szivem, jövök a Népfürdő utcában, megyek fel a hídra, hatalamas ívű széles kanyar, sehol senki, még a gsi is csúszik nyári gumikon...ott milyet lehetne már mókázni...nem is kellene reggeli kávé cégnél :( Hallod, ha nem mondod, akkor ki nem találtuk volna ;) De ugyse veszel ilyen kocsit és tolod neki mert fehérnyuszi vagy :( ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve December22, 2007 Megoszt Elküldve December22, 2007 ja ilyen nekem is volt mar hogy orultem kesobb hogy vissza fogtam magam :( amugy miert nem fun a kezi? szerintem nagyobb kihivas a kezed es a labad munkajat osszehangolni e modon ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December22, 2007 Megoszt Elküldve December22, 2007 Minek lennék ha nincs jutalom? Áhh értem.... Ezért cinkelted szét a kocsiját ? :( Amúgy volt süti "jutalomként" és kedves mosoly :) Mit akartál még ? :( ui: jól gondold meg a választ ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December22, 2007 Megoszt Elküldve December22, 2007 ja ilyen nekem is volt mar hogy orultem kesobb hogy vissza fogtam magam :( amugy miert nem fun a kezi? szerintem nagyobb kihivas a kezed es a labad munkajat osszehangolni e modon ... Te hallod száraz aszfalton mekkora móka ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve December22, 2007 Megoszt Elküldve December22, 2007 Ja igen valami torpent veled e kapcsan amit mar sosem fogok megtudni :( mindig csak foszlanyok jutnak el hozzam az ugyrol ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December22, 2007 Megoszt Elküldve December22, 2007 szerintem nagyobb kihivas a kezed es a labad munkajat osszehangolni e modon ... szeretem az egyszerű, instant, és nem strapás örömöket....anno a Doom-it is god mode-ban (iddqd) nyomtam :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December22, 2007 Megoszt Elküldve December22, 2007 Ja igen valami torpent veled e kapcsan amit mar sosem fogok megtudni :( mindig csak foszlanyok jutnak el hozzam az ugyrol ;) Hősök terére gondolsz ? Vagy.... ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December22, 2007 Megoszt Elküldve December22, 2007 Hősök terére gondolsz ? is :( ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve December22, 2007 Megoszt Elküldve December22, 2007 isis :( irhatsz reszletes beszamolot ha uncsizol ;) a futomu tema remlik az elvileg a hosok tere moka volt :) jah Redi ez a "iddqd" LOL , elojottek nkem is az emlekek errol :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve December22, 2007 Megoszt Elküldve December22, 2007 Áhh értem.... Ezért cinkelted szét a kocsiját ? :( Amúgy volt süti "jutalomként" és kedves mosoly :) Mit akartál még ? :( ui: jól gondold meg a választ ;) A süti nemtudtam kié, más meg nem kell mert van barátnőm :D Amúgy nem cinkeltem én szét a kocsit csak az utángyártott lámpa az utángyártott lámpa. Asszem a hátrányait nem kell sorolon. Meghát a nyalóka lámpa nem tetszik de ez már az egyéni ferde izlésemnek köszönhető. Én csak azon csodálkozom hogy hogy bírt minket egyálltalán elviselni, ennyi hülyét egyrakáson ;) Bár biztos hozzászokott hogy mindenki nagyon segítőkész neki és tuti ki is használja a lehetőséget (ezt nem rosszindulatból mondom, hamár van miért ne használná ki). Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve December22, 2007 Megoszt Elküldve December22, 2007 Na jóóó persze...de fogadjunk, hogy még az ágyban fetrengsz, azt onnan nyomod a netet... ;) Valaki jöjjön be, azt vigye innen ezt a telibe...szott 60 fős de 70 éves nyugdíjascsoportot, akit szerintem csak az én bosszantásomra küldtek a finnek... :( összesen van 60foguk ? :) szerintem még fél óra, aztán berugnak, hogy nem lesz velük gond. Legalábbis amikor finnországban voltam az jött le, hogy nemzeti sport az alkoholizmus :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December22, 2007 Megoszt Elküldve December22, 2007 De ugyse veszel ilyen kocsit és tolod neki mert fehérnyuszi vagy :) :( óvatosan ezzel a fehérnyuszizással :( ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December22, 2007 Megoszt Elküldve December22, 2007 összesen van 60foguk ? ;) szerintem még fél óra, aztán berugnak, hogy nem lesz velük gond. Legalábbis amikor finnországban voltam az jött le, hogy nemzeti sport az alkoholizmus :) Ez ma már nem igazán jellemző...kb 5 éve még az volt... Hát nem tom hány foguk volt, de reggel nagyon nagy folt a fütyörészés miközben fogat moshattak... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December22, 2007 Megoszt Elküldve December22, 2007 óvatosan ezzel a fehérnyuszizással ;) :) http://www.heumoore.com/images/KillerRabbit.jpg :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts